Shimmer Sarees – Paranna houkuttelevaa ulkoasua näillä Sareesilla

Olipa kyseessä mikä tahansa tilaisuus tai rutiininomainen kuluminen, hohtava kangas sarees on aina ollut hämmästyttävä milloin tahansa. Saree on aina antanut naisille modernin etnisen kosketuksen. Rikkailla vaikutteilla nämä sarees ovat aina valloittaneet naisten sydämet, jotka haluavat saada erilaisen ilmeen, joka sopii heidän kehoonsa.

Hohtavat sarees tuli muotiin vuosikymmeniä sitten. Alkuvaiheessa kuninkaalliset perheet käyttivät sitä, kun se valmistettiin puhtaasta silkkimateriaalista. Kuitenkin myöhemmin tavalliset naiset alkoivat käyttää uusimpia hohtavia sareesia eri tilaisuuksiin. Olipa kyseessä yksinkertainen tavallinen, painettu tai brodeerattu saree, hohtava vaikutus pitää sen varmasti erilaisena kuin muut sarees, ja viehättävä ulkonäkö käyttäjälle.

Shimmer Sareesin merkitys:

Shimmer saree -mallisto yhdistää perinteisiin vaatteisiin ja modernisoituun kuvioon yhden mallin. Yhdistelmä pystyy toteuttamaan perinteiden merkityksen ja samalla antamaan ulkoasulle suunnittelijan kosketuksen eri käänteillä. Hohtavat sarees antavat jopa yksinkertaisille sareesille upean ilmeen, joka voi olla edullinen keskiluokan naisille. Jälleen hohtava materiaali sopii täydellisesti mihin tahansa materiaaliin, mikä tekee siitä saree -suunnittelijoiden suosikin.

Shimmer Sareesin ominaisuudet:

Epäilemättä hohtavat sarees Intiassa ovat samanlaisia ​​kuin muut sarees, mutta on joitain ominaisuuksia, jotka saavat heidät seisomaan eri tavalla.

Täällä he ovat,

  • Niitä voidaan käyttää minkä tahansa muun materiaalin kanssa.
  • Voi antaa suunnittelijalle kosketuksen jopa yksinkertaisiin sareeihin.
  • Paras naisille, jotka etsivät raittiita saree -malleja tilaisuuksiin.
  • Ne osoittautuvat parhaiksi taustoiksi kirjonnalle, kivityölle jne.
  • Ne ovat paras yhdistelmä suunnittelijapuseroihin.

Nämä olivat joitain hohtavien sareiden yhteisiä piirteitä.

Minkä ikäryhmän naiset haluavat käyttää tätä Sareea?

Shimmer sarisin tärkein vetovoima on, että sitä voivat käyttää kaikki ikäryhmän naiset. Kyllä, katso vain hohtavaa saree -kokoelmaa ja tulet tietämään, että eri värisävyillä, materiaaleilla ja malleilla se voi antaa kaiken ikäiselle naiselle tyylikkään ilmeen. Vaikka naiset, jotka ovat vielä nuoria, hohtavat sarees tulevat suunnittelijoilla ja uusimmilla kirjonnoilla, yli 40 -vuotiailla naisilla on myös raittiita malleja vaaleilla väreillä.

Mikä vartalon muoto suosii Shimmer Sareesia?

Näytätkö lihavalta vai oletko liian hoikka? Riippumatta kehon muodosta tai koosta, hohtava materiaali saree antaa sinulle parhaan ilmeen. Suurikokoisille tai päärynänmuotoisille saree auttaa näyttämään ohuelta, kun taas hoikkaille naisille saree pystyy paljastamaan kaikki täydelliset käyrät antamaan aistillisen ilmeen. Erilaisilla kulumis- tai kääritystyyleillä saree osoittautuu parhaaksi kumppaniksi tyylikkäälle ulkonäölle.

Tyylikkäät Saree -mallit hohtimateriaalissa kuvilla:

Haluatko erottua muista etnisellä ilmeellä! Kokeile uusia hohtavia sareesia.

1. Shimmer Plain Saree:

Shimmer Plain Saree

Haluatko antaa itsellesi hienostuneen mutta tyylikkään ilmeen juhlissa? Miksi mennä kuvioihin ja tulosteisiin, kun Shimmer -tavallinen sarees voi auttaa sinua parhaan provosoivan ilmeen kanssa!

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä hämmästyttävä hopeinen hohtava saree, joka on valmistettu georgette -materiaalista, antaa tyylikkään ilmeen. Tavallinen saree voidaan kuljettaa hyvin yhdessä parhaan mustan suunnittelijapuseron kanssa upean ulkonäön saavuttamiseksi. Jotta se olisi muotoilullinen, pallu -päille annetaan musta roikkuva viehätys, joka sopii puseroon.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä malli sopii parhaiten käytettäväksi juhlissa, vastaanotolla ja muissa vastaavissa tapahtumissa.

