9 Uusimmat mallit lyhyille Salwar -puvuille naisille

Lukuisista lajikkeista salwar -puvut ovat suosituimpia intialaisia ​​naisten vaatteita. Pohjimmiltaan lyhyessä salwar -puvussa on lyhyt salwar -kameez ja dupatta. Näiden kolmen asian avulla suunnittelijamme ovat löytäneet satoja lajikkeita, jotka lisäävät eleganssia naisten ilmeeseen. Salwar -puku on ainoa saree -tyyppinen vaatetyyppi, jota pidetään perinteisenä kulumisena. Useita eri yhdistelmiä voidaan tehdä lisäämällä vain pieni kierre kuvioon. Muotiasiantuntijamme ovat luoneet erilaisia ​​tyylejä ja malleja.

Lyhyet Salwar -puvut naisille

Kauniita ja houkuttelevia lyhyitä Salwar -pukuja malleille naisille:

Joitakin lyhyimpiä salwar kameez -malleja ja -kuvioita on kuvattu lyhyesti.

1. Lyhyt Punjabi Salwar Kameez:

Lyhyt Punjabi Salwar Kameez

Upea näköinen lyhyt salwar Punjabi -tyylillä Patiala kameez näyttää hyvältä. Se antaa perinteisen ja tyylikkään ilmeen. Tämä vaaleanpunainen ja vihreä yhdistelmä kultaisilla kirjontatöillä saa sen näyttämään hämmästyttävän kauniilta. Tämä Punjabista peräisin oleva malli on nyt laajalti tunnettu.

2. Lyhyt takki tyyli Salwar Kameez:

Lyhyet Salwar -puvut

Tämä kaunis ja tyylikäs oranssi ja vihreä yhdistelmä lyhyt takki tyyli salwar kameez näyttää mahtavalta juhliin ja toimintoihin. Lyhyt takki, jossa on peili ja kirjonta, tekee tästä yksinkertaisesta salwar kameezista ainutlaatuisen upean. Voit jopa käyttää sitä takin kanssa tai ilman.

3. Yksinkertainen lyhyt Salwar Kameez:

Yksinkertainen lyhyt Salwar Kameez

Tämä on täysin sopiva salwar kameez -kuvio. Siinä on hyvin istuva salwar ja tiukasti istuva kameez, joka antaa kunnollisen ilmeen. Sitä voidaan käyttää päivittäisenä ja myös toimistotarvikkeena. Jos se on suunniteltu oikein, se voi antaa jopa muodollisen ilmeen.

4. korkea kaula lyhyt salwar puku:

Korkea kaula-lyhyt Salwar-puku

Tässä salwar -puvussa on korkea kaula. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen. Se on erittäin mukava käyttää, jos se on ommeltu oikein, eikä sinun tarvitse huolehtia dupatastasi, koska se kattaa koko kehosi yläosan. Näitä suositellaan useimmiten muodollisissa paikoissa, koska se antaa oikean kehon muodon. Se sopii lähinnä naisille, joilla on leveämpi rintakehä.

5. Dhoti Style Salwar -puku:

Dhoti Style Salwar -puku

Se on ainutlaatuinen tyyli lyhyt salwar puku. Tämä kauniisti suunniteltu naisten dhoti -tyylinen salwar -puku antaa etnisen ilmeen. Monet aiheeseen liittyvät mallit on suunniteltu pitämällä mielessä naisten valinta.

6. Häät Palazzo Short Salwar -puku:

Häät Palazzo -puku

Tämä yksinomaan suunniteltu sininen ja valkoinen yhdistelmä palazzo kameez ja lyhyt paita tyyli salwar näyttää ainutlaatuiselta ja mahtavalta. Nämä tyylit näyttävät hyviltä, ​​jos lähdet juhliin tai tapahtumaan.

7. Lyhyt Anarkali Salwarin kanssa:

Lyhyt Anarkali Salwarin kanssa

Tämä mini -anarkali -mekko, jossa on tiukka pyjama -kuvio, on laajalti pidetty. Useimmat naiset haluavat käyttää tätä salwar -puvun mallia, koska se on mukava ja antaa tyylikkään ilmeen juhlissa ja jopa perinteisissä tilaisuuksissa.

8. Lyhythihainen Salwar Kameez:

Lyhythihainen Salwar Kameez

Erityisesti kesäksi tämä puuvillamateriaali salwar kameez on lyhythihainen. Nämä ovat erittäin mukavia ja yksinkertaisesti muodikkaita. Kauniisti suunniteltu salwar -puku voidaan käyttää missä tahansa, jopa kotisi sisällä tai ulkopuolella.

9. Suunnittelijan lyhyt Salwar -puku:

Suunnittelija Lyhyt Salwar -puku

Tämä suunnittelija lyhyt yläosa salwar kameez on suunniteltu siten näyttämään upealta ja silti ainutlaatuiselta. Tämä väri ja kuvio ovat ainutlaatuinen yhdistelmä. Siinä on lyhyt salwar, jossa on rinnakkaistyyliset housut, mikä tekee upeasta yhdistelmästä.

Intialainen vaatekaappi on lopullinen kohde muodikkaille etnisille vaatteille, kuten sarees, salwar kameez, lehengas ja monet muut. Muotisuunnittelijat ovat luoneet tämän intialaisen perinteisen pukeutumissalven ja puvun mannaarissa, jota haluaisit käyttää kaikenlaisissa tilanteissa. Lyhyet salwar -puvut suunnittelun ystäville, nappaa vain rajattomat salwar -pukukokoelmat ja näytä viehättävämmältä rakkaillesi.