Όμορφες εικόνες της Alia Bhatt στο Saree That She Look Like A Diva

Η Alia Bhatt είναι μια αρκετά νέα ηθοποιός που έχει ξεσηκώσει το Bollywood. Έχει αφήσει το στίγμα της στον κινηματογράφο και έτσι η ντουλάπα της είναι κάτι που οι νέοι θα ήθελαν να αντιγράψουν και να μιμηθούν. Τα Sarees είναι ένα είδος ντουλάπας που αγαπούν οι περισσότεροι. Η Alia Bhatt φωτογραφίζει στο saree και εδώ μπορούμε να δούμε τα διαφορετικά στυλ που φοράει τα sarees. Εδώ σας δίνουμε 15 τύπους sarees που έχει φορέσει η Alia Bhatt και τον τρόπο με τον οποίο το κάνει να φαίνεται εκπληκτικό.

Τελευταία συλλογή της Alia Bhatt στο Saree με εικόνες:

Αυτές είναι οι εκπληκτικές εικόνες της Alia Bhatt στο saree από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

1. Alia Bhatt στο Silk Saree:

Alia Bhatt στο Silk Saree

Εδώ είναι ένα υπέροχο ροδάκινο saree σε μετάξι Chanderi που η Alia Bhatt φοράει υπέροχα. Το μεταξωτό saree Chanderi έχει την παραδοσιακή αίσθηση. Ταιριάζει με μπλούζα χωρίς μανίκια. Η Alia Bhatt αξεσουάρζει το saree με παραδοσιακά jhumkas. Το λεπτό περίγραμμα zari προσθέτει αίγλη στο saree. Ο συνδυασμός του πράσινου με το ροδάκινο είναι απλά υπέροχος. Αυτό το saree είναι ιδανικό για παραδοσιακές περιστάσεις, όπως φεστιβάλ και pujas, κλπ. Φαίνεται υπέροχο σε αυτές τις χειροποίητες ομορφιές.

2. Alia Bhatt στο Two States Saree:

Alia Bhatt στο Two States Saree

Αυτή είναι μια άλλη υπέροχη συλλογή που η Alia Bhatt στο 2 State saree. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό saree της Κεράλα που είναι λευκό χρώμα με χρυσό περίγραμμα. Είναι ένα βαμβάκι saree που φοριέται ιδιαίτερα στην Κεράλα. Μπορούν να φορεθούν για καθημερινή χρήση ή ακόμα και σε περιστάσεις. Τα βαμβακερά είναι κυρίως για απλές περιστάσεις όπως pujas κλπ. Αυτό το saree Kerala μπορεί να φορεθεί με μια χρυσή μπλούζα ή ακόμα και κόκκινο ή πράσινο. Αυτό το καθιστά αρκετά ευέλικτο.

3. Alia Bhatt στο Pink Saree:

Η Alia Bhatt στο Pink Saree

Αυτό είναι ένα υπέροχο ροζ saree που φορά η Alia Bhatt για περιστάσεις. Το saree έχει ένα σκούρο ροζ μέρος και ένα ανοιχτό ροζ μέρος. Το περίγραμμα για το saree είναι πανέμορφο και έχει ένθετα χρυσού σε αυτό. Το έχει φορέσει με ασορτί ροζ μπλούζα. Αυτό το saree μπορεί να είναι δικό σας και μπορείτε να φαίνεστε τόσο υπέροχα όσο αυτή. Το ελαφρύ saree είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και εποχή. Αξεσουάρ με χρυσά σκουλαρίκια που είναι μακριά.

4. Alia Bhatt Yellow Saree:

Alia Bhatt Yellow Saree

Εδώ είναι ένα κίτρινο saree που φοράει η Alia Bhatt για ένα υπέροχο βίντεο. Το saree είναι απλό στην εμφάνιση, αλλά το τονίζει καλά με μια κομψή μπλούζα. Το saree είναι ζορζέτα και αυτό προσκολλάται στο σώμα πολύ αισθησιακά. Αυτό είναι ιδανικό για την καλοκαιρινή περίοδο. Μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ στο saree με υπέροχα κοσμήματα και επίσης διαφορετικά στυλ μπλούζες. Το κίτρινο του saree είναι αρκετά φωτεινό και αυτό θα φωτίσει τη μέρα.

5. Alia Bhatt στο Manish Malhotra Saree:

Alia Bhatt στο Manish Malhotra Saree

Δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από αυτή την πανέμορφη και εκπληκτική δημιουργία Manish Malhotra. Η Alia Bhatt φαίνεται υπέροχη σε αυτό το εντυπωσιακό saree με λάμψη στα σύνορα. Αυτό είναι ένα βραδινό σάρι που μπορείτε να φορέσετε για κάθε μεγάλη περίσταση ή γαμήλια δεξίωση. Εδώ το χρώμα του saree είναι λίγο θαμπό αλλά φωτίζεται με τη βοήθεια των αστραφτερών διαμαντιών στο περίγραμμα.

