31 päivän rasvakudoksen hoito

Jokainen haluaa laihtua ja hehkuttaa kaarevaa/lihaksikasta vartaloa. Me kaikki haluamme päästä eroon näistä ylimääräisistä flabista, ja meillä kaikilla ei ole kärsivällisyyttä. Aikakausi, jossa on pikanäppäimiä kaikkeen, mihin usein pyrimme löytämään pikavalintoja laihtumiseen. En sano, että se ei toimi, mutta suurin osa ajasta jättää sinut heikommaksi kuin koskaan. Mikään ei tule helposti, ja hoikka kaareva runko? En ole koskaan uskonut. Sinun on ponnisteltava paljon harjoittelemalla ja noudatettava tiukkaa ruokavaliota painonpudotuksen vuoksi.

31 päivän rasvakudoksen hoito

Nyt päivittäin löydämme erilaisia ​​kaatumisruokavalioita, joita henkilö harjoittaa laihduttamiseksi välittömästi. Näillä on usein sivuvaikutuksia, mutta ne toimivat, jos asianmukaiset toimenpiteet ja varotoimet toteutetaan. Näemme jopa ihmisiä harrastamassa lyhyen aikavälin ohjelmia. Jos se tehdään tarkasti ilman kompromisseja terveydestä, osa tavoitteesta voidaan saavuttaa lyhyessä ajassa. Joten tänään keskustelemme kuinka laihtua 31 päivässä (esimerkiksi kuukaudessa).

1. Määrittäminen:

On erittäin tärkeää pysyä päättäväisenä, jos haluat laihtua kuukaudessa, koska sinun on nautittava tiukoista harjoituksista ja ehdottomasti tiukasta ruokavaliosta. Yleensä tapahtuu, että viikon kuluttua päättäminen menee heittoon ja olemme palanneet normaaliksi. Tämä vaikuttaa kehomme kielteisesti, kun laitamme kehomme ruokavalion kaatumiseen ilman syytä. Ihmisen on oltava hyvin säännöllinen kaikessa, mitä hän tekee, eikä vain jättää sitä keskelle.

2. Kärsivällisyys:

Ole kärsivällinen koko ajan. Tämän menetämme hyvin pian. Joten olkaa kärsivällisiä herrat ja naiset. Anna kehollesi aikaa tottua harjoituksiin. Se näyttää varmasti tuloksia.

3. Osu kuntosalille:

Kuntosali ja säännöllinen liikunta ovat erittäin tärkeitä. Yksi pitäisi suorittaa yhdistelmä sydän, cross koulutus sekä jooga, jotta laihtua. Harjoitus tulee suorittaa joka päivä.

4. Aseta ennalta määritetty tavoite:

Rehellisesti sanottuna ei voi menettää kaikkea vain 31 päivässä. Mutta osa siitä voi varmasti menettää, jos henkilö noudattaa tiukkaa rutiinia. Eli tavoite kannattaa asettaa etukäteen. Esimerkiksi voidaan asettaa tavoite menettää 4 kg-5 kg ​​kuukaudessa ja kohdistaa energia sen saavuttamiseen.

5. Pienet ateriat ja ei ohitusta:

Älä syö liikaa tietyssä. Kertojen määrää on lisättävä ja ruoan määrää on vähennettävä. Suunnittele ne siis kuntosalisi ravitsemusterapeutin avulla, koska ruokavalion pitäisi vaihdella kehon tyypistä riippuen.

6. Kävele:

Kävele paljon. Ja myös kävellä mahdollisimman paljon. Liikennejärjestelmän käyttämisen sijaan pitäisi nauttia mahdollisimman paljon kävelystä. Ei vain laihtuminen, se pitää meidät kaukana monista muista sisäisistä ja ulkoisista ongelmista.

7. Hemmottele elintarvikkeita, jotka väittävät rasvan menetyksen:

Mikään ruoka ei polta rasvaa, mutta lisää kehon aineenvaihduntaa. Vihreän teen tiedetään lisäävän kehon aineenvaihduntaa, koska se sisältää ECEG -kemikaalia ja erilaisia ​​antioksidantteja.

Kokojyvätuotteita, kuten ruskeaa riisiä ja kaurapuuroa, tulisi syödä. Keho tarvitsee kaksi kertaa enemmän kaloreita tämän ruoan hajottamiseksi kuin jalostettu ruoka. Vähäkalorisia maitotuotteita ja vähärasvaista lihaa tulisi syödä, koska ne sisältävät suuria määriä proteiinia.

8. Ei ulkopuolista ruokaa:

Jos haluat menettää huomattavan määrän rasvaa vain kuukaudessa, älä syö lainkaan paistettua ja roskaruokaa ulkona.

Näiden juomien lisäksi paljon vettä, koska se pitää järjestelmän nesteytettynä ja aktiivisena.

31 päivän rasvakudoksen hoito