10 upeaa Khadi Sareesia, jotka sopivat tyyliisi ja trendiisi

Intia tunnetaan rikkaasta perinteisestä ja elinvoimaisesta muodistaan, ja se on merkinnyt muotiteollisuudessa viime vuosien aikana. Intian vaatteiden historiassa Khadilla on erittäin tärkeä rooli. Khadi on trendi näinä päivinä ja Khadi sarees -pukeutuminen saa minkä tahansa naisen näyttämään hämmästyttävän kauniilta.

“Khadi” on intialainen termi, joka on kehitetty intialaisesta/pakistanilaisesta/bangladeshilaisesta sanasta “khaddar”, joka tarkoittaa käsin painettua kangasta. Khadi voidaan valmistaa myös puuvillasta, silkistä ja villalangasta. Khadi ei ole vain intialaisten muotikangas. Se on Intian kangas, joka erottuu vapauden ja taistelun historiasta. Kyllä, kuulit oikein! Khadi on vapauden kangas. Tämän muotilausuman takana ei ole kukaan muu kuin kansamme Isä – Mahatma Gandhi. Voimme kutsua häntä myös Khadi -vaatteiden brändilähettilääksi. Se oli pääasiassa työllisyyslähde Intian maaseudun työttömille. Khadi on kangas, joka on kehrätty käsin ja kudottu käsin, mutta ne eivät ole samanlaisia ​​kuin käsin kudotut. Langat käsinkudottuja kankaita varten valmistetaan tehtailla, kun taas Khadi -kankaat ovat puhtaasti käsintehtyjä.

khadi sarees

Khadi – Moderni Intian uusi muotinäytös. Nykyään Khadi ei ole vain puuvillakangas. Se sekoittuu muiden kankaiden kanssa raaka -silkin, matka -khadin, ponduru -khadin, tussar -khadin, khadi -pattu-, banarasi -khadi- ja monien muiden kankaiden valmistukseen. Tämä muinainen kangas on saanut laajaa tunnustusta globaalissa muotiteollisuudessa.

Khadi Sareesin ominaisuudet:

 • Khadi on joustava kangas, lämmin talvella ja viileä kesällä.
 • Tärkkelyksessä Khadi antaa jäykemmän tunteen ja parantaa ulkonäköä.
 • Mitä enemmän peset, sitä paremmalta se näyttää.
 • Se on kallis kangas, joka antaa rikkaan ja kuninkaallisen ilmeen.
 • Khadi on kestävä kangas, joka kestää pitkään.
 • Khadista valmistetaan monenlaisia ​​mekkoja, kuten sarees, kurtis, salwar -puvut, länsiset topit, hameet, housut, paidat, nenäliina jne.
 • Khadi -kankaat voivat kutistua 3% ensimmäisen pesun jälkeen.

Khadi Sareesin ensisijainen ikäryhmä ja kehon tyyppi:

Parasta Khadi sareessa on, että se sopii kaikille ikäryhmille. Oikea saree voi piilottaa kehosi puutteet ja parantaa todellista kauneuttasi. Muoti on kyse pukeutumisesta kehon muodon mukaan. Usein naiset eivät pysty valitsemaan oikeaa saree -tyyppiä kehon muodolle. Tämä puolestaan ​​johtaa outoon pukeutumiseen. Alla on muutamia vinkkejä oikean Khadi saree -valinnan valitsemiseen kehosi muotoon.

Päärynän muotoinen runko: Päärynän muotoinen runko tarkoittaa, että kehosi alaosa on suhteellisen raskaampi kuin yläosa. Khadi georgette saree suositellaan parhaiten naisille, joilla on päärynän muotoinen vartalo. Valitse kirkkaat ja rohkeat väriset sarees. Pienet tulosteet ja kirjontakuvat ovat lisäetu.

Applen muotoinen runko: Omenanmuotoisella rungolla on täyteläisyyttä rinnan ja vatsan ympärillä. Kankaat, kuten Khadi silk saree, joissa on kirjonta, toimivat hyvin. Yhdistä se pitkähihaiseen puseroon, jotta huomio poistuu vatsasta ja vyötäröstä. Vältä verkon tai läpinäkyvien sareesien käyttöä.

Pullea muotoinen runko: Pörröinen antaa ehdottomasti söpön ilmeen. Mutta kun käytät sareeä, se ei ehkä näytä samalta. Naisille, joilla on täyteläinen vartalo, käytä kevyitä sareesia, kuten Khadi georgette sarees. Se antaa ohuemman ilmeen, varsinkin kun käytät tummia värejä. Pitkähihaiset tai täyshihaiset puserot piilottavat ylimääräisen painon.

Ylipainoinen kehon muoto: On suositeltavaa käyttää silkkiä ja sifonki Khadi sareesia. Vältä käyttämästä puuvillasareesia, joka näyttää kehosi painon. Käytä sitä täydellä hihalla tai pitkähihaisella puserolla.

