Kuinka tehdä silmämeikki täydellisesti?

Silmämeikin levittäminen ei ole niin pelottavaa kuin miltä se näyttää varsinkin kun seisot meikkikäytävän keskellä. Kun olet oppinut perusteet, voit tehdä oman silmämeikin kuin ammattilainen. On paljon kokeiltuja ja testattuja silmämeikki vinkkejä ja temppuja, jotka aion jakaa tänään kanssasi. Muista nämä perusasiat ja noudata niitä…. Se ei ole ollenkaan vaikeaa.

Kuinka tehdä silmämeikki:

Kuinka tehdä silmämeikki

Esitä silmäsi: Ensimmäinen askel on primeroida silmäluomet silmäpohjamaalin avulla. Silmäluomet ovat kasvojen rasvaisimpia osia, ja siksi meikki ei pysy pitkään, jos silmät täytetään ennen silmämeikin tekemistä, se pysyy pidempään. Voit myös vähentää rasvaisuutta levittämällä alkoholittoman meikinpoistoaineen ja pyyhkimällä sitten irtopuuteria silmäluomen päälle. Tämä antaa sinulle öljyttömät silmäluomet ja lisää myös silmämeikin pysyvyyttä.

Rajaussivellin: Silmämeikkiä ei koskaan valmisteta ilman eyelineria, mutta aloittelijat menevät pieleen käyttäessään eyelineria ja tämä voi pilata koko ilmeen. Voit käyttää nesteitä, lyijykynää ja geeliä