20 erilaista sateenvarjoa Intiassa kuvilla

Ihmiset rakastavat sadetta, mutta eivät ole kovin tyytyväisiä olemaan märkiä sateisella säällä. Tietenkin he etsivät parasta tarpeisiinsa sopivaa sateenvarjomallia. Täältä löydät erilaisia ​​sateenvarjoja, joilla on omat allekirjoitusominaisuutensa ja -ominaisuutensa. Se riippuu täysin yksilöstä valitakseen tarpeet. Tästä lähtien on olemassa laaja valikoima sateenvarjoja, joista voit valita suosikkisi. Tai voit myös lahjoittaa sen ystävillesi tai perheellesi missä tahansa erityisessä tilanteessa. Katoksen materiaalin valinnasta kahvan muotoon sinun tulee huolehtia.

Kannattaa tutustua sateenvarjojen hyviin ominaisuuksiin ennen kuin otat niitä. Jotta voit auttaa hyvän sateenvarjon valinnassa, alla on kuvattu sateenvarjotyyppien keskustelufoorumi.

Parhaat sateenvarjotyypit Intiassa:

Tässä on Top 20 erilaista sateenvarjotyyppiä, joista voit valita rakkaasi tarpeidesi mukaan.

1. Erittäin suuret golf -sateenvarjot:

Erittäin suuret golf -sateenvarjot

Tällaisilla sateenvarjoilla on erittäin suuri katos, jonka halkaisija on 70 tuumaa. Tätä voi kuljettaa golfpussissa, vaikka siinä on pitkä varsi. Tämän sateenvarjostimen katoksessa on kaksi mustaa ja valkoista väriä jokaisessa paneelissa. Tätä suurta sateenvarjoa voidaan käyttää myös mailan ja golfin kuivaamiseen sateessa kastuessaan.

2. musta pitsisateenvarjo:

Sateenvarjotyypit Intiassa

Se on kupolinmuotoinen uusi sateenvarjo vanhassa ruusunpunaisessa kankaassa. Kolme neljäsosaa sateenvarjosta on suunniteltu peittämään mustalla verkolla. Se on myös leikattu reunoiltaan ja applikoinnit viimeistellään lisäämällä reunukseen mustia ruusukkeita.

3. Vaaleanpunaiset naisten sateenvarjot:

Vaaleanpunaiset naisten sateenvarjot

Kuka sanoisi ei näille viehättäville sateenvarjoille? Täältä löydät upouusi suunniteltu sateenvarjo, jossa on lootuskierteinen kuvio, joka rajoittuu valkoisiin nauhoihin. Tämä vaaleanpunainen sateenvarjo antaa sinulle katoksen, jolla on ainutlaatuiset muodot. Kuomu on halkaisijaltaan noin 32 tuumaa.

4. Lihavoidut kirjaimet painetut sateenvarjot:

Lihavoitu kirjaimet painetut sateenvarjot

Tämän sateenvarjon mallin pituus on noin 9 ½ tuumaa ja halkaisija 35 tuumaa. Katos, jossa on lihavoitujen logojen aakkoset, on valmistettu polyesterimateriaalista. Ja runko, jossa on kylkiluut, on metallia. Kirjaimet putoavat kuin sadepisarat, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen.

5. Suoraan automaattisesti avautuva sateenvarjo:

Suora automaattinen sateenvarjo

Tämä pianomuotoinen sateenvarjo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa kestävyyden voimakkaita tuulia ja rankkasateita vastaan. Tämän parhaan sateenvarjamerkin runko on suora ja katoskangas on valmistettu polyesteristä. Tämä on suuri muotoilu sateenvarjo, jonka katos on 43-45 tuumaa avattaessa.

6. Pitkä ja ei-taitettava sateenvarjo:

Pitkä ja taittamaton sateenvarjo

Heiluta aistejasi hankkimalla tällaisia ​​hyviä sateenvarjoja. Tämä on pitkä ja taitettava sateenvarjo, jossa on vaikuttava jäinen viimeistelykahva, joka on valmistettu neitsyt ABS: stä. Kuomussa käytetty kangas on korkealaatuista nailonia, johon on painettu joitain intialaisia ​​desigimalleja. Se tulee läpinäkyvän suojan mukana.

