Ainutlaatuinen kokoelma valkoisia sareesia, jotka lisäävät upean ilmeen

Valkoinen väri ja sarees keksivät pisimmän ja vahvimman siteen sareesin olemassaolon jälkeen. Aluksi sarees valmistettiin vain yhdestä materiaalista, puuvillasta, ja puuvilla muodostettiin vain valkoiseksi. Katso vain muinaisia ​​kuvia naisista ja sinulla olisi vilkaisu valkoisen sareen matkalle sen alkuperän jälkeen. Jälleen valkoisella sarilla on myös perinteinen tai rituaalinen yhteys Intiassa. Jossain paikoissa sitä pidetään pyhänä värinä hyvissä festivaaleissa ja tilaisuuksissa, joissakin paikoissa sitä käytetään myös huonoina aikoina.

Ei ole väliä, tänään muodin myyjillä on tuhansia malleja ja värejä; valkoinen saree -kokoelma on edelleen ainutlaatuinen paikka erilaisilla malleilla.

Valkoisten Sareesin merkitys:

Valkoinen on väri, joka liittyy puhtauteen, yksinkertaisuuteen ja rauhaan. Jälleen se edustaa myös uusia alkuja ja puhdistusta. Valkoisen sareen käyttäminen auttaisi sinua taistelemaan pettymyksiä ja pahuuksia vastaan. Tämän lisäksi naiset kantavat Intiassa myös kauniita valkoisia saree -juhlia, kuten festivaaleja, pujoja ja avioliittoja jne. Tämän sanotaan tuovan rauhaa, vaurautta ja vaurautta perheelle ja aviomiehelle. Samoin surullisissa tilanteissa väri auttaa rauhoittamaan sitä käyttävien naisten mieliä. Näin ollen valkoisella värillä ja saree -kankaalla on suuri merkitys intialaisessa kulttuurissa.

White Sareesin ominaisuudet:

Epäilemättä puhdas valkoinen saree on aina ollut vetovoiman keskus, saree on tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä suositun. Jotkut niistä ovat:

 • Katso valkoiset saree -kuvat ja tulet tietämään, että se antaa parhaan yhdistelmän minkä tahansa muun värin kanssa upean ilmeen saamiseksi.
 • Voi mennä hyvin sekä kultaisen että hopeisen langan suunnittelun kanssa, jotta se olisi yksi parhaista valkoisista sareista.
 • Jopa yksinkertainen valkoinen saree antaisi sinulle parhaan klassisen ilmeen pienellä reunalla ilman tulosteita tai raskaita töitä.

Valkoiset sarimallit ovat siten paljon ihastuttavia erilaisilla malleilla.

Mitä kangasta käytetään enimmäkseen valkoisen sareen valmistamiseen?

Alkuperähetkellä valkoiset sarit valmistettiin vain yhdestä materiaalista, puuvillasta. Myöhemmin, vuosien kuluessa ja erilaisia ​​materiaaleja otettiin käyttöön, sitä löytyi myös eri materiaaleista, kuten silkki, sifonki, polyesteri, verkko, sametti jne. Erilaisten materiaalien ohella sareesia on saatavana myös eri sävyinä, kuten puhtaana valkoisena, luonnonvalkoinen, kermanvalkoinen jne. Jotta saree olisi houkuttelevampi. Saree -salaman tehostamiseksi erilaiset värikkäät, kultaiset ja jopa hopeiset mallit tai langat tekevät valkoisista sareesista vangitsevampia. Etsitkö tällaista mallia? Tutustu uusimpiin valkoisiin saree -malleihin.

Mikä on Sareen värin merkitys??

