Top 9 upeita sateenvarjoja kuvilla

Fancy sateenvarjot voidaan nähdä kaikkialla, joilla on valtava kokoelma malleja ja malleja. Ne ovat erityisesti saatavilla miehille, naisille ja myös lapsille. Nämä sateenvarjot on suunniteltu sellaisiksi, että ne sopivat ja kestävät erilaisia ​​ilmasto -olosuhteita. Ne ovat myös vahvoja, pitkäikäisiä ja huolellisesti mallinnettuja.

Parhaat sateenvarjot:

Tässä on joitain Top 9 Fancy -sateenvarjojen kokoelmia, jotka varmasti inspiroivat sinua paljon.

1. Pagoda Lace Fancy -sateenvarjot:

Pagoda Lace Fancy sateenvarjot

Se on uusi ja tyylikäs golf -sateenvarjo, jota voidaan käyttää sekä aurinkoisella että sateisella säällä. Tämä hieno sateenvarjo on valmistettu polyesteripongee -materiaalista ja siinä on pitkä kahva. Se on koristeltu pitsillä ja siinä on ei -automaattiset aukot.

2. Upeat sadepisarat painetut hienot sateenvarjot:

Upeat sadepisarat painetut hienot sateenvarjot

Täällä voit katsella ihastuttavaa hienoa mustaa sateenvarjoa upeilla sadepisaroilla, jotka on painettu kuvioina kaikkialle. Siinä on automaattinen avaus- ja sulkemisominaisuus, jonka kuomu on riittävän suuri kahdelle henkilölle. Keskitanko on valmistettu vahvasta alumiinista ja kestävät 8 kylkiluuta on suunniteltu kestämään kovia myrskyjä.

3. Vision Clear Dome Fancy -varjo:

Vision Clear Dome Fancy -varjo

Katso tämä upouusi suunniteltu kupoli hieno ulkosateenvarjo, jolla on selkeä visio. Reuna ja kahva on suunniteltu vaaleanpunaisella sävyllä. Se on valmistettu kokonaan kirkkaasta PVC: stä ja siinä on ominaisuuksia, kuten kevyt, kestävä ja tyylikäs.

4. Lace Bridal Fancy -sateenvarjot:

Pitsiset morsiamen hienot sateenvarjot

Tutustu häiden hämmästyttävien sateenvarjojen sarjan uuteen kokoelmaan. Ne koostuvat puhtaasta valkoisesta puuvillapitsi -applikoinnista, jotka sopivat hyvin morsiamen hääpukuun. Sen säde on 31 cm ja se on todella käsintehty metallikehyksellä.

5. Frilly Long Pink Fancy -sateenvarjot:

Frilly pitkät vaaleanpunaiset hienot sateenvarjot

Tämä sateenvarjo on puhtaasti käsintehty 20 tuuman polyesterikatoksella ja röyhelöt on myös varovasti käsin ommeltu. Kahva on valmistettu tina -käsityömenetelmästä, jossa on emaliperhonen korkealaatuisen metallisen sormikahvan päällä. Tämä on yksi hienoista sateenvarjobrändeistä.

6. Upeat Kitty -kuviolliset hienot sateenvarjot:

Upeat Kitty -kuviolliset hienot sateenvarjot

Olet täällä katsomassa hienoa aurinkovarjoa, joka antaa sinulle upean ilmeen sen vaatimattomalla valmistuksella. Siinä on monivärisiä pentuja, jotka on painettu 100% polyesterikatokselle. Sen halkaisija on 23 cm ja se on valmistettu metallikehyksistä, joissa on puukahva.

7. Seepramalliset hienot sateenvarjot:

Seeprakuvioiset hienot sateenvarjot

Tämän kaksinkertaisen vuoratun katoksen hienossa aurinkovarjossa on seeprakuvioinen mustavalkoinen kuomu sisäpuolella. Siinä on tukevat ja vahvat 8 kylkiluuta, jotka on valmistettu valetusta metallista. Katoksen materiaali on akryylia ja sopii kaikille säätyypeille.

8. Flouncy Ruffle -leikattu hieno sateenvarjo:

Flouncy röyhelöleikattu hieno sateenvarjo

On aika päivittää sinut veljettömäksi tällä röyhelöillä leikatulla pörröisellä sateenvarjolla. Tämä tyylikäs valkoinen sateenvarjo on valmistettu valkoisista nauhoista ja siinä on brodeerattu kangas. Siinä on puinen sauva puukahvalla. Se on 33 tuumaa avattuna.

9. Suunniteltu tyylikäs sateenvarjo:

Suunniteltu tyylikäs sateenvarjo

Avaa silmäsi täyttääksesi iloa lapsellesi tämän hienon lapsen sateenvarjon avulla. Se on erittäin värikäs ja siihen on painettu erilaisia ​​hahmoja, kuten toukka, kukka, aurinko jne. Ja se on myös hieman heijastettu katoksen päälle. Tämän lisäksi se on ominaisuuksiltaan kevyt ja kestävä kehys ja kylkiluut.

Jotta voitaisiin käsitellä monenlaisia ​​malleja ja luokkia hienoja sateenvarjoja, pitäisi tietää, kuinka valita se omiin tarpeisiinsa. Jos haluat suojautua aurinkoiselta kuumalta säältä, valitse kevyesti varjostettu ja kaksinkertainen katos. Ja jos etsit sadekauden sateenvarjoja, voit jatkaa niiden valitsemista, joissa on kirkkaat sävyt ja kauniita ihastuttavia tulosteita. Siitä huolimatta löydät pulaa hienojen sateenvarjosarjojen kokoelmasta.