2. hohtava Georgette Saree:

Hohtava Georgette Saree

Etsitkö sitä puhdasta kosketusta kevyellä sareellä, jossa on lieviä malleja! Tässä on yksi tällainen teos, joka varmasti koskettaa sydäntäsi rajateoksella klassisella kosketuksella.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä on yksi maagisista hohtavista georgette sareesista, joille annetaan myös avoin muotoilu. Ruskea saree saa hopeisen tilkkutäkin, joka tekee pallusta rikkaan ilmeen. Sen lisäksi täydellinen saree on suunniteltu hopeapisteellä.

Käytettävät tilaisuudet: Paras juhlavaatteisiin, saree voidaan käyttää myös avioliitossa, vastaanotossa jne.

3. Suunnittelija Shimmer Saree:

Suunnittelija Shimmer Saree

Haluatko yhdistää morsiamen tänä hääkautena klassisiin malleihin, mutta silti ripauksella yksinkertaisuutta? Kokoelma suunnittelija hohtavan sarees on mitä sinun täytyy tarkistaa, joka tekisi sinut hulluksi.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä kaunis muotoilu on valmistettu hohtavasta silkkimateriaalista. Raskaan ilmeen saree on antaa hämmästyttävää työtä kirjontakuvioiden kanssa. Koko sarille ja korostavalle pallulle annetaan myös zari -työ, langatyö ja koodaustyöt yksityiskohtaista viimeistelyä varten.

Käytettävät tilaisuudet: Saree valmistaa sinulle täydellisen häät, mutta sitä voidaan käyttää myös uskonnollisilla festivaaleilla.

4. hohtava sifonki Saree:

Hohtava sifonki Saree

Etsitkö taiteellisen näköistä sareea, joka sopisi mihin tahansa toimintoon? Sinun tarvitsee vain hankkia ovela hohtava sifonki saree, jossa on kukkakuvioita ja kaksivärisiä sävyjä.

Saree -muotoilu ja kangas: Suunniteltu sifonkikankaasta, tämä taiteellinen harmaa ja musta hohtava saree saa kaksiväriset värit ja suuret kukkakuviot alaosassa. Jälleen lisätä lisää kauneutta saree, karismaattinen reunus lisätään mustalla kimalteilla ja yksinkertaisella harmaalla pallulla.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä koristeltu saree voidaan kuljettaa toimintoihin, kuten juhliin, vastaanottoihin, cocktailjuhliin ja moniin muihin.

5. Shimmer Net Saree:

Shimmer Net Saree

Haluatko loistaa morsiamena jotain todella mahtavaa? Entä hohtaverkko saree, jossa on suunnittelija kosketus nauhojen ja brodeerattujen reunojen läpi?

Saree -muotoilu ja kangas: Suunniteltu verkosta ja georgette -materiaalista, tämä kultainen hohtava saree saa morsiamen kosketuksen, jossa on hämmästyttävät reunat ja kirjonta kultaisena. Rajalle annetaan jälleen leikkaus, jossa on eri pallu ja kultainen suunnittelupusero, joka oikeuttaa sen kauneuden.

Käytettävät tilaisuudet: Kuten nimestä voi päätellä, tämä morsiamen muotoilu on minkä tahansa morsiamen unelma häihinsä ja myös joihinkin juhlarituaaleihin.

6. Shimmer Silk Saree:

Shimmer Silk Saree

Silkki ja hohto ovat antaneet uskomattomia malleja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Jälleen, kun houkuttelevalle silkki -sareelle valmistetaan erilaisia ​​taideteoksia, se antaa sareelle upean ilmeen.

Saree -muotoilu ja kangas: Silkki sarees on aina ollut paras käyttää, mutta kun siihen lisätään hohtavaa, se antaa upeita malleja. Tämä vaaleanpunainen hohtava saree silkissä saa ainutlaatuisen reunuksen, jossa on taiteellinen muotoilu vihreä ja valkoinen. Useat värimallit tekevät sareesta ihastuttavamman.

Käytettävät tilaisuudet: Täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin, tämä saree on laajalti kulunut vastaanotossa, juhlissa, tapahtumissa jne.

7. Lycra Shimmer Saree:

Lycra Shimmer Saree

Valkoisilla sareesilla on tärkeä rooli monissa perinteissä häiden aikana. Samanlainen muotoilu Lycra shimmer saree -muodossa on suosittu naisten keskuudessa näinä päivinä kaikissa tilanteissa.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä ihastuttava valkoinen hohtava saree tulee Lycra -kankaasta. Saree saa kaksi muotoilua, joissa saree on jätetty tavalliseksi valkoiseksi vain kultaisella reunalla, kun taas pallulle annetaan kukkakuvio sekä pienet kultaiset hurmaa koko sareen sisällä.