Valkoinen väri edustaa sellaisia ​​elementtejä kuin puhtaus, rikkaus, rauha, yksinkertaisuus, hyvyys, viattomuus ja puhtaus

 • Symbolisten elementtiensä vuoksi valkoista upeaa sareea käytetään sellaisiin tilaisuuksiin kuin häät, festivaalit, pujat jne..
 • Valkoisten sareesien käyttäminen kultaisilla koruilla on perinne Keralassa, koska sen uskotaan tuovan vaurautta, onnea ja vaurautta perheelle.
 • Samoin valkoisen sareen käyttäminen lämpimillä väreillä lisää myös negatiivisia vaikutuksia.
 • Aikaisemmin Intiassa leskien oli pakko käyttää tavallista valkoista saria, jotta se toisi rauhan ja henkisyyden heidän elämäänsä ja rauhoittaisi heidän mielensä.
 • Monien perinteiden mukaan morsian käyttää valkoista saree -symbolia, joka symboloi onnea uudelle elämälle.

Kaunis ja muodikas valkoinen väri Saris perinteisille naisille:

Tässä on Top 20 White Saris -kuvia.

1.Mustavalkoinen Saree:

Musta ja valkoinen Saree

Haluatko käyttää tulosteita, mutta silti suunnittelijana? Tässä on mustavalkoinen värisuunnittelija saree, jossa on tulosteita ainutlaatuisella tavalla.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä mustavalkoinen saree on valmistettu sifonkimateriaalista, jossa on kaksi eri mallia. Saree saa pallun, jossa on mustalla sekillä painettu teksti, ja alemman patlin symmetrinen muotoilu mustalla loistaa. Saree voidaan käyttää sekä valkoisella että mustalla värillä täydellisen ilmeen saamiseksi.

Käytettävät tilaisuudet: Paras mihin tahansa tilaisuuteen, tämä saree on suosittu juhliin, henkilökohtaisiin ja yritystapahtumiin sekä muihin pieniin tilaisuuksiin.

2. Valkoinen ja kultainen Saree:

Valkoinen ja kultainen Saree:

Fani yllään valkoinen ja kultainen yhdistelmä sarees? Siirretään se johonkin erilaiseen luonnonvalkoisella saree-muotoilulla, jolla on erilainen ilme.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä saree, jossa on kultainen työ, on valmistettu georgette -kankaasta. Luonnonvalkoiselle sareelle annetaan valkoisia kohokuvioituja pisteitä täydellisessä sareessa, kun taas kultaisella reunalla on karkea näkymä. Jälleen sareen ylärajalle annetaan suunnittelijan kosketus kirjonnalla. Saree sopii parhaiten kultaisella kirjaillulla puserolla tyylikkään ilmeen saamiseksi.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä saree, jossa on kultainen reunus, on suosikki häihin, festivaaleihin, uskonnollisiin päiviin ja moniin muihin vastaaviin tilaisuuksiin.

3. Sininen ja valkoinen Saree:

Sininen ja valkoinen Saree

Aiotko kokeilla jotain uutta tänä hääkautena? Entä kokeilla sinivalkoista saree -kokoelmaa erilaisilla malleilla ja houkuttelevilla kuvioilla?

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä liukas sininen ja valkoinen saree on valmistettu verkko- ja samettikankaan yhdistelmästä. Saree saa pohjan nettonäkymän, kun taas pallu on valmistettu samettimateriaalista, jossa on valkoinen kukkareuna. Täydellinen saree saa myös samanlaisen reunan groovy -ilmeelle.

Käytettävät tilaisuudet: Täydellinen häät, tämä saree on myös paras vastaanottoja, juhlia ja muita vastaavia perinteisiä toimintoja varten.

4. Valkoinen ja vaaleanpunainen Saree:

Valkoinen ja vaaleanpunainen Saree

Haluatko kantaa valkoista sareea, jossa on hopeinen reunus? Kuulostaako jotain uutta? Kyllä, tämä houkutteleva ilme saadaan vaaleanpunaisella ja valkoisella saree -yhdistelmällä, joka varmasti pysäyttäisi sydämesi.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä saree saa puoliksi saree -ilmeen, jossa on yleinen valkoinen saree ja vaaleanpunainen pallu. Sareen pallulle annetaan myös reunus valkoisessa verkkomallissa ja hopearaja, joka parantaa sareen ulkonäköä. Saree -alaosalle annetaan myös vaaleanpunaisia ​​kudottuja kukkia.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä valkoista ja hopeaa sareea voidaan kuljettaa juhlissa ja muissa vastaavissa toiminnoissa.

