9 kaunista sävyä vaaleanpunaisesta silmämeikistä häihin

Silmät ovat erittäin kaunis ja houkutteleva osa naisen kehoa. Hän voi ilmaista paljon ajatuksiaan niiden kautta puhumattakaan. Korostaakseen ja tuodakseen esiin sen viehätyksen sitä enemmän, hän käyttää hienoa meikkiä. Tämä on myös auttanut häntä saamaan itseluottamusta. Kaikista erilaisista vaaleanpunaisesta meikistä on tullut aikamoinen trendi, ja sen parhaat mallit on jaettu tässä artikkelissa.

vaaleanpunainen silmämeikki

Houkutteleva ja söpö vaaleanpunainen silmämeikki tyylillä.

Vauvan vaaleanpunainen silmä:

Vauvan vaaleanpunainen silmä:

Vauvan vaaleanpunainen silmä on upea. Tätä varten sinun on käytettävä vaaleanpunaista sävyä ja sekoitettava se johonkin valkoiseen. Levitä pohjaa, jotta meikkisi pysyy kiinteänä. Maalaa ripset ripsiväreillä ja luo rohkeita ja seksikkäitä viskejä mustaan ​​silmänrajaukseen jokaiseen silmään. Näytät diivalta.

Kiiltävä vaaleanpunainen silmä:

Kiiltävä vaaleanpunainen silmä

Tämän ilmeen saamiseksi sinun on ensin levitettävä vaaleanpunaisia ​​luomivärejä jokaiseen silmäluomeen. Käytä sitten hieman mustaa, jotta se näyttää tummemmalta. Ota nyt valkoista luomiväriä kannen loppua kohti, mutta varmista, että et sekoita tätä liikaa. Rajaa silmänrajauksella ja olet valmis.

Neljä lyöntiä mustaa:

Neljä lyöntiä mustaa

Neljän mustan iskun osalta sinun on käytettävä kirkkaan vaaleanpunaista luomiväriä ja hieman mustaa. Kun olet maalannut silmäsi vaaleanpunaiseksi, levitä mustaa ja tahraa vain yläosaan. Ota nyt silmänympärys ja luo erittäin paksu ja tumma viiva. Tee neljä pitkää riviä siten, että ne tulevat ulos loppua kohti.

Vaaleanpunainen sekoitus:

Vaaleanpunainen sekoitus

Tämän muotoilun saamiseksi tarvitset sekä vaaleanpunaisia ​​että violetteja luomivärejä. Sinun on sekoitettava molemmat värit siten, että vaikka se näyttää hieman sekoittuneelta, erottelu voi olla ilmeistä. Voit myös levittää kimaltelevaa valkoista luomiväriä silmän kulmaan. Käytä tahratonta kajalia korostamiseen.

Vaaleanpunainen Barbie -nukke:

Vaaleanpunainen Barbie -nukke

Barbie -nuken silmien saamiseksi tämä meikki hyödyttää sinua suunnattomasti. Voit käyttää tähän hienoa vaaleanpunaista nestemäistä meikkivoidetta, joka antaa silmillesi kauniin ja naisellisen ilmeen. Käytä vuoraustasi erittäin paksujen viivojen ja kajalin rajaamiseen alapäähän.

Täydellinen vaaleanpunainen ja musta:

Täydellinen vaaleanpunainen ja musta

Tätä varten sinun on maalattava silmäluomesi yläosa vaaleanpunaiseksi ja alaosa mustaksi. Sekoita ja sekoita, mutta älä levitä sitä kauas. Käytä ripsiväriä, jotta ripset näyttävät suurilta ja kauniilta.

Vaaleanpunainen ja valkoinen:

Vaaleanpunainen ja valkoinen

Vaaleanpunainen ja valkoinen meikki on ainutlaatuinen muotoilu. Tätä varten sinun on maalattava silmäsi kulma -alue valkoiseksi ja loput vaaleanpunaiseksi. Voit muotoilla sen glitterillä ja hienoilla malleilla. Väärät ripset ja hyvä silmänrajauskynä lisäävät viehätystä.

Melko vaaleanpunainen ja keltainen:

Melko vaaleanpunainen ja keltainen

Tätä varten sinun on maalattava silmäluomet vaaleanpunaisella ja luotava reunus keltaisella. Maalaa myös kulmasilmä keltaisella. Varmista, että meikkisi ei ylitä silmänympärysihoa liikaa, muuten se pilaantuu.

Vauvan ruskea ja vaaleanpunainen:

Vauva ruskea ja vaaleanpunainen

Tätä varten sinun on ensin levitettävä vaaleanruskea luomiväri. Jätä kannet pois ja levitä mustaa. Sekoita nyt hieman, mutta ei liikaa. Luo erittäin paksu aalto vuorauksella ja luo vahva tausta vaaleanpunaisella. Meikkisi on nyt valmis.