6. Alia Bhatt στο Embroidery Saree:

Alia Bhatt στο Embroidery Saree

Εδώ είναι ένα δροσερό saree leree που φοράει η Alia Bhatt με κεντήματα στο περίγραμμα. Η λεπτή δουλειά που γίνεται στα σύνορα το κάνει να φαίνεται αρκετά θεαματικό. Το θαμπό πράσινο είναι ένα υπέροχο χρώμα που κάνει την Alia να δείχνει εκπληκτική. Το συνδυάζει με μια μπλούζα με ψηλό λαιμό. Τα μανίκια της μπλούζας έχουν επίσης το ίδιο περίγραμμα κεντήματος. Το συγκεκριμένο saree είναι ιδανικό για απλές περιστάσεις και φεστιβάλ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα που θέλετε ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας με αναφορά στην εικόνα saree της Alia Bhatt.

7. Alia Bhatt στο Half Saree:

Alia Bhatt στο Half Saree

Αυτό το εκπληκτικό saree Alia Bhatt είναι ιδανικό για γάμους. Το έντονο κόκκινο χρώμα με το χρυσό και το ασημί περίγραμμα το κάνει υπέροχο να φορέσει η νύφη. Έχει επιλέξει να το φορέσει με μια πορτοκαλί μπλούζα για να αντισταθμίσει το κόκκινο. Το συγκεκριμένο μισό saree έχει ένα μεταξωτό ghagra που έχει ένα ευρύ χρυσό περίγραμμα. Μια χρυσή ζώνη στη μέση τονίζει αυτό το νυφικό. Κάντε το γάμο σας αξιοσημείωτο με αυτό το κομμάτι όπως στη φωτογραφία saree Alia Bhatt.

8. Alia Bhatt στο Red Saree:

Η Alia Bhatt στο Red Saree

Η Alia Bhatt φαίνεται εκπληκτική σε αυτό το κόκκινο saree με πορτοκαλί μπλούζα. Το ασημένιο περίγραμμα Rajasthani λειτουργεί καλά για να κάνει αυτό το saree τέλειο για περιστάσεις. Κάντε το Diwali και άλλα φεστιβάλ να φαίνονται λαμπερά και γιορτινά με αυτό το δροσερό saree. Οι χρυσές αποχρώσεις στο saree το κάνουν πολύ μοντέρνο και ελκυστικό. Συνδυάστε το με μια μακριά μπλούζα ή ακόμα και μια αμάνικη μπλούζα. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με αυτή τη συλλογή. Κάντε τα κεφάλια να γυρίζουν και να νιώθετε σέξι σε αυτόν τον αριθμό.

9. Alia Bhatt Navy Blue Saree:

Alia Bhatt Navy Blue Saree

Αυτός ο μπλε αριθμός είναι ιδανικός για εσάς για κάθε περίσταση. Η Alia Bhatt φαίνεται εκπληκτική σε αυτό το μπλε ναρί με ροζ περίγραμμα. Το saree είναι παραδοσιακό με κάποιους τρόπους. Το περίγραμμα αντίθεσης στο saree φαίνεται πολύ κομψό και κομψό. Μπορείτε να το φορέσετε για κάθε περίσταση και επίσης για σημαντικές λειτουργίες. Συνδυάστε το με κοσμήματα που ταιριάζουν με το saree στο χρώμα ή επιλέξτε χρυσά ή ασημένια jhumkas ή σκουλαρίκια.

10. Alia Bhatt στο White Saree:

Alia Bhatt στο White Saree

Εδώ είναι μια άλλη χαριτωμένη εμφάνιση της Alia Bhatt. Φαίνεται ταπεινή και νέα σε αυτό το λευκό σάρι με παραδοσιακό περίγραμμα. Είναι μια εμφάνιση που είχε στην ταινία Two States. Το έχει φορέσει με ασορτί μπλούζα με μπορντούρα. Τα χρώματα των συνόρων κάνουν το saree να αναδύεται και να φαίνεται γιορτινό. Μπορεί να φορεθεί και με παραδοσιακά κοσμήματα ναού για πιο ρουστίκ εμφάνιση. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το saree για τα πουτζάκια σας στο σπίτι ή για απλές λειτουργίες.