7. Merenneito -lasten sateenvarjot:

Merenneito lasten sateenvarjot

Se on yksi kokoelmista viileistä sateenvarjoista, joiden katos on 30 tuumaa. Merenneito -sateenvarjo on ihanteellinen kaksivuotiaille lapsille. Siinä on merenneito -painatus vaaleansinisen katoksen perusvärissä. Siinä on eräänlainen ulkonema, joka on kiinnitetty katoksen päälle. Kahva on valmistettu lasikuidusta merihevonenrakenteessa.

8. Tavalliset sateenvarjot:

Tavalliset sateenvarjot

Täällä voit katsoa tätä upeaa tavallinen sateenvarjo merenvihreässä varjossa. Tämän uuden sateenvarjostimen kuomu on valmistettu 100% nailonista, joka sopii paremmin sadekausille. Kermanvärinen kahva on tyylikkäästi muotoiltu kaarevilla otteilla helpottamaan otetta ja näyttämään myös trendikkäältä.

9. Taitettavat golf -sateenvarjot:

Taitettavat golf -sateenvarjot

Tämä on yksi erilaisista sateenvarjoista golf -sateenvarjomallien joukossa. Tässä golf -sateenvarjossa on 56 tuumaa leveät mustat ja vihreät paneelit, joiden katos ja tuulenpitävä runkorakenne. Siinä on myös kumiruiskukahva, jossa on värisovitin. Se toimitetaan kotelon peittävän verkon kanssa.

10. Kolmen taitoksen sateenvarjo:

Kolminkertainen sateenvarjo

Se on ihanteellinen naisille ja tytöille käytettäväksi satunnaiseen kävelyyn. Tässä korkealaatuisessa sateenvarjossa on automaattinen avausominaisuus ja katoksen koko on noin 21 tuumaa. Tämän sateenvarjon kokonaispaino on 350 grammaa. Se voidaan taittaa kolmeen osaan, joten se sopii kaikenlaisiin pieniin naisten käsilaukkuihin.

11. Ruudulliset siniset sateenvarjot:

Ruudulliset siniset sateenvarjot

Tämä on hyvälaatuinen sateenvarjo, jossa on vaivaton avausmekanismi. Se koostuu nailontaftista. Siinä on kaunis ruudullinen muotoilu sinisellä pohjalla. Akselit on valmistettu teräksestä ja kahvatyyppi on suora.

12. Painetut polyesterisin sateenvarjot:

Painetut polyestersiniset sateenvarjot

Tämä paras sateenvarjomerkki tarjoaa sinulle monivärisen painetun suunnitellun sinisen sateenvarjon. Sinulla on kolminkertainen sateenvarjo, jonka akselimateriaali on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kuomussa käytetty kangas on polyesteriä ja kahva on valmistettu lasikuitumateriaalista, jossa on suora malli.

13. Rabari -brodeeratut sateenvarjot:

Rabari -brodeeratut sateenvarjot

Se on yksi intialaisista kirjontakuvioista, jota kutsutaan Rabariksi, ja tätä mallia käytetään tämän uuden sateenvarjomallin valmistukseen. Se on värikäs sateenvarjo, joka muistuttaa Intiassa asuvien heimojen kulttuuria ja perintöä. Näitä käytetään sisustuksena sen sijaan, että hyödynnettäisiin niin harvinaista kokoelmaa kaduilla ja saisi sen kulumaan. Intialaiset suosivat heitä ja monet Intiassa vierailevat ulkomaalaiset.

14. Puna -valkoiset sateenvarjot:

Punaiset ja valkoiset sateenvarjot

Täällä sinulla on mahdollisuus kokeilla parasta sateenvarjoa, joka on yhdistetty kahteen sävyyn, nimittäin punaiseen ja valkoiseen. Ne on vaihtoehtoisesti varjostettu jokaiselle paneelille. Akseli on riittävän vahva ylläpitämään sateenvarjon laatua, joka voi kestää ikuisesti. Kuomukangas on sekoitettu sekä nailonista että polyesteristä.