Lyhyt ja ohut runko: Valitse Khadi georgette tai sifonki sarees ja vältä sareesia, joissa on raskaat reunat ja suuret tulosteet. Tee siitä yksinkertainen ja luokka.

Korkea ja ohut runko: Pitkille ja hoikkaille naisille Khadi -silkin käyttäminen näyttää hyvältä. Paksut reunat tai rohkeat tulosteet tekevät ihmeitä myös ulkoasullasi.

Uusimmat Khadi Saree -tyypit ja muotoiluvinkit:

Meidän on tarkasteltava 10 parasta khadi -kangasta, jossa on kuvia.

1. Khadi Silk Sarees:

Khadi Silk Sarees

Onko täällä silkin saree -ystäviä? No sitten Khadi silk saree on pakko kokeilla. Khadi silkki sarees on yksi Intian myydyimmistä khadi sareesista. Khadi -silkkisaree sisältää 50% Khadi -kangasta ja 50% silkkikangasta. Niiden ainutlaatuinen rakenne ja muotoilu antavat tyylikkään ja rikkaan ilmeen, jota mikään muu vaatetus ei voi antaa. Juutti Tussar Khadi Silk sarees on eri lajikkeita ja laaja valikoima. Hinnat ovat myös budjettiystävällisiä. Khadi -silkkisareesit tulevat itä- ja koillisosavaltioista, kun taas.

 • Saree -muotoilu: Sininen ja oranssi puhdas silkki Khadi saree
 • Kangas: Täyttä silkkiä
 • Ensisijainen tilaisuus: Häät, Juhlapuvut
 • Sopiva kehon muoto: Sopii kaikille naisille

2. Khadi Cotton Sarees:

Khadi Cotton Sarees

Khadi -puuvilla Sarees on valmistettu alkuperäisimmästä muodosta, jos Khadi -kangas ja luonnollisessa muodossa antaa erittäin hienovaraisen ja maanläheisen houkuttelevuuden. Materiaali on valmistettu 100% puuvillasta, joka on kudottu käsin kehrättyyn lankaan. Saree on erittäin kevyt ja huokoinen, joten se sopii kaikkiin sääolosuhteisiin. Se on paras käyttää virallisissa tilaisuuksissa tai työpaikalla. Khadi Cotton on ympäristöystävällisin kangas kuin mikään muu kangas, koska se on käsin kudottu eikä jätä jäämiä valmistuksen aikana. Yhdistämällä se korkeaan kauluspaitaan antaa eleganssia, jota muodollinen tilaisuus vaatii.

 • Saree -muotoilu: Keltainen ja oranssi Khadi Cotton Saree
 • Kangas: Khadi -puuvillaa
 • Ensisijainen tilaisuus: Muodolliset ja päivätapahtumat
 • Sopiva kehon muoto: Hoikka/ pitkä/ omenamuotoinen

3. Handloom Khadi Sarees:

Käsinkudottu Khadi Sarees

Käsinkudottu kangas tarkoittaa, että ne kudotaan käsin kudotulla kankaalla käyttäen mylly-pun-lankoja. Nämä sarees ovat myös parhaiten pukeutuneita virallisissa tilaisuuksissa tai satunnaisissa kokouksissa. Ne ovat myös erittäin kevyitä ja huokoisia, joten ne on erittäin mukava verhoilla. Niitä on myös erilaisia ​​värejä ja tekstuureja. Koska ne ovat myllykehruita; rakenne on hieman pehmeämpi kuin puhdas khadi -puuvillasaree, mikä antaa sille kiillotetun ulkonäön.

 • Saree -muotoilu: Monivärinen käsintehty Khadi Sarees
 • Kangas: Käsinkudottu Khadi
 • Ensisijainen tilaisuus: Muodollinen, rento
 • Sopiva kehon muoto: Päärynän muotoinen/ omenamuotoinen/ tuntilasi

4. Khadi Painettu Silk Sarees:

Khadi Painettu Silk Sarees

Khadi on karkea huokoinen kangas, joka helpottaa sekoittamista muiden materiaalien kanssa säilyttääkseen kankaan vaihtelun. Se on 50% silkkiä ja 50% puuvillaa ja sillä on ylellinen ulkonäkö. Painettu Khadi -silkki -saree antaa sareelle suunnittelijan kosketuksen, joka sopii täydellisesti juhlaan. Kangas putoaa kauniisti mihin tahansa kehon tyyppiin, koska se korostaa kaaria. Saree on saatavana useissa väreissä ja tulosteissa, joten se on täydellinen iltapukuun. Painettu Khadi Silk saree on paras valita tyylikkääseen juhlatilaisuuteen.