5. Valkoinen Saree punaisella reunalla:

Valkoinen Saree punaisella reunalla

Etsitkö perinteistä ulkoasua tähän Durga Poojaan? Miksi et kokeilisi suosittua bengali -valkoista sareea, jossa on punainen reunus, erilaisella design -kosketuksella, joka lisäisi innostusta ja puhtautta festivaalille.

Saree -muotoilu ja kangas: Puhtaalle valkoiselle sarille on annettu punainen reunus, joka on koristeltu kultaisella langatyöllä, joka muodostaa pieniä malleja. Saree suoritetaan punaisilla suunnittelijapuseroilla.

Käytettävät tilaisuudet: Kuuluisa Durga Pooja, tämä saree voidaan käyttää myös häissä ja muilla festivaaleilla etniseen ilmeeseen yhdessä kultaisten koristeiden kanssa.

6. Valkoinen suunnittelija Sari:

Valkoinen suunnittelija Sari

Haluatko antaa suunnittelijalle persoonallisuutesi tällä kertaa johonkin erityiseen tilaisuuteen? Tässä on paras valkoinen suunnittelija saree, joka varmasti hengittää.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä muotoilu on noussut uusimpien valkoisten sarien joukkoon, ja se on tehty taidesilkkimateriaalista. Puhtaalla valkoisella pohjalla saree saa suunnittelijan kosketuksen kultaisella zarilla ja kirjonnalla koko saree. Saree saa myös rajatyön, jossa on riikinkukko. Jälleen koko saree saa myös kultaisia ​​langanpisteitä sen kauneuden lisäämiseksi.

Käytettävät tilaisuudet: Voidaan käyttää juhlissa, häissä tai juhlissa.

7. Valkoinen silkki Saree:

Valkoinen silkki Saree

Haluatko lisätä hieman kauneutta luonnonvalkoiseen sareeen? Katso vain silkkiä Kanjivaram -tyylistä sareea valkoisen ja punaisen yhdistelmässä. Varmasti lankeat siihen.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä valkoinen silkki saree on valmistettu silkkimateriaalista, jossa on luonnonvalkoinen pohja. Myös saree saa punaisen pallun, jossa on pieniä mango -painokuvioita kultaisessa langatyössä. Saree-patli on myös jaettu kahteen väriin, luonnonvalkoiseen ja punaiseen, mikä antaa sille ainutlaatuisen ilmeen.

Käytettävät tilaisuudet: Sopii parhaiten häihin, tämä Etelä -Intian valkoinen saree kuljetetaan myös festivaalien ja poojasien aikana.

8. Valkoinen Saree häät:

Valkoinen Saree häät

Häät merkitsevät tilaisuutta pukeutua vihreään, punaiseen ja ennen kaikkea valkoiseen morsiamelle. Mutta etsitkö näiden kaikkien yhdistelmää? Tulet varmasti rakastamaan tätä uutta valkoisen sarin muotoilua häitä varten.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä morsiamen luonnonvalkoinen saree on suunniteltu georgette -materiaalista. Täydellinen saree saa valkoisen pohjan, kun taas pallu saa punaisen värin bandhani -ilmeen suurilla sekkeillä. Jälleen raja saa myös kauniin ilmeen vihreän ja punaisen yhdistelmän kanssa.

Käytettävät tilaisuudet: Täydellinen morsiamen ulkonäköön, tämä valkoinen silkki saree, jossa on punainen reunus, on myös kulunut Karva Chauthille ja muille olennaisille poojasille.

9. Valkoinen puuvilla Sari:

Valkoinen puuvilla Sari

Haluatko yksinkertaisesti mutta hienostuneesti lisätä ulkonäkösi puhtautta? Naiset pitävät hämmästyttävän tästä valkoisen saree -kokoelmasta, jossa on vaaleanpunainen reunus kaikkiin tilaisuuksiin.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä ihana valkoinen puuvillainen saari saa melko yksinkertaisen ilmeen vaaleanpunaisella pallolla ja reunuksella. Saree saa geometrisia kuvioita kukkakuvioissa, kun taas koko saree saa myös samanlaisen kukkakuvion. Saree saa myös reunan vastaavan puseron, joka antaa sareelle täydellisen ilmeen.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä puuvillasaree voidaan toteuttaa kaikkiin pieniin tilaisuuksiin, kuten piknikille, kissoille jne.

