Dölja värdesaker på stranden – idéer för att gömma pengar och ett strandskåp när du reser

Dölja värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar gömställe på resesemester bifoga bärbara skåp

Tänk dig att koppla av på den vitaste sanden och inte oroa dig för dina värdesaker på stranden. Vinden är mild, solen är varm men inte grov, och du har ögonen på det ljusblå havet framför dig. Du är ensam eller med en följeslagare och du har det bra. Normalt skulle du också bada, men som ensamresenär är detta inte ett alternativ. Vattnet ser väldigt inbjudande ut, så spring direkt in och dyk under ytan. När du dyker upp ser du dock en illvillig brottsling springa iväg på stranden med dina värdesaker.

Av denna anledning är många ensamresenärer skygga för att simma, vilket inte borde hända när de reser. Du undrar därför hur du optimalt kan skydda dina värdesaker på stranden. Så här är våra tips för att resa ensam eller som ett par.

Idéer för att skydda värdesaker på stranden

gömmer värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar gömställe på resor semester midjebälte vattentät simning

Naturligtvis, om du vill bada, kom ihåg först att din mobiltelefon och pengar som ligger på strandhandduken kommer att lämnas helt osäkra. Du kan möta ett liknande dilemma på ett hotell eller en vattenpark när du lämnar dina värdesaker på stranden i en vattentät väska, midjebälte eller bröstficka bredvid din fåtölj. Du hoppas inte att en oärlig person kommer att springa iväg med det. Lyckligtvis finns det några bärbara kassaskåp, skåp, strandsensorer och andra bra gömställen för värdesaker på stranden som kan ge dig den lugn och ro du behöver när du är på semester.

Förvara värdesaker på stranden på stranden

Döljer värdesaker på stranden stranden säkra pengar gömställe på resor semester strandvalv

Först kommer vi att presentera dig för en uppfinning som du kan använda för att skruva fast dina värdesaker i sanden på stranden. Det är en typ av vattentätt skåp som kallas ”Beach Vault” – ett strandskåp som du kan gräva 30 centimeter i sanden. Den här kommer med en speciell strandhandduk som har ett hål avskuret för enkel åtkomst. Det betyder att du kan lägga dig ovanpå dina personliga tillhörigheter medan du slumrar.

Döljer värdesaker på stranden stranden säkra pengar gömställe på resor semester strandvalv lugn

Att bestämma var du ska förvara dina värdesaker på stranden medan du sover eller tar ett dopp i havet är en känd fråga. En privat entreprenör har dock uppfunnit ett unikt strandskåp där du kan gömma personliga saker som plånbok, mobiltelefon, liten kudde och pengar. Strandsäkerheten från Marcal DaCunha, som kan köpas billigt, är utrustad med ett speciellt vattentätt skydd. Detta förhindrar att vätskor kommer in genom att dessutom täcka dem med ett örngott på duken.

När en solsökare ligger på strandhandduken för att koppla av, är den 15 centimeter breda behållaren helt täckt. Körande tjuvar hade då ingen möjlighet att stjäla värdesaker på stranden om du hade somnat. Även om prylen kan hämtas och stulas, tror uppfinnaren att det är mindre troligt än om du lämnade dina värdesaker fristående på stranden. Strandsäkerheten inkluderar strandhandduken som beskrivs ovan, som har ett hål för enkel åtkomst. Du kan täcka detta med den uppblåsbara kudden som följer med. “Beach Vault” var en del av en svärmfinansieringskampanj i Kickstarter 2014, men tyvärr är detta strandskåp för närvarande inte tillgängligt i Tyskland. Ändå kan du använda idén för dina värdesaker på stranden.

