Top 18 erilaista sandaalia kuvilla

Sandaalit ovat aina olleet vaikein valinta, ja se riippuu monista asioista, kuten jalkasi koosta, yrityksestä, mallista, väristä jne. No, jos et voi vaihtaa jalkojasi, vaihda sandaalit. Kyllä, sandaalit voivat määritellä ja muuttaa persoonallisuuttasi voimakkaasti. Kuinka moni meistä tietää, että markkinoilla on erilaisia ​​sandaaleja. Mutta tiedämmekö, mitä meidän pitäisi pukeutua? Minkälaisilla sandaaleilla korkeat tai lyhyet naiset kerskailevat? Minkä tyyppisten sandaalien tulisi olla pieniä tai raskaita tyttöjä?

Joten älä huoli. Olen varma, että olette kaikki saattaneet hämmentyä tämän kaiken jälkeen. Katso 18 parasta sandaalityyppiä, joissa on kuvia, jotka antavat täydellisen käsityksen sandaaleista. Tämä viesti on kuin nopea sandaaliohje kaikille naisille. Olemme listanneet muodin uusimmat sandaalit.

Eri sandaalityypit valokuvilla:

Löydämme täältä mainitut uudet malliset sandaalit, joissa on kuvia, jotka voivat vaihtaa ulkonäköäsi.

1.Puu sandaalit:

Puiset sandaalit

Nämä ovat uusimmat sandaalit, joista on tullut suosittuja jo jonkin aikaa. Nämä uuden tyyliset sandaalit on valmistettu puusta, joka on todella kestävää ja kestävää materiaalia. Se on samanlainen kuin denim. Ne kestävät vettä ja pölyä. Tässä on yksinkertainen ilman solkea. Niitä on myös useita kokoja ja malleja, jotka kestävät pitkään.

2. Tatami -sandaalit:

Tatami -sandaalit

Toinen naisten suosituin kokoelma on Tatami -sandaali. Se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja on tasainen kantapää. Ne ovat useimmiten soljessa ja istuvat mukavasti jaloillasi eri kokoisille. Ne ovat pääasiassa ruskeita ja myös mustia.

3. Nahka sandaalit:

Nahka Sandaalit

Nahkaiset sandaalit ovat kalliita, mutta kestävät todella kauan. Niitä on monenlaisia ​​malleja, kuvioita ja kokoja. Tämän tyyppiset uudet naisten sandaalit näyttävät todella kauniilta jaloissa. Nahan tiedetään tarjoavan mukavuutta kantapäälle ja sormille. Ne ovat myös kevyitä.

4. köysisandaalit:

Köysi sandaalit

Köysisandaalit ovat toinen tyylikäs sandaali, joka näyttää ainutlaatuiselta ja jossa on ristiinnaulittuja köyden nauhoja. Se on mukava käyttää ja sitä voi löytää hieman harvoin. Tämän pohjassa ei ole kumia ja se on pääosin käsintehty. Se on säädettävissä ja on ollut käytössä pitkään.

5. Metalliset sandaalit:

Metalliset sandaalit

Metalliset sandaalit ovat parhaita ja mukavia sandaaleja, vaikka niiden hinta on yleensä korkea. Löydät valikoiman värejä näiden tyylikkäiden sandaalien joukosta ja niitä on saatavana eri malleina ja kokoina. Niitä löytyy laajasti verkkokaupoista ja ne tulevat soljen kanssa tai ilman. Jotkut heistä ovat litteitä, kun taas toiset ovat parantuneet.

6. Wedge naisten sandaalit:

Wedge Naisten sandaalit

Wedge -naisten sandaalit ovat yleensä korkeakorkoisia ja niitä on saatavana mustina yhdistelminä. He työskentelevät yleensä lyhyiden mekkojen tai minihameiden kanssa. Ne ovat soljellisia ja tarvitsevat harjoittelua, ennen kuin voit käyttää niitä mukavasti ja kävellä.

7. Litteät sandaalit:

Litteät sandaalit

Litteät sandaalit ovat yleisimpiä ja mukavimpia käyttää. Nämä ovat helposti saatavilla ja suhteellisen halpoja. Ne tulevat soljessa ja niissä on useita värejä. Ne näyttävät kauniilta jaloissa ja niissä on paljon kokoja ja kuvioita.

8. Kumiset sandaalit:

Kumiset sandaalit

Nämä kumiset sandaalit ovat uusia muotisandaaleja. Niitä on mukava käyttää ja ne kestävät aikaa. Ne voidaan helposti puhdistaa vedellä ja kuivata auringossa hajun tai lian poistamiseksi. Tämäntyyppiset sandaalit tytöille ovat ihanteellisia pitkään käyttöön ja solki tarjoaa lisää mukavuutta ja istuvuutta.

9. Pitsikengät:

Pitsikengät

Tämä tyylikäs sandaali on yleisin ja luultavasti vanhin kenkä. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja niissä on nauhat. Tämä kenkä tyyli tulee monenlaisia ​​tulosteita ja tyylejä. Nykyään kukka- tai paljetein pitsikengät ovat melko yleisiä, ja niitä on saatavana eri kokoisina ja kuvioina kengän koon mukaan.

