9 parasta Pantene -shampoota kuiville hiuksille

Ennen kuin ryhdymme kuivien hiusten hoitoihin, tässä on lyhyt käsitys siitä, miksi hiukset kuivuvat tai muuttuvat epätasaisiksi. Suurin osa siitä liittyy haitallisten kemikaalien käyttöön, kuten usein tapahtuvaan hiusten värjäysvaiheeseen myöhään teini -iässä ja sitten lämpömuovaukseen koko 20 -luvun ajan ja sitten taas hiuksiin, jotka kuolevat 30 -luvun aikana 40 -luvulle. tämä on yleinen syy, mutta vielä yleisempi syy voidaan kutsua UV -säteilylle altistukseksi ankarasta auringonvalosta, mikä on entistä voimakkaampaa trooppisissa maissa.

Tällä hetkellä isovanhempamme pyysivät meitä valitsemaan kaikki luonnolliset ainesosat suoraan keittiöstä, mutta rintakuva toimistoaamut eivät vain anna meidän mennä luonnollisesti. Tällöin Pantene -shampoojen käyttö karkeisiin kuivuviin hiuksiin on hyödyllistä tiedoksi. Kokeile tätä Pantenen parhaiden shampoosarjojen hoitoa kuiville hiuksillesi aina, kun menet suihkuun.

1. Pantene Total Damage Care:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 1

OSTA TÄSTÄ

Pantenen vaurioita hoitava shampoo kestää 10 hiusongelmaa ja ratkaisee ne samanaikaisesti, jotta saat tarvittavan suojan ja virheettömyyden. Tämän tuotteen keratiinivaurioita estävä tekniikka tarjoaa optimaalisen suojan hiuksille ja tekee hiuksista pehmeät ja käsiteltävät, jotta kuiva karheus ei tuhoa ulkoasua päivälle.

2. Pantene Daily Moisture Repair Shampoo:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 2

Päivittäinen kosteutta korjaava shampoo on jokapäiväinen shampoo, joka on erikoistunut perusteellisesti kosteuttamaan hiuksia ja korjaamaan ne solutasolta. Kosteuttavat kuivat, limet hiukset, jotka lisäävät kuiturunkoa hiuksiin ja antavat niille eloisan ilmeen ja suojaavat niitä vaurioilta, kuten hiusten halkeilulta ja helpolta rikkoutumiselta.

3. Pantene Pro V Silky Smooth Care Shampoo:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 3

OSTA TÄSTÄ

Pantenen patentoima Pro V -kaava varmistaa, että hiuksesi saavat oikean määrän ravinteita ja proteiineja, kun taas paras kosteuden lukituskaava ei vain tunkeudu karheisiin vaurioituneisiin hiuskerroksiin ja ravitsee hiuksia sisältä, vaan myös lukitsee kosteuden niin, että hiukset hallittavissa koko päivän.

4. Pantene Natural Fusion Fullness and Life -shampoo:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 4

Kuivilla hiuksilla on taipumus kuivua ja rypistyä ilman tarvittavaa kosteutta. Tämän lisäksi hiustenkuivaus tekee hiuksista pehmeät ja tylsät. Siksi Pantenen luonnollinen fuusio- ja life -shampoo yhdistää hiuksiin volyymin ja kiillon, mikä tekee elottomista hiuksista kimmoisat ja suojaa ja vahvistaa hiuksia juurilta.

5. Pantene Pro V Keskipaksut hiusratkaisut Frizzy to Smooth Hair Shampoo:

Pantene shampoo kuiville hiuksille 5

Tämä shampoo on suunniteltu erityisesti paksuille hiuksille, joissa kuivuus on yleistävä syy hiusten sotkeutumiseen ja silmien muodostumiseen. Siksi tässä shampoossa aktiiviset ainesosat imevät ylimääräisen kosteuden jättäen hiukset raikkaiksi, kun taas Pantene-talon Triquat-76 käyttää uutta keksintöä muodostaen juovutuksia säikeisiin pitkin ja lukitsemaan tarvittavan kosteuden..

6. Pantene Aqua Light Shampoo:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 6

OSTA TÄSTÄ

Pantenen aqua light -sampoo tunnistaa päänahkaan liimatut kovat lika- ja hilsejäämät, pakottaen ne puhdistumaan, kun taas vesipohjaisen kosteuden lukitustekniikka pitää hiukset raikkaina ja pehmeinä.

7. Pantene Pro V rentouttava ja luonnollinen kuiva ja kosteuttava shampoo:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 7

Tämä on todellinen hoito kuiville ja itsepäisille hiuksille. Jättää hiukset ravituiksi ja kosteutetuiksi, tämä tuote on yksinkertainen nautinto, joka hoitaa syvälle hiusten kuivuutta varmistaaksesi, että hiuksesi eivät menetä kosteusviivaa ja ovat silti vilkkaita ja kimmoisia.

8. Pantene Fine Flat to Volume -shampoo:

Pantene -shampoot kuiville hiuksille 8

Ei ole mikään salaisuus, että kuivat hiukset muuttuvat löysiksi ja kuolleiksi aiheuttaen liiallista tasaisuutta. Tällöin Pantenen hieno tasainen shampoo antaa jokaiselle säikeelle hiuskuitua, joka lisää vartaloa ja persoonallisuutta karheille kuolleille hiuksillesi.