Meditaatio raskauden aikana: Mitä sinun pitäisi tietää?

Mielenterveys on yhtä tärkeä kuin fyysinen terveytesi. Raskauden aikana kehosi kokee joukon uusia muutoksia. Tämä ei koske vain kehon muutoksia, vaan myös mielenterveyttäsi. Saatat joutua stressiin ja masennukseen, ja nämä ovat luontaisia ​​asioita monille naisille. Mutta jos jätät sen ilman valvontaa, raskausjaksostasi voi tulla sinulle painajainen. Yksi tapa ratkaista tämä on nauttia raskausmeditaatiosta.

Meditaatio milloin tahansa on varma kyllä. Kun olet raskaana, on välttämätöntä saada rauhaa ja positiivista tunnelmaa. Jotta voisit pitää sinut hyvänä ja terveenä, tässä on joitain meditaatioita raskauden aikana, joista sinun on oltava tietoinen.

Raskaus Meditetion

Tätä varten sinun on varattava hetki aikaa tutkiaksesi asiaa hieman, koska mitä enemmän tutkit, sitä enemmän opit antamaan sinulle mahdollisuuden käsitellä tilanteita, jotka voivat ilmetä milloin tahansa.

Mitä tulee raskauteen ja onko meditaation harjoittaminen hyvä, on aina parasta pysyä aina ajan tasalla, joten yritä käyttää aikaa ja käyttää medioita, kuten Internetiä, selataksesi kaikkia meditaation käytön etuja ja haittoja raskauden aikana käsitellä useita ongelmiasi.

Mikä on meditaatio?

Meditaatio on enemmän harjoitusta ymmärtää sinua ja sisäistä itseäsi paremmin. Meditoimalla ymmärrät itsesi paremmin ja saat paremmin yhteyttä itseesi vain saamalla jonkin verran henkistä keskittymistä.

Onko meditaatio turvallista raskauden aikana??

Alla on joitain meditaation eduista erityisesti raskauden aikana-

Rentouttava:

Meditaatio rentouttaa kehon lihaksia, etenkin mieltäsi, vahvistaa ajatuksiasi ja antaa sinulle voimaa, jota tarvitset raskauden aikana ilmenevän stressaavan tilanteen käsittelyyn. Ennen yleistä uskomusta raskaus on turhautumisen ja stressin aikakausi, joten on erittäin tärkeää oppia pysymään rauhallisena. Ohjattu raskauden meditaatio voi auttaa sinua suuressa määrin.

Stressinpoistaja lapsellesi:

Stressi raskauden aikana voi haitata vauvan kasvua, koska tällä hetkellä kehosi ja vauvasi kehitys ovat yhteydessä toisiinsa, mikä tekee pienimmistäkin perustuslakimuutoksista erittäin tärkeitä vauvalle. Joten meditaatio auttaa tässä vaiheessa hallitsemaan omaasi ja vauvasi hormoneja, jotta raskaus olisi mukavampaa.

Kuinka tehdä meditaatiota raskauden aikana?

1. mukava asento:

Ensimmäinen asia on löytää oikea asento meditaatioon. Aina ei ole mahdollista istua pystyssä, varsinkin kolmannella kolmanneksella. Voit maata tässä vaiheessa. Raskausmeditaatiossa, ensimmäisen kolmanneksen aikana, sinun on vain löydettävä oikea asento istua.

2. Keskity vatsaan:

Seuraava asia on keskittyä vatsaan, pieneen. Uppoudu ymmärtämään, mitä sisälläsi ja lapsellesi tapahtuu.

3. Hengitä:

Hengitä nyt syvään. Joskus on mahdollista menettää hengitys raskauden aikana. Ole tietoinen tästä ja hengitä. Aloita sulkemalla silmäsi ja hengitä nenän kautta. Hidasta normaalia hengitystä ja jatka syvään hengittämistä. Vatsa laajenee nyt, sen jälkeen rintakehä ja rintakehä.

Meditaatiovinkkejä raskaudelle:

  • Pohjimmiltaan ensimmäinen askel on löytää oikea asento, joka on mukava sinulle ja vauvalle.
  • Varo mahdollisia epämukavuuden merkkejä. Jos koet sellaisen, lopeta heti.
  • Poista stressi hengittämällä syvään ja yritä siirtää mielesi keskittymään sinuun ja vauvaasi.

Raskauden meditaatio on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista antaa itsellesi henkistä voimaa, jota tarvitset normaaliin ja terveeseen raskauteen. Jooga ja meditaatio raskaana oleville naisille auttavat suuresti pitämään heidät oikealla tuulella ja oikealla tiellä. Meditaatio raskauden ahdistusta varten on myös ollut lääkäreiden suosittelema lääke.

Usein Kysytyt Kysymykset & Vastaukset:

Q1. Auttaako meditaatio raskaaksi tulemiseen?

V: Jos luulit, että meditaatio raskauden auttamiseksi on todellisuutta, olet väärässä! Meditaatio ei takaa lainkaan, että tulet raskaaksi. Se vain rentouttaa sinua ja auttaa saamaan yhteyden sisäiseen itseesi.

Q2. Mikä on ohjattu meditaatio raskaudelle? Kuinka se on hyödyllistä raskaana oleville naisille?

V: Ohjattu meditaatio sisältää rauhoittavan musiikin kuuntelua. Se pitää sinut energisenä ja stressittömänä, joita molempia tarvitaan sujuvalle matkalle. Yleensä ohjattu meditaatio sisältää kohteen visualisoinnin. Tämä voi olla meri, kukka tai kristalli. Kun teet niin, opit pysymään keskittyneenä ja siten havaitsemaan ympäröivän hiljaisuuden. Tämä auttaa sinua vähentämään stressiä.

Q3. Onko turvallista tehdä joogaa ja meditaatiota raskaana oleville naisille?

V: Ehdottomasti! Jooga ja meditaatio ovat hyviä tapoja pitää heidät terveinä. Sinun on muistettava saada asiantuntijaopastusta ja lääkärin neuvoja siitä, mitä joogaa kannattaa noudattaa ja mitä ei.