10. Kissanpennun korot:

Kitten Korot

Tämä viimeisin muodikas sandaali on puolimuodolliset ja puoluejuhlat. Heillä on hieman veistetyt kantapäät, jotka antavat erittäin hyvän muodon jaloillesi. Niitä on myös valtava valikoima värejä ja kuvioita. Itse asiassa nämä ovat pienimmät ja mukavimmat kantapäät ja niissä on pieni kantapää ulkoasun lisäämiseksi.

11. Varvassandaalit:

Tip Toe Sandaalit

Tämä erityinen sandaali on täysin muodollinen. Heillä on täysin terävä etuosa, joka näyttää erittäin tyylikkäältä. Se on enimmäkseen mattapintainen. Tämä näyttää erittäin tyylikkäältä ja minimalistiselta. Se on täydellinen juhlatilaisuuksiin ja näyttää kauniilta eri väreissä. Ne tulevat soljen kanssa tai ilman.

12. Gladiaattorit:

Gladiaattorit

Gladiaattorien sandaalit ovat pitkiä. Se tulee eri malleihin ja malleihin. Niitä voidaan käyttää myös useaan otteeseen eri vuodenaikoina. Ne näyttävät parhaalta, kun niitä käytetään yhdessä palan ja lyhyiden mekkojen kanssa. Näin voit houkutella gladiaattoreitasi ja jalkojasi täydellisesti. Ne voivat tulla kantapäänä tai tasaisena kuviona. Litteät kuviot ovat yleisimpiä. Jos haluat valita uuden tyylikkään sandaalin, valitse nämä.

13. Flip Flop:

Varvastossu

Nämä ovat mukavimmat ja söpöimmät sandaalit. Nämä ovat niitä, joita käytämme kotona päivittäin. Niitä on monenlaisia ​​värejä ja kuvioita. Joten kauniilla väreillä ja kuvioilla nämä varvastossut voidaan helposti käyttää ulkona. Olen nähnyt monia ihmisiä heiluttamassa näitä varvastossuja matkoilla. Tämä viileä sandaali on myös varsin mukava ja täydellinen päivittäiseen käyttöön. Nämä tulevat sekä litteänä että kantapääkuviona. Lisäksi tämä on melko halpaa. Ne löytyvät helposti paikallisista kaupoista. Osta ne hyvästä merkistä ja ne kestävät varmasti pitkään.

14. Taso:

Tasainen

Nämä ovat 90 -luvun sandaalit, jotka palaavat jälleen tällä hetkellä uutena sandaalina. Me kaikki käytimme niitä ja heilutimme niitä lapsuudessamme melko pitkään. Tasosandaaleja on erilaisia ​​tyylejä. Voit helposti tehdä valinnan käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tämäntyyppiset sandaalit ja heidän nimensä kuultiin kerran yleisesti ja valitsivat muotisandaalit.

15. Stiletto:

Tikari

Nämä ovat korkokengät. Heillä on melko korkeat ja ohuet korkokengät. Nämä ovat täydelliset mallityyppiset sandaalit. Ne näyttävät melko tyylikkäiltä ja mallimaisilta. Nämä sopivat täydellisesti cocktailjuhliin, treffi -iltoihin ja jopa muodin paraati -tyyppisiin juhliin. Niitä on tällä hetkellä monenlaisia ​​värejä ja tulosteita. Mutta tavalliset kiinteät värit näyttävät parhailta.

16. Pumput:

Pumput

Pumput ovat muita tyylikkäitä sandaaleja. Nämä pumput ovat tehneet aallon nykyään. Nämä ovat tavallisia yksivärisiä sandaaleja, joissa on melko korot. Tämä kantapää vaihtelee 2-3 tuumaa. Ne sopivat täydellisesti juhlapuvuksi juhlapuvuksi ja tulevat pääasiassa mustana, jotta ne saavat oikean ammattimaisen ilmeen.

17. Rintareppu sandaalit:

Sling Back Sandaalit

Tämä sandaalityyli on melko samanlainen kuin pumput. Mutta heillä on melko korkeat korot enemmän kuin jopa 2 tuumaa. Heillä on pyöristetyt tai terävät varpaat. Mutta takaosa ei ole peitetty. Se on täysin auki. Nämä sandaalit ovat melko yleisiä juhlissa ja niitä voidaan nähdä hyvin yleisesti Intiassa. Tämä yksinkertainen tyttöjen sandaali on toinen suosittu valinta monien joukossa.

18. Mary Jane Kengät:

Mary Jane Kengät

Nämä ovat koulukenkien Yhdysvaltain nimi. Ne on suljettu hieman pyöristetyllä edestä. Näissä sandaaleissa on hihna, joka auttaa pitämään kengän paikallaan. Ne tarjoavat maksimaalisen suojan kantapäillesi ja suojaavat sitä pölyltä.

Kyse oli siis erilaisista sandaaleista. Voit helposti löytää ne eri hinnoilla ja eri paikoissa, olipa kyseessä sitten online tai offline. Ne inspiroivat näyttämään tyylikkäiltä ja vaikuttavilta, mutta sopivat sopivasti vaatteisiisi. Jotkut niistä ovat yksinkertaisia ​​ja trendikkäitä, kun taas toiset, kuten korkokengät, vaativat harjoitusta kävelläkseen mukavasti.