Kreativt bedrag för att gömma värdesaker på stranden

gömmer värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar gömställe på resor semester blöja swaddling bedrag

Nästa trick för att skydda värdesaker på stranden kommer från en mamma i Connecticut. Använd en ny, ren blöja för att linda in din mobiltelefon, nycklar, plånbok etc. i den. Om du stoppar det här facket i fickan eller till och med ovanpå handduken, är chansen stor att ingen tar sig tid att kika igenom en inslagen blöja.

gömmer värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar gömställe på resor semester blöja swaddle barn

Genom att lämna dina värdesaker i sikte på stranden blir du medveten om det farliga faktumet att någon kan ta dem. Men om föremålen är gömda i blöjan har du några minuter på dig att reagera eller leka med ditt barn på stranden utan bekymmer. Detta trick fungerar inte bara för stranden, utan också för parken, vid sportevenemang, i nöjesparker och många fler.

Vanliga metoder för att förhindra stöld

Dölj värdesaker på strandskyddet strand säkra pengar stash på resor semester vattentät väska

Om du vill dölja dina värdesaker på stranden på ett konventionellt sätt kan du köpa kvalitet, praktiska och framför allt säkra produkter i butiken. Det finns flera möjliga varianter att välja mellan, och vi har sammanställt några av dem för dig som förslag i följande rader.

Vattentät väska för värdesaker på stranden

Döljer värdesaker på stranden skydd stranden säkra pengar stash när du reser semester vattentät skydd väska

En vattentät väska är det perfekta sättet att hålla dina värdesaker säkra på stranden. Även om du inte kan lägga in så många föremål där som i andra kassaskåp när du reser, är denna variant fortfarande effektiv och mångsidig. Du kan bära den i vattnet eller fästa den på nästan alla föremål – på din solstol, barnvagn, cykel eller parasoll. En vattentät väska för värdesaker kan också ha en skärsäker bältesögla så att du kan ta den med dig enkelt och bekymmerslöst. Vanligtvis är sådana produkter tillverkade av hållbara material. Några av dem är till och med utrustade med dataskydd för elektroniska enheter.

Bärbart skåp

Döljer värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar gömställe på resor semester bärbar skåp solstol

På grund av sin rörlighet är ett bärbart strandskåp ett föredraget alternativ när det gäller att skydda värdesaker på stranden. Det är en lätt penning som är tillräckligt stark för att hålla alla dina värdesaker säkra. Dessutom erbjuder ett sådant kassaskåp tillräckligt med utrymme för att förvara din plånbok, nycklar, telefon, kamera och solglasögon när du vill gå i vattnet eller ta en promenad på stranden.

gömmer värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar gömställe medan du reser semester bärbar skåp

De flesta produkterna är enkla att använda och kan öppnas med en nyckel eller en tresiffrig kombination. Dessutom är dessa skåp tillverkade av slagfast plast. De lämnar ingen sand i och är vatten- och saltbeständiga. Även om du slappar precis bredvid dina värdesaker på stranden kan du skydda dem från en mängd olika väderförhållanden med hjälp av ett sådant skåp.

Plastpåse

gömmer värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar stash när du reser semester mångsidig väska kombination lås

Föredrar du dock en strandväska som passar bättre med din strandklädstil? Vill du använda detta som handbagage eller som ryggsäck? Rätt val i detta fall skulle vara en polybag. Detta fantastiska alternativ kan komma med ett kombinationslås för att hålla dina värdesaker säkra på stranden.

Dölj värdesaker på stranden skydd strand säkert pengar stash resor semester väska vattentät värdesaker pass

Du kan också ta med dig en sådan väska vid poolen, i bilen eller under flygningen. Dessutom är detta bärbara värdeskåp lätt att använda och fälls platt så att det passar in i större bagage. I bästa fall har mångsidig väska också handtag och ett avtagbart axelband för enkel transport.

Döljer värdesaker på stranden skydd stranden säkert gömma pengar när du reser semester lämna väska

Det verkar som små stölder och ficktjuvar är en del av semestern oavsett vart du går. Med lite sunt förnuft och några enkla försiktighetsåtgärder kan dina värdesaker på stranden förbli intakta och hindra dig från att falla offer för en tjuv. Vi hoppas att du har funnit våra förslag och idéer om reseutrustning för att förhindra stöld under din semester användbara.