Top 9 hienoja sandaaleja hääille miehille ja naisille

Nyt on hienojen sandaalien aika. Ihmiset ymmärtävät mielikuvituksen osana kulumista, mutta näiden hienojen termien todellinen merkitys on viimeisin. Joten tässä viestissä esittelemme joitain uusimpia hienoja sandaaleja.

Viimeisimmät hienot sandaalit ovat trendi. Nyt trendit vaihtelevat melko paljon. Se on hyvin subjektiivista ja eriytettyä. Joten trendit vaihtelevat henkilöstä toiseen ja paikasta toiseen. Joten mikä on trendikästä maassamme, ei välttämättä ole trendikästä muussa maassa. Näin ollen vain huomautus ennen tämän viestin aloittamista on, että nämä ovat luettelo hienoista sandaaleista valintani ja yleisten markkinatrendien mukaan.

Joten menemättä paljon aikaa, siirrymme postaukseemme. Tässä on kokoelma 9 suosituinta sandaalia hääkaudelle sekä miehille että naisille sekä kuvia, joita voi ostaa verkosta myös Intiassa.

Parhaat hienot sandaalit hääille miehille ja naisille, joilla on kuvia:

1. Kengät:

Fancy sandaalit häät kengät 1

Kengät ovat jotain, joka meillä kaikilla on oltava vaatekaapissamme. Ne palvelevat paljon tarkoitusta. Joko haluat pysyä matalalla tai rento valita lenkkarit. Nykyään lenkkarit ovat monenlaisia ​​valintoja ja malleja. Joten voit tehdä valintasi helposti. Samoin jos lähdet retkelle tai vaellukselle, hanki urheilujalkineet. Ne ovat melko kestäviä ja antavat sinulle täydellisen pidon ja pidon. Ja kun haluat saada tuon poikavauvan ja kovan näköiset saappaat, ne ovat sinua varten.

2. Varvastossut miehille:

Fancy sandaalit häät varvastossut 2

Toinen erittäin tyylikäs ja rento sandaali on varvastossut. Näyttää siltä, ​​että varvastossut ovat alkaneet ja mullistaneet itsensä verrattuna edellisiin vuosiin. Nykypäivän flip floppi on enemmän vaatekaapin olennainen osa ja muodin peruselintarvike. Tässä varvastossussa voi olla laaja valikoima kuvioita ja värejä. Nämä voivat olla siellä, missä olet sisällä ja kun lähdet ulos, mutta haluat käyttää jotain mukavaa. Jopa pidemmillä matkoilla varvastossut ovat parhaita.

3. Semi Heeled Fancy sandaalit tytöille:

hienot sandaalit

Puolikorkoiset sandaalit ovat niille tytöille, jotka eivät pidä tai eivät voi käyttää näitä erittäin korkokenkiä. Ne ovat n. 2-3 tuumaa kantapää. Nämä ovat täydellisiä päivittäiseen käyttöön. Pienet kehykset voivat keinuttaa tätä sandaalia saamalla ne näyttämään ilman, että ne näyttävät liian tyylikkäiltä.

4. mustat sandaalipumput naisille:

Hienot sandaalit hääpumpuille 4

Nämä ovat korkokengät. Nämä ovat samanlaisia ​​kuin mallit. Heillä on ohuet terävät sandaalit. Kantapään korkeus näissä pumpuissa alkaa 3 tuumaa. Ja ne voivat olla jopa 6-7 tuumaa. Ne ovat enimmäkseen kiinteitä lohkon värejä, mutta nyt voidaan nähdä myös päivän erilaisia ​​kuvioita.

5. Hihnat:

Hienot sandaalit hääille Strappy-sandaalit 5

Nämä ovat ohuet ja helppokäyttöiset sandaalit. Niissä on ohuet raidat, jotka näyttävät melko imartelevilta melko hoikkailla jaloilla. Ne ovat täydellisiä pitkiä kesäpäivän retkiä varten. Ne ovat yleensä asuntoja. Mutta voit myös saada vanteet sandaalit pienillä alustoilla. En ole paljon nähnyt näitä hihnaisia ​​sandaaleja korkokengissä tai platformissa.

6. Belles häät:

Fancy sandaalit häät Belles 6

Tämä on suosikki sandaalini. Minusta Belle on asettanut virstanpylvään jalkinealalla. Ne ovat melko yksinkertaisia ​​ja käteviä käyttää.

7. Loaferit miehille:

Upeat sandaalit häälukkoihin 7

Toinen jalkineiden vallankumous. Ne ovat melko samanlaisia ​​kuin belle, mutta jalat ovat paljon enemmän peitossa kuin belle.

8. Muuli sandaalit naisille:

Fancy sandaalit häätMule-sandaalit 8

Tämä on helppo luistaa sandaalit. Mutta jalkineiden pitämiseksi paikoillaan käytetään muuleja.

9. Platforms Sandaalit naisille:

Upeat sandaalit hääalustoille 9

Vakavasti alustat helpottivat tyttöjen elämää. Ne antavat korkeutesi tekemättä siitä liian tuskallista sinulle, kuten pumpuissa ja kissanpentujen koroissa.

Joten tämä oli yhteenveto 9 parhaasta hienosta sandaalista. Saat ne lähimmistä kaupoista melko hyvillä hinnoilla. Joten mene eteenpäin ja tee valintasi.