9 parasta iltameikkiä

Suunnitteletko iltajuhlia? Mikä olisi silmämeikkisi? On paljon naisia, jotka ovat hämmentyneitä päivämeikin ja yöllisen silmämeikin välillä. Mutta älä huoli tänään tässä artikkelissa olen tutkinut ylimpiä ilta -silmämeikkejä sinulle. Kun on kyse silmämeikistä, jokainen meistä rakastaa erilaista silmämeikkiä. Silmämeikin kokeilusta on tullut uusi suuntaus nuorten keskuudessa.

ilta silmämeikki

Ihmiset menevät jopa hieman yli aluksen näinä päivinä paljon taiteellisen silmämeikin avulla. Kunto, haluat uuden ja luovan ilmeen, voit kokeilla hieman lisättyjä kasvomaalauksen värejä, paljetteja, höyhenripsiä jne..

Ilta silmämeikki:

1. Champagne Smoky Eyes:

Muista, että savuiset silmät ovat seksikkäitä, mutta ne voivat tulla diagonaalisesti yhtä voimakkaiksi ja dramaattisiksi. Silitä ripsien ylä- ja alareunat mustalla eyelinerilla; lisäksi tahraa Q-kärjellä, muuten sormesi. Levitä vaaleanruskeaa luomiväriä ulkokulmien ympäri ja sekoita kulmaluuta kohti sekä alempien ripsien alle reunan lievittämiseksi. Puuteri hohtavalle samppanjalle silmäluomien ytimeen ja rakenna väri taitoksen reunaan.

2. tekojalokivi hopea silmämeikki:

Tämä tekojalokivi hopeasilmä on iso juhla. Sinun on ensin tehtävä reunus violetilla silmäkynällä ja täytettävä sitten hengähdystauko kiiltävän hopean avulla. Käytä sen jälkeen silmänrajausta kehystääksesi silmiäsi ja joitain kauniita strasseja, jotka lisäävät sen viehätystä ja houkuttelevuutta.

3. Upea sininen ja violetti silmämeikki:

Pool -puolueen puolesta, muuten yötapahtuma; tällainen silmämeikki voi saada sinut näyttämään täysin upealta. Voit tehdä kirkkaan rohkeita sinisen violetin ja hopean sävyjä. Leveä pinnoite auttaa sitä tulemaan kuuluisaksi.

4. Ariel Look:

Pieni kimalteleva violetti tummien sävyjen ja vesivihreän sävyjen lisäksi ovat tämän silmämeikin ilmeen elintärkeitä värejä. Esittele sen seurassa savuinen kosketus useilla mustilla muuten hiilen luomiväreillä ja hopealla.

5. Iltahopea:

Löydät manuaalisesti viileän, myös tyylikkään iltahopean silmämeikin piristämään koko ulkoasua. Käytä kimaltelevaa ja hopeanväristä luomiväriä yhdessä silmäluomillasi, mikä tarjoaa sinulle erittäin dynaamisen ja houkuttelevan ulkonäön. Jos käytät mekkoa, tämä meikkisuunnitelma on täydellinen.

6. Glitter Black Eyes:

Hyödynnä kiviä ja paljetteja on asettanut tälle silmämeikille täysin uuden rajan. Voit yrittää kiiltävän harmaalla sävyllä laskoksia kivien sijasta yhdessä mustan luomivärin kanssa, joka on tarkoitettu koko kannelle.

7. Leopard look:

Tämä haluaa luovia käsiä ja paljon tarkkuutta. Yritä tätä tutkimusta katsoa tytön yön yli. Tarvitset useita kultaisia ​​kimaltavia varjoja, erittäin teräviä mustia vuorauskyniä sekä suuren määrän kultaisia ​​luomivärejä.

8. Kaksoissiipi:

Se on klassinen ylävuorisi, mutta käänteellä. Tämä sisältää alaluomivärin tai muuten linjan siipimisen, joka vastaa ylempää vuorausta. Tyypillisesti näiden kahden reunustama vaalea väri korostaa yhdistelmää.

9. Bat silmämeikki:

Uutta luovaa taipumusta silmämeikkiin havaitaan. Siinä kunnossa, että olet ensiluokkainen piirtämisessä, ja sinulla on määrä täsmällisiä sävyjä tämän tyyppiselle silmämeikille lisäkasvomaalaussarjoilla, ja sitten voit varmasti tarjota tälle silmämeikille laukauksen.