Kuinka mitata rintaliivisi koko täydellisesti kotona

Naisen jokapäiväinen ystävä ja ääniapu hänen aistillisten käyriensä hohtamisessa, hyvän olon tekijä tylsänä toimistopäivänä tai erityinen yllätys toiselle puoliskolle erityisenä päivänä, rintaliivit voivat olla eri värejä, valikoimia, kokoja, tyypit, tilaisuudet ja tunnelmat. Mutta jokaisella rintaliivillä on aina kokoongelma, jonka kanssa monet naiset aina horjuvat.

Kuinka mitata rintaliivisi koko täydellisesti

Intiimin vaatteesi väärä koko ikuisesti on myrsky kaapin sisällä, johon jotkut rintaliivit sopivat hyvin, ja muina päivinä haluat tietää, miksi hihna leikkaa aina olkapehmusteesi. Ennen kaikkea, vaikka koko on tietty asia, se on kuppikoko, joka monille muille on vaiva, jossa täydellisen kokoiset rintaliivit eivät vieläkään tunnu olevan lähempänä sielua.

Kuinka mitata rintaliivisi koko

Siksi tässä artikkelissa puhumme rintaliivien koon mittaamisesta, jotta voit täydentää käyrääsi ilman, että joudut käymään läpi aiemmat ongelmat.

Kuinka mitata rintaliivien koko?

Rintaliivien koon mittaaminen 2

Peiton käyttäminen ei saisi tehdä sinua niin epämukavaksi. Rintaliivit ovat ystävällinen apu fyysiseen tarpeeseen, ja sen pitäisi olla yhtä helppoa kuin kävely puistossa tuulisen kesäillan aikana. Siksi ennen kuin aloitamme suosikkityyppien nauttimisen, katsotaanpa mittausvaiheita oikean rintaliivin koon saavuttamiseksi.

Ennen kuin aloitat, tutustu tekniikkaan, jonka avulla voit nykyään määrittää rintaliivisi koon kuppien kanssa yksinkertaisen online -rintaliivien kokolaskurin avulla. Monilla sivustoilla, kuten arvostetulla Victorian salaisuudella tai jopa online -alusvaatteilla, Zivame tarjoaa sinulle tämän edun. Mutta sitten taas, ennen kuin valitsemme harhaanjohtavan polun, tarvitset silti oikean koon. Näin mitat itsesi rintaliiviksi:

 • Tarvitsemme oikean mittanauhan, joustavat ja pehmustamattoman rintaliivin prosessin aloittamiseksi. Rypistä kaappisi läpi ja etsi rintaliivit, jotka tuntuvat lähimmältä täydellistä istuvuuttasi. Pieni kuppi rintaliivissä ei vahingoita.
 • Ota nyt mittanauha peilin edessä seisoessasi ja tuo se kauhojesi alta ja selkänne läpi etupuolelle, jossa päätykulmat kohtaavat. Mittanauhaviivan tulisi olla juuri kuppiin kiinnitetyn hihnan yläpuolella, mikä antaisi sinulle ylemmän nauhan koon.
 • Tarkemmin sanottuna siirrymme nauhan alle, joka on juuri käyräsi alla, kalvoalue. Kun otat saman askeleen, käytä teippiä selästäsi ja käsivarsistasi ja aseta ne nauhan alle.
 • Joka kerta saat erillisen numeron, jonka voit nyt merkitä muistiin ja sitten ilmoittautua koon laskimeen, joka antaa sinulle täydellisen koon.
 • Mittaa nyt rintaliivikupin kokoa ottamalla löysästi koko rintakuva -alue. Tee nauha vielä kerran selän läpi ja liitä ne eteen. Varmista, että nauha on rintakehän huipun poikki ja leveys koko. Laske nyt kupin koko yksinkertaisella matematiikalla ja johda numero. Jos ylempi nauha oli 38 tuumaa ja alempi 36, sinun tarvitsee vain vähentää kaksi nauhaa ja jäljellä olevasta numerosta tulee kupin koko aakkosjärjestyksessä. Joten juuri nyt, 38 ja 36, ​​ero on 2 ja kupin koko on B.

Muistettavia kohtia:

kuinka mitata rintojen koko 3

 • On aina suositeltavaa pyytää apua toiselta henkilöltä lukemaan numerot, koska kumartuminen ja lukeminen voivat muuttaa koordinaatteja.
 • Jos saamme parittoman numeron, on oikein pyöristää se seuraavaan parilliseen numeroon.
 • Kupin koot ja jopa rintaliivien koot muuttuvat kuvioiden, tyyppien ja tyyppien mukaan. Joten jokainen rintaliivityyppi ei välttämättä anna samaa tulosta.
 • Sinulla on mahdollisuus muuttua fyysisesti silloin tällöin, joten viime vuonna asennettu rintaliivit eivät ehkä ole tämän vuoden suosikkeja, ja sama jatkuu. Tarkista kokosi aina, kun tunnet olosi epämukavaksi.

Muutama vinkki:

 • Jos haluat saman äänenvoimakkuuden, yritä pienentää kupin kokoa ja jos haluat pienentää äänenvoimakkuutta, lisää kuppia.
 • Rintaliivit istuvat oikein ilman aukkoja ja roiskeita, ja brändisi sopii tiiviisti.
 • Jos kuppisi roiskuu ja nauha sopii täydellisesti, nouse kuppia ylös. Esimerkiksi 36 B: stä yritä vaihtaa 36 C: een tai D: hen 38B: n ostamisen sijaan.
 • Jos nauha tuntuu tiukalta tai löysältä ja kuppi sopii täydellisesti, voit nousta nauhalla (jos se on tiukka) ja pienentää kokoa (jos se on löysä). Esimerkiksi 36B: stä voit kokeilla 34B ja 38B.

Kun käytät oikeaa kokoa, tunnet olosi mukavaksi, ohuemmaksi eikä ole pullistuvia ja huonosti istuvia vaatteita. Ryhti on parempi ja rintaliivisi kantama paino jakautuu tasaisesti oikean kokoisille rintaliiveille, joten sinun ei tarvitse käsitellä selkäkipuja.

Useimmat naiset käyttävät väärää kokoa, ja se on epämukavaa. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että 80% naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Naisten täytyy hehkuttaa kauneuttaan, ja rinnanympärysmitan tunteminen takaa täydellisen istuvuuden joka kerta. Toivottavasti tiedät nyt kuinka mitata rinnan koko kotona. Kokeile tätä todistettua tapaa mitata rintaliivisi koko ja käytä nyt oikean kokoista. Muista, että oikean koon käyttäminen saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi.

Toivon, että yllä oleva artikkeli auttaa sinua mittaamaan rintaliivien koon. Lue tämä artikkeli huolellisesti löytääksesi oikean kokoiset rintaliivit.