11. Alia Bhatt Saree στο Shaandaar:

Alia Bhatt Saree στο Shaandaar

Αυτό είναι ένα δροσερό saree που φοράει η Alia Bhatt στο Shaandaar. Το saree έχει ανοιχτό καφέ χρώμα με ασπρόμαυρη δουλειά που ξεχωρίζει. Δείξτε εκπληκτικά σε αυτόν τον τύπο saree που αγκαλιάζει τη φιγούρα και σας δίνει μια αδύνατη εμφάνιση. Συμπλήρωσε το saree με μια μπλούζα σχεδιαστή που είναι από τον ώμο και μακριά μανίκια. Τυλίξτε το saree για να του δώσετε μια πιο σύγχρονη εμφάνιση. Αυτό το saree είναι ιδανικό για νέους που θέλουν να κάνουν το saree πιο μοντέρνο. Επίσης, ελέγξτε τη δροσερή συλλογή της Alia Bhatt σε μαύρο και ροδάκινο saree

12. Alia Bhatt στο Plain Saree:

Alia Bhatt στο Plain Saree

Εάν θέλετε να φορέσετε ένα saree για μια απλή περίσταση ή σε καθημερινή βάση, τότε αυτός είναι ο τρόπος να ακολουθήσετε. Εδώ βλέπετε την Alia Bhatt σε ένα απλό saree με βαθύ πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα και πράσινο περίγραμμα στρατού. Το saree είναι απόλυτα απλό και το έχει συνδυάσει με μια τυπωμένη μπλούζα σε συνδυασμό μπλε και λευκού συνδυασμού. Το σύνολο του σηκώματος αυτού του συνόλου είναι τόσο πολύτιμο που την κάνει να δείχνει εκπληκτική.

13. Alia Bhatt στο Floral Saree:

Alia Bhatt στο Floral Saree

Εδώ η Alia Bhatt απεικονίζεται ως ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας και το saree της στην ταινία Raazi το δείχνει. Το saree είναι πάλι απλό με ένα πολύ λεπτό περίγραμμα λουλουδιών. Η παλάτα έχει λουλουδάτο σχέδιο κεντημένο. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το βλέμμα και για μια ρουστίκ και παλιά γοητεία που συνδέεται με αυτό. Δοκιμάστε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική λήψη απλών sarees και δείτε αν μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτό.

14. Alia Bhatt στο Contrast Border Saree:

Alia Bhatt στο Contrast Border Saree

Τα όρια αντίθεσης είναι πολύ διάσημα στα sarees καθώς προσθέτουν λίγο χαρακτήρα και γοητεία στο saree. Εδώ βλέπετε την Alia Bhatt σε ένα αντίθετο σύνορο σάρι. Το saree είναι κίτρινο σε χρώμα με μπλε και κόκκινο σε αντίθεση με το χρυσό περίγραμμα. Αυτό το απλό saree ξεχωρίζει καθώς είναι σε μετάξι και το συνδυάζει καλά με μια μπλε και ροζ μπλούζα σε στιλ σχεδιαστή. Αυτό είναι ένα βαρύ saree που λειτουργεί καλά για περιστάσεις και λειτουργίες του ναού.

15. Alia Bhatt στο Brocade Saree:

Alia Bhatt στο Brocade Saree

Αυτό το υπέροχο saree στην ταινία Raazi είναι ένα άλλο θεαματικό κομμάτι που φοράει η Alia Bhatt. Το απλό saree έχει μοτίβα φύλλων παντού. Το συνδυάζει με μια μεταξωτή μπλούζα χωρίς μανίκια. Αυτό δίνει στο saree μια εκπληκτική εμφάνιση. Τα βαριά jhumkas που φορά αναδεικνύει το στυλ αυτού του saree. Μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε αυτό το saree για κάθε περίσταση, είτε είναι επίσημο είτε περιστασιακό. Δοκιμάστε το βλέμμα της να μετατραπεί σε θεά όταν περπατάτε κάτω από τη λειτουργία.

Η Alia Bhatt είναι μια υπέροχη ηθοποιός που έχει δείξει την αξία της σε μερικές από τις ταινίες που έχει παίξει. Τα sarees που φορά αναδεικνύει την ομορφιά της. Αυτό το άρθρο με εικόνες της Αλίας στο σαρί σας δίνει μια ευρεία ιδέα. Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το ίδιο είδος συλλογής στην γκαρνταρόμπα σας για να δείχνετε τόσο εκπληκτική όσο αυτή. Επιλέξτε μεταξύ μεταξιού, βαμβακιού, ζορζέ, κλπ. Για να αναδείξετε την ομορφιά μέσα σας. Τα Sarees μπορούν να είναι πολύχρωμα σε πεδιάδες ή ακόμα και τυπωμένα. Μπορούν να έχουν ένα περίγραμμα χρώματος αντίθεσης ή μπορεί να είναι σε χρυσό ή ασήμι. Τα βαριά sarees είναι ιδανικά για περιστάσεις και τα πιο απλά sarees είναι ιδανικά για casual εμφανίσεις.