15.Kuplan sateenvarjot:

Bubble sateenvarjot

Tämäntyyppiset sateenvarjot tunnistetaan helposti sen muodosta, joka on pallomainen. Tällaisten sateenvarjojen katos on paljon korkeampi kuin tavalliset. He käyttävät katoksessaan läpinäkyviä muovimateriaaleja. Täällä katokseen on painettu sinisiä kaloja, ja siinä on vastaava sininen muovikahva, joka tekee siitä uusimman sateenvarjomallin.

16. Vauvan vaaleanpunaiset sateenvarjot:

Vauvan vaaleanpunaiset sateenvarjot

Hanki täältä suosikkikokoelmasi uudesta sateenvarjomallista, joka on suunniteltu upealla Baby pinkillä. Nylontaftista valmistettu katos on niin korkealaatuinen ja siihen on painettu polka -valkoisia pisteitä. Se on myös koristeltu pitsimateriaalilla ja sormenjäljillä sateenvarjon reunalla. Akseli on rautaa ja se on 4 -kertainen sateenvarjo.

17. Chhota Bheem Lasten sateenvarjot:

Chhota Bheem Lasten sateenvarjot

Tässä on upea kokoelma sateenvarjoja lapsille, jotka eivät ole tyytyväisiä aikuisten suunnittelemiin. Sillä on suosikki sarjakuvahahmonsa Chhota Bheem, joka on painettu kuomuun. Kevyt muotoilu on helppo kuljettaa ja siinä on kahvat, joita lapset voivat käyttää turvallisesti. Siinä on helposti otettavat kahvat, joissa on myös helposti avattavat sateenvarjot.

18. C-muotoiset kahvatyyppiset sateenvarjot:

C - Muotoinen kahva Tyyppi sateenvarjot

Ei pitäisi olla ihme, että jos joku sanoisi, että tämä kokoelma on ainutlaatuisia sateenvarjomalleja. Tässä sateenvarjossa on C-muotoinen kahva, jonka voit ylittää käsivartesi yli ja käyttää kättäsi pitämään vauvaa tai kännykkää tasaisena. Siinä on kaksikerroksinen suoja, että katoksen sisäpuoli on kukkapainettu. Siinä on myös aurinkosuoja ja se avautuu yhdellä kosketuksella tyylikkäästi suunnitellulla painikkeella.

19. Kampasimpukoidut sateenvarjot:

Kampasimpukoidut sateenvarjot

Tämä on todellakin kaunis kokoelma polka -pisteiden sateenvarjoja. Nämä söpöt ja upeat suunnitellut parhaat sateenvarjot ovat naisille. Siinä on UV -leikkausominaisuudet, vedenpitävä ja kevyt. Kahva on valmistettu kovasta muovista ja on U: n muotoinen. Se on helppo kuljettaa ja sopii myös hyvin kaikkiin juhlavaatteisiin.

20. Manuaaliset avoimet sateenvarjot:

Manuaaliset avoimet sateenvarjot

Se on kolminkertainen sateenvarjo, jossa on monivärinen kukkapainettu katos. Tämä viileä sateenvarjo on vedenpitävä, aurinkosuojattu ja myös helppo kantaa. Siinä on manuaalinen avaaminen ja manuaalinen sulkeminen helposti. Kahva on ampumatyyppinen, joka sopii hyvin kattoon.

Täältä on saatavana myös parhaiten suunniteltuja erityyppisiä sateenvarjoja katsomaan ja sitten ostamaan niitä. On katoksia, joissa on 100 % polyesteriä, nylonia ja myös sekoitettuja kankaita. Käytettävä akselimateriaali riippuu myös valmistajien valinnasta. Myös kehysten ja akselin pituus vaihtelee. Katoksia on saatavana myös eri kokoisina.

Värivaihtoehtoja on myös runsaasti. Meidän tehtävämme on hyödyntää paras valintateoria sateenvarjojen yli ja valita paras. Joten pidä hauskaa koko päivän, riippumatta siitä, onko sää muuttunut monissa tapauksissa. Sinulla on suoja -ase nimeltä sateenvarjo, jota voidaan käyttää sekä aurinkosuojana että sateelta.