 • Saree -muotoilu: Painettu punainen Khadi Silk Saree tupsujen kanssa
 • Kangas: Khadi Silk
 • Ensisijainen tilaisuus: Festivaalit, puolimuodolliset,
 • Sopiva kehon muoto: Päärynän muotoinen/ omenamuotoinen/ tuntilasi/ lyhyt/ pitkä

5. Ponduru Khadi Saree:

Ponduru Khadi Saree

Ponduru Khadi sarees ovat yksi Intian markkinoilla saatavilla olevista poikkeuksellisista Khadi -sareesista. Nämä sarees eivät ehkä ole saatavilla tuleville sukupolville, kun kutojat siirtyvät muihin ammatteihin. Ponduru on kehruu- ja kutomakylä, jossa on kangaspuut Pattusali-, Devangi- ja Sali -yhteisöjen taloissa. Naiset Pattusali -yhteisöstä tekevät prosessoinnin ja kehruun hienoksi pihaksi.

 • Saree -muotoilu: Valkoinen ja vihreä sekoitus khadi saree temppelin reunalla
 • Kangas: Ponduru Khadi
 • Ensisijainen tilaisuus: Vapaa-ajan vaatteet
 • Sopiva kehon muoto: Sopii kaikille naisille

6. Khadi Pattu Sarees:

Khadi Pattu Sarees

Mitä tulee avioliittoihin, pattu sarees tarvitsevat. Khadi pattu sarees on saatavilla kohtuulliseen hintaan eikä ole niin kallista verrattuna alkuperäiseen pattu sareeen. Kultaiset reunatut Khadi pattu sarees ovat kaikkien aikojen suosikkeja monille saree -ystäville.

 • Saree -muotoilu: Oranssi ja musta pattu saree
 • Kangas: Khadi pattu
 • Ensisijainen tilaisuus: Juhlapuvut, morsiuspuvut
 • Sopiva kehon muoto: Sopii kaikille naisille

7. Khadi -suunnittelija Saree:

Khadi -suunnittelija Saree

Khadi -puuvilla on alun perin yksinkertainen mutta tyylikäs materiaali. Mutta jatkuvasti muuttuvalla muotisuuntauksella ja tekniikalla; Suunnittelija Khadi sareesista on tullut erittäin suosittu muotialalla. Se on hyväksyttävä suuresti globaaleilla markkinoilla ja siitä on tullut suosittu kangas mukavuuden ja tyylin mukaan. Suunnittelija khadi on kaupungin uusi trendi, koska se ei ole kovin kallis ja antaa pukeutumisen yhteydessä diivan ulkonäön. Saree voi helposti ilmaista parhaiten ketään, koska se on mukava ja kaunis käyttää.

 • Saree -muotoilu: Kerma -suunnittelija Khadi Sarees ja pusero
 • Kangas: Khadi Silk, Khadi Cotton
 • Ensisijainen tilaisuus: Juhlapuvut, juhlavaatteet
 • Sopiva kehon muoto: Korkea/ päärynän muotoinen/ omenamuotoinen/ tuntilasi

8. Khadi Georgette Sarees:

Khadi Georgette Sarees

Toinen trendikäs Khadi -saree, joka on saavuttanut laajan suosion Khadi -saree -ystävien keskuudessa, on georgette Khadi saree. Sen kevyt ja verkkorakenne antaa ohuemman ilmeen ja antaa täydellisen kehon muodon käytettäessä. Ja sen Khadi georgette ja silkkikangas.

 • Saree -muotoilu: Kerma ja vihreä väri Georgette ja Khadi Silk Saree
 • Kangas: Khadi georgette ja silkki
 • Ensisijainen tilaisuus: Juhlapuvut, juhlavaatteet
 • Sopiva kehon muoto: Sopii kaareville ja hoikkaille naisille

9. Banarasi Khadi Sarees:

Banarasi Khadi Sarees

Kuten edellä mainittiin, eri Khadi sarees tulee eri puolilta maata. Banarasi Khadi sarees tunnetaan runsaasta zarityön käytöstä ja kauniista väriaineista. Se on pakko olla khadi saree luettelossa. Näet monia verkkokauppoja, jotka tarjoavat Khadi Bhandar sareesia kohtuulliseen hintaan. Valkoinen Khadi saree on yksi Intian yleisimmin nähdyistä Khadi -sareesista. Mutta näinä päivinä voit nähdä erilaisia ​​värejä, joihin on lisätty malleja ja teemoja, jotka antavat sareelle eleganssia.

 • Saree -muotoilu: Itse kudottu punainen Banarasi saree
 • Kangas: Banarasi Khadi silkki
 • Ensisijainen tilaisuus: Morsiuspuvut, Häät
 • Sopiva kehon muoto: Sopii kaikille naisille

10. Puhdas Khadi Sarees:

Puhdas Khadi Sarees

Pure Khadi sarees ovat kevyitä puuvillaisia ​​intialaisia ​​Khadi -sareesia, jotka antavat viehättävän ulkonäön. Koska se on sekoitettu denimiin, polyesteriin, villaan ja silkkiin; puhdas Khadi sarees tarjoaa aaltoilevan ilmeen.