Käytettävät tilaisuudet: Häiden lisäksi tämä saree on suosittu myös festivaaleilla, Sharad Purnima, Navratri jne.

8. Golden Shimmer Saree:

Golden Shimmer Saree

Kultainen väri, hohto ja verkko, kaikki nämä antavat sinulle varmasti parhaan saree -palan. Paras mihin tahansa juhlaan, kultainen hohtava saree antaa varmasti loistavan ulkonäön.

Saree -muotoilu ja kangas: Suunniteltu yhdistämällä verkko ja georgette -materiaali, tämä saree saa hämmästyttävän verkkokankaan georgette -materiaalin päälle, joka antaa pohjalle loistavan ilmeen. Pallu on täysin kultaisessa työssä ja aaltoilevat reunat paksun kultaisen reunan yli. Saree saa myös kultaisen puseron.

Käytettävät tilaisuudet: Parhaat häät, tällaisia ​​malleja voidaan kuljettaa myös vastaavilla häitä edeltävillä toiminnoilla ja Navratrilla.

9. Red Shimmer Saree:

Punainen hohtava Saree

Mikä on erilainen punaisen värinen ilme? Punainen on pysynyt kaikkien aikojen suosikkivärinä kaikissa tilanteissa. Katso vain tätä sareea ja tulet varmasti lankeamaan siihen.

Saree -muotoilu ja kangas: Georgette -materiaalista suunniteltu tämä musta ja punainen hohtava saree on yhdistelmä eri saree -malleja. Saree on täynnä punaista, kun taas pally on musta ja kultainen piste. Jälleen sareen alapäälle annetaan kukka käsityönä kirjonta yhdessä kontrastin reunan kanssa koko saree.

Käytettävät tilaisuudet: Häät, festivaalit, pujat jne.

10. Silver Shimmer Saree:

Hopeinen hohtava Saree

Oletko kyllästynyt käyttämään samoja kuvioita ja tulosteita juhlissa? Napsauta vain ja katso tätä upeaa hopeisen hohtavan saree -muotoilua, jota et estäisi saamasta.

Saree -muotoilu ja kangas: Tämä upea saree on valmistettu Lycra -materiaalista, ja se saa tavallisen hopeanvärisen tekstuurin. Tavallinen saree on yhdistetty kontrastiväriseen suunnittelupuseroon, joka antaa kukka-muotoisen muotoilun georgette-materiaalista. Saree antaa käyttäjälle ohuen ilmeen.

Käytettävät tilaisuudet: Täydellinen juhliin, tämä saree voidaan kuljettaa uima -altaissa, juhlatilaisuuksissa, vastaanotossa jne.

Mikä pusero sopii hohtavalle Sareesille?

Hohtava materiaali saree on saree, joka olisi mukana vastaavien tai kontrastipuseroiden kanssa. Kun sarees on muotoilultaan tavallinen, puseroa voidaan käyttää suunnittelijana, jossa on kirjontaa, kukkakuvioita, käsityötä, kivityötä, silkkilangat jne. printti sarees antaa parhaan ilmeen. Puserot on valmistettu eri materiaaleista, kuten georgette, silkki, sifonki, puuvilla jne. Valitun saree -materiaalin mukaan.

Shimmer Sareesin tyyli?

Shimmer -kangassarees ovat yleensä melko ohuita. Ne tarttuvat ihoon tai vartaloon, kun niitä käytetään. Näin ollen sareea voidaan käyttää missä tahansa tyylissä, kuten bengali, gudžarati, puoli saree -tyyli ja paljon muuta. Jälleen, kun sareen mukana tulee runsas pallu, saree on suunniteltu gujarati-, Lehenga- tai bengali -tyyliin hurmaavaksi. Juhla -ilmeen vuoksi tämä paljetti saree on myös verhottu avoimella pallulla tai rajoitetulla, johon liittyy lisävarusteita.

Jos haluat lisätä kipinää ulkonäköösi tai kokoelmasi upeista sareesista, ainakin yksi hohtavan sarees Intian joukosta olisi hyvä idea. Hohtavat sarees eivät ole koskaan vanhentuneita; ne lisäävät elävyyttä mihin tahansa toimintoon mukana tulevalla loistolla ja joustavuudella. Tällä hetkellä hohdosta on tullut varsin suosittu jopa häämallistossa joko punaisella tai jollakin vaaleilla väreillä, jotka antavat morsiamelle poikkeuksellisen ilmeen.

Joten miksi odottaa seuraavaa hohtavan sarees -kokoelmaa? Kiire markkinoille ja hanki nämä ikivihreät mallit tänään!