10. Valkoinen Net Saree:

Valkoinen Net Saree

Valkoinen ja verkko antavat käyttäjälle näyttävän yhdistelmän. Ja tätä yhdistelmää ihaillaan hyvin valkoisessa netissä. Rajaa vastaavan puseron avulla tämä kiinnittää varmasti kaikkien silmät kaikkialla, missä niitä käytetään.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä saree, jossa on musta reunus ja valmistettu verkkokankaasta. Koko saree on jätetty mustalla langalla kirjonta, kun taas reunus on suunniteltu mustilla aalloilla koko saree. Samanlainen musta suunnittelijapusero antaa kauniin ilmeen.

Käytettävät tilaisuudet: Saree on paras juhla -ilmeelle, mutta sitä voidaan käyttää myös muissa pienissä tapahtumissa.

11. Tavallinen valkoinen Sari:

Tavallinen valkoinen Sari

Haluatko lisätä tyyliä raittiiseen tapaan tavalliseen valkoiseen sareeen? Tarkista vain mikä tahansa sarees, joka on suunniteltu Jamdani -malleilla, jotka on kudottu Reshamilla ainutlaatuisen ilmeen saamiseksi.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä luonnonvalkoinen saree on valmistettu puuvillasilkkimateriaalista, joka saa kohokuvioidun ilmeen resham- ja zari -kuvioilla Jamdani -tyylillä. Saree saa mallit kohokuvioidulla ilmeellä, jolla on myös samanlainen työraja.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä kaunista muotoilua voidaan käyttää juhlissa, cocktail -juhlissa, juhlissa, häissä ja muissa vastaavissa tilaisuuksissa yksinkertaisen mutta houkuttelevan ilmeen saavuttamiseksi.

12. Valkoinen Pattu Saree:

Valkoinen Pattu Saree

Etsitkö uusinta muotoilua valkoisessa pattu sarissa? Miksi et kanna suunnittelua, joka on paljon luonnollista, mutta jossa on swank? Se on yksi tämän päivän trendikkäimmistä pattu sareesista.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä luonnonvalkoinen saree, jossa on punainen reunus, on valmistettu raaka -silkkimateriaalista. Koko saree saa valkoisen tekstuurin, kun taas reunus sisältää paksun ja leveän kultaisen kerroksen. Lopuksi saree on rajattu punaisella reunalla, joka lisää sareen selkeyttä.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä sareea käytetään parhaiten häissä, juhlissa, festivaaleilla, uskonnollisissa tilaisuuksissa ja monissa vastaavissa tilaisuuksissa.

13. Valkoinen Fancy Saree:

Valkoinen Fancy Saree

Valkoinen, luonnonvalkoinen, ruskea, harmaa, musta… Voi luoja! Mitä sävyjä mainitaan tässä hämmästyttävässä valkoisessa hienostuneessa sareessa? Vain yhdellä silmäyksellä jokainen nainen varmasti suostuu tähän muotoiluun.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä saree reunuksen kanssa on valmistettu ainutlaatuisesti georgette -materiaalista. Täydellinen saree saa varjostetun ilmeen, jossa on luonnonvalkoinen väri, valkoinen väri, harmaa ja musta väri sen ulkonäön lisäämiseksi. Saree saa myös eri suunnittelijarajan, jossa on kukkakuvioita ja sitovat malleja myös kirjonnassa.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä kaunista muotoilua voidaan kuljettaa cocktail-juhlissa, juhlissa, häitä edeltävissä tilaisuuksissa jne.

14. Valkoinen kirjailtu Saree:

Valkoinen kirjailtu Saree

Etsitkö luonnonvalkoista silkkiä, joka on saanut inspiraationsa kukkakuvioista? Tässä on yksi tällainen häikäisevä muotoilu, joka antaa moderkin ilmeen raittiilla tavalla.