 • Saree -muotoilu: Käsin kudottu puhdas Khadi saree
 • Kangas: Kevyt puuvilla
 • Ensisijainen tilaisuus: Toimistovaatteet, vapaa -ajan asut
 • Sopiva kehon muoto: Sopii kaikille naisille, erityisesti hoikkaille

Eri tapoja muotoilla Khadi Saree:

Jos olet onnistunut saamaan äitisi tai isoäitisi Khadi sareen vaatekaapista, nämä viisi muotoilutekniikkaa muuttavat sinut uuden sukupolven naiseksi.

Kääri kaulan ympärille: Vaikka perinteinen ulkoasu on edelleen tyylikäs ja viljelty, uudet saranan verhoustavat ovat saaneet laajan hyväksynnän nuorten keskuudessa. Yksi niistä on pallun kääriminen kaulan ympärille. Sinun tarvitsee vain verrata saree normaalisti ja kääri pallu niskasi yli. Tämä näyttää muistuttaa sinua saree -huivista.

Ripustettuna kättä pitkin yhtenä kerroksena: Khadi sareesi käyttäminen yhdessä kerroksessa ilman laskostumista ja kiinnittämistä antaa muodikkaan ilmeen. Tämä draping -tyyli ei ole koskaan menettänyt armoaan.

Oikean olkapään yli: Toinen trendikäs tapa peittää Khadi saree on antaa pallun virrata kohti etuasi oikean olkapään läpi. Tämä on ihanteellinen, kun käytät raskaasti työstettyä puseroa. Yhdistä se tavallisella yksinkertaisella värillisellä sareella.

Perhonen tyyli: Tämä draping -tyyli on yksi suosituimmista tyyleistä kaikenikäisille naisille. Laske pallu vain ohuiksi nauhoiksi ja levitä se kuin perhonen vartalon ympärille.

Vaihtoehtoinen bengali -tyyli: Etsitkö trendikästä tyyliä käyttää Banarasi Khadi sareea? Laske pallu vain vaakasuoraan rajaa pitkin niin, että laskos putoaa vinoon järjestyksessä. Tämä on yksi parhaista tavoista luoda oma muotinäytös ystäviesi keskuudessa.

Sopivat puseromallit Khadi Sareesille:

Hyvin suunniteltu ja hyvin istuva pusero on elintärkeä pariksi Khadi sareesin kanssa. Tässä muutamia ideoita –

Khadi Cotton and Handloom: Korkeakaulainen puuvillapusero, jossa ¾ -hihat; Kiinalainen kauluspaita, jossa kyynärpituinen pusero; paita tyyli täyshihainen pusero; Peter-Pan-tyylinen pusero;

Khadi Georgette Saree: Veneen kaula -aukkoinen pusero, hihaton pusero, jossa leveä kaula, Leveäkauluksinen pusero, jossa on hihat; Empire -tyylinen hihaton pusero; olkapääsuunnittelija pusero; Pitsi suunnittelija pusero

Khadi Silk ja Pattu Sarees: Korkea kaula kultainen väri pusero, vastaava väri pusero korkki hihat prinsessa leikkaus, silkki pusero suunniteltu kultaa zari työtä tai kundans ja kivi, pyöreä pääntie pusero kyynärpäissä hihat; Silkkipusero, jossa hihat

Banarasi Khadi Saree: Tussar Silk -pusero, jossa on kulta- ja hopeapaljetitöitä, Designer -pusero, jossa on hopeakirjonta

Suunnittelija Khadi Sarees: Turtle -kaulan ¾ -hihainen pusero; pyöreä kaula, jossa on verkkohihat; kauhakauluspaita, jossa on Potli -napit; olkapääpusero;

Khadi Painettu Silk Sarees: Tavallinen yksivärinen pusero, jossa edessä korkea kauluspusero; kullanvärinen hihaton pusero, kiinalainen kaula -pusero, jossa lyhyet hihat tai hihat;

Khadi sarees tuo esiin puhtaiden intialaisten sareesin omaperäisyyden. Niitä voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa ja tuoda esiin kaikkien naisten parhaat puolet. Se mukautuu nopeasti hahmoosi ja antaa tyylikkyyttä. Sareen suorittaminen vaatii tasapainoa ja armoa, ja Khadi -sarees on helppo ylläpitää ja myös erittäin mukava peittää. Ne ovat pääosin kevyitä ja hengittäviä. Khadi sarees pitää sinut viileänä kesällä ja lämpimänä talvella.