9 Rannan sateenvarjojen trendikkäitä malleja kuvilla

Jos haluat leikkiä ja nauttia rantapäivästä, tarvitset ehdottomasti lepoalueen, jossa on varjoa rannan puolella. Ja se on mahdollista vain, kun käytät aurinkovarjoja ajoissa. Sateenvarjon ominaisuuksien tulee olla kevyitä ja tukevia, jotta voit kantaa aurinkovarjoa aina, kun tarvitset ja myös epäröimättä. Siinä pitäisi olla kaikki erityisominaisuudet, kuten tuulenpitävä, vedenpitävä ja myös kannettava.

Parhaat rantasateenvarjot kuvilla:

Tässä on joitain 9 suosituinta aurinkovarjon mallia, jotka täyttävät suurimman osan vaatimuksista,

1. 8 jalkaa kestävä aurinkovarjo:

8 jalkaa kestävä aurinkovarjo

Tämä sateenvarjo on yksi hyvin suunnitelluista ja hyvin suunnitelluista kannettavista aurinkovarjoista. Siinä on noin 8 metriä halkaisijaltaan katos, joka on kirkkaan keltainen ja sininen. Se on täydellinen ulkosateenvarjo, joka tarjoaa sinulle mukavuutta ja helppoutta nauttia rantapäivästä.

2. Sun Sail Cabana Beach -sateenvarjot:

Sun Sail Cabana Beach -sateenvarjot

Tämä voi olla paras aurinkovarjo, jonka olisit koskaan voinut ostaa. Se tarjoaa 60 neliön jalan sävyn ja antaa myös 30+ SPF -UV -suojan. Siinä on yksi metallitanko ja lisätukea varten sinulla on pussi, joka täytetään hiekalla, jotta sateenvarjo pysyy paikallaan kovassa tuulessa.

3. Vapaasti seisova sienityyppinen aurinkovarjo:

Vapaasti seisova sienityyppinen aurinkovarjo

Tätä suurta aurinkovarjoa voidaan käyttää sekä sateenvarjona että tarvittaessa teltana. Tämä on häikäisevän sininen sävy ja kaksi tuuletettua ikkunaa sivuilla. Se ei ole liian raskas eikä iso ja helppo kuljettaa. Se avautuu ja romahtaa helposti kuin tavallinen sateenvarjo, ja mukana tulee kaikki gadgetit, jotka pitävät sen alhaalla hiekalla tuulisena.

4. Keltainen valkoisilla pilkkurannan sateenvarjoilla:

Keltainen valkoinen pilkullinen rantasateenvarjo

Pidä hauskaa rannalla tämän söpön ja pienen aurinkovarjon kanssa, joka on kirkkaan keltainen. Se on suunniteltu valkoisilla pilkkuilla ympäri katosta, joka on valmistettu akryylimateriaalista. Se voidaan koota helposti yhden henkilön kanssa ja se on taitettuna 63 cm pitkä.

5. Kaksiosainen napa -aurinkovarjo:

Kaksiosainen Pole Beach -varjo

Pidä retkipäiväsi rannalla tällä suurella aurinkovarjolla, jossa on 16 kylkiluuta vakaaseen vakauteen ja jossa on myös kolme tapaa kallistaa ominaisuuksia. Se on tumman tummansinisen sävyinen ja siinä on aurinkoa lievää kasteenkestävää polyesterikangasta. Tämän sarjan mukana tulee erityinen hiekatäytteinen itsekiinnittyvä voima.

6. Vankka tuulenpitävä aurinkovarjo:

Tukeva tuulenpitävä rantasateenvarjo

Täältä saat ainutlaatuiset tuulenpitävät sateenvarjot, jotka kestävät kovimmatkin tuulet voimakkaalla aaltoilevalla rannalla. Siinä on yksi metallitanko, joka on yksinkertaisesti työnnettävä hiekkaan. Ja sitten se sisältyy molempien sivujen kahden hiekkatäytepussin kanssa tuen lisäämiseksi voimakkaasta tuulesta. Tämä hiekalla täytetty pussi pitää sateenvarjon paikallaan.

7. paras tuulenpitävä rantavarjo:

Paras tuulenpitävä aurinkovarjo

Nauti mahtavasta päivästäsi tämän parhaan tuulenvarjon kanssa, joka voi antaa sinulle pitkäkestoisen suojan sekä auringolta että rantakadun voimakkaalta tuulelta. Se on suunniteltu hyödyntämällä sateenvarjon ammattimaista terassia. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuista kylkiluista, jotka voivat antaa sinulle määrittelemättömän tuen pysyä vakaana tuulisella säällä.

8. Aurinkokestävä kannettava aurinkovarjo:

Aurinkoturvallinen kannettava rantasateenvarjo

Jos etsit helposti kokoontaitettavaa sateenvarjoa, tämä tyyppi voisi olla vaihtoehto parhaalle taittuvalle aurinkovarjolle. Se on pienikokoinen ja helposti kuljetettava sateenvarjo. Siinä on myös aurinkosuojaominaisuudet ja kuomun halkaisija on 6 jalkaa.

9. Vahvat puupylväät, aurinkovarjo:

Vahvat puupylväät aurinkovarjo

Katso tämä erityinen puinen aurinkovarjo, jossa on yksi ja vahva sauva puusta, mutta ei mitään muuta. Syy, miksi ihmiset valitsevat puiset pylväsvarjot, on sen kevyt ominaisuus. Siinä on myös kevyt katos, joka on valmistettu polyesteristä. Kaiken kaikkiaan tämä on helposti kannettava ja helposti kannettava sateenvarjo.

Nämä aurinkovarjojen vaihtoehdot antavat sinulle nopean idean, josta voit täyttää tarpeesi. On olemassa laaja valikoima malleja, kuten kevyet, kirkkaat värit, puiset pylväät, metallipylväät, tuulenpitävät ja myös eri kokoiset, jotka voivat olla juuri sopivia perheellesi. Näissä sateenvarjoissa on myös tuuletetut ikkunat, jotka toimivat molemmilla tavoilla suojaten meitä hikeeltä ja pitäen sateenvarjon tasapainossa kovan tuulen aikana.