Saree -muotoilu ja kangas: Valmistettu chanderi -silkkimateriaalista, tämä valkoinen kirjailtu saree saa virkistävän kukkareunuksen. Saree saa yksinkertaisen vaaleanpunaisen reunuksen, kun taas koko saree -raja on suunniteltu värikkäillä kukilla kirjonnassa. Sareelle voidaan antaa pusero, jossa on suunnittelija kosketus tai yksinkertainen silkkipusero valitsemasi mukaan.

Käytettävät tilaisuudet: Antaen sinulle arvokkaan ilmeen, tämä saree voidaan toteuttaa juhlissa, vastaanotolla, häissä jne.

15. Puolivalkoinen Sari:

Puoli valkoinen Sari

Puolet sareesista on nykyään melko kysytty yhdistämällä saree ja lehenga. Samanlainen muotoilu voidaan myös kuljettaa luonnonvalkoisena saree -kultaisena reunana, joka antaa voguish -ilmeen.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä sifonkimateriaalista valmistettu puoliksi valkoinen sari on suunniteltu Intian eteläpuolella suosittuun tyyliin. Saree saa yksinkertaisen tekstuurin, kun taas reunalle annetaan paksu kultainen vyö. Jälleen sareen pallulle annetaan kultainen pisteviiva kirjonta.

Käytettävät tilaisuudet: Suosittu avioliittoihin tai vastaanottoihin, tällaista sareea käytetään myös uskonnollisille festivaaleille ja poojasille Keralassa.

16. Valkoinen painettu Saree:

Valkoinen painettu Saree

Haluatko mennä tulosteisiin? Etsitkö muotoilua rakkautesi ilmaisemiseksi? Tässä on muotoilu, joka on yhdistetty punaisen ja valkoisen sarin kanssa erillisen ilmeen saavuttamiseksi.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä georgetteista valmistettu valkoinen painettu saree saa kukka -ilmeen. Täydellinen valkoinen saree saa mustan polka -muotoilun, kun taas sareen mukana tulee myös ruusut, jotka on painettu saree -reunalle ja pallulle.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä mustavalkoista saria voidaan käyttää rutiininomaiseen käyttöön tai pieniin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, kuten kissanpentuihin, kokouksiin, piknikille ja paljon muuta.

17. White Party Wear Saree:

Valkoinen puolue Wear Saree

Haluatko viedä juhliin jotain kevyttä ja alkeellista? Miksi et kokeilisi luonnonvalkoista sareea, jossa on vaaleanpunainen reunus, lisäämään ulkoasua?

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä valkoinen juhlamekko saree on valmistettu sifonkimateriaalista, kun taas se saa sileän ilmeen pienellä brodeeratulla reunalla. Saree saa pienen reunan, jossa on kukkakuvioita kirjonnassa. Saree saa brodeeratun puseron, jossa on hopeanvärisiä vaaleanpunaisia ​​ja hopeisia lankoja.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä valkoinen ja vaaleanpunainen saree on täydellinen juhliin, vastaanotolle, festivaaleille tai jopa poojasille.

18. Valkoinen sifonki Saree:

Valkoinen sifonki Saree

Etsitkö klassista ilmettä tällä kaudella? Katso vain kokoelma valkoista sifonkisaria, joka on sisältänyt useita hämmästyttäviä malleja lisätäkseen siihen kauneutta.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä valkoinen sari, jossa on sininen reunus, on valmistettu sifonkimateriaalista. Saree saa myös kultaisen reunan sekä kohokuvioituja kukkakuvioita, jotka tekevät sareeista elävän. Saree -raja ja saree -alaosa saavat vaaleansiniset sävyt.

Käytettävät tilaisuudet: Täydellinen juhliin, tämä saree voidaan käyttää myös tapahtumissa, kokouksissa, pienissä tilaisuuksissa jne.

19. Valkoinen Kanchipuram Saree:

Valkoinen Kanchipuram Saree

Oletko suuri Etelä -Intian valkoisen sareen fani, jolla on kultainen reunus? Tämä löytyy hyvin Kanchipuram -tyylistä sareesista, jotka ovat suosittuja Etelä -Intiassa etnisen ilmeen vuoksi.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä valkoinen Kanchipuram -sari on valmistettu silkkimateriaalista. Täydellinen saree saa tavallisen valkoisen tekstuurin, kun taas saree -reunalle annetaan malleja kultaisella värillä. Lisäksi koko saree saa kultaisen reunan.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä valkoinen ja kultainen sari on suosittu häissä, festivaaleilla ja uskonnollisissa tilaisuuksissa Keralassa kultaisten korujen kanssa.

20. Punainen ja valkoinen Saree:

Punainen ja valkoinen Saree

Ihana tuo punaisen ja valkoisen yhdistelmä! Miksi et kokeilisi sitä sareesissa? Kyllä, tämä valkoinen sari, jossa on punainen reunus, on lisännyt saree -ystävien odotuksia tällä yhdistelmällä.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä punainen valkoinen saree on valmistettu silkkimateriaalista. Yleisesti tunnettu Bhagalpuri -taidemuotoilu, valkoinen sari saa punaisen ja kultaisen reunuksen. Taiteellisen kosketuksen vuoksi saree saa Mehendi -taidemallit pallussa ja sareen patlissa.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä saree on suosittu häättapahtumiin, ja sitä voidaan käyttää myös juhlissa, festivaaleilla ja uskonnollisissa tapahtumissa.

Vinkkejä ja temppuja valkoisen Sarisin muotoiluun:

 • Valkoista sareea voidaan käyttää eri muodoissa, ja suosittu kaikkien keskuudessa on vasemman olkapään pallutyyli, jossa pallu on joko rajoitettu tai jätetty auki.
 • Jälleen Etelä -intiaaneilla on erilaisia ​​valkoisen saree -tyylejä, jotka käyttävät perinteistä bengali -tyylistä sareea, Madisar -tyylistä sareesia, pattu -tyylisiä sareesia jne..
 • Samoin uuden valkoisen saree -kokoelman mukana toimitetaan lehenga -tyyliset puolisareesit, jotka on yksinkertaisesti kääritty ja suoritettu vasemmalla olkapäällä.

Näin ollen asuinalueen mukaan valkoista upeaa sareea voidaan käyttää vastaavasti, mikä antaa tyylikkään ilmeen.

Mikä värinen pusero sopii parhaiten valkoisen Sareen kanssa?

Pusero voidaan valita sen mukaan valitsemastasi saree -sävystä, suunnittelusta ja väriyhdistelmästä riippuen. Kuten valkoinen saree, jossa on kultainen reunus, kultainen kirjonta tai yksinkertainen pusero olisi paras. Vastaavasti kontrastin vuoksi ihmiset etsivät myös reunusvärisiä puseroita väreissä, kuten vihreä, punainen, sininen, vaaleanpunainen jne. Kuitenkin nykyään melko trendikkäitä ovat Kutch -työ ja brodeeratut puserot, jotka ovat suosittuja yksinkertaisella valkoisella saree -värillä. Jälleen on ihmisiä, jotka rakastavat kantaa mustan ja valkoisen yhdistelmää, johon he käyttävät myös mustia puseroita ja kullanvärisiä brodeerauksia.

Valkoiset sarees Intiassa on kiinnitetty syvästi uskonnolliseen ja hengelliseen yhteyteen. Puhtaustaso, jota saree sisältää, tekee siitä parhaan hyviin tilaisuuksiin. Tavallisista tulosteista suunnittelijasareihin valkoiset sarees kykenevät kiinnittämään katsojan silmät yhdellä silmäyksellä. Jälleen uusimmissa valkoisissa sareesissa on loistava sekoitus hienoa ja pidättyvää ulkoasua, joka sopii kaikenikäisille naisille.

Joten, etsitkö sinä myös houkuttelevaa ulkoasua häille ja muille uskonnollisille festivaaleille tänä vuonna? Kokeile hämmästyttävää valkoista saree-kokoelmaa, jossa jokainen saree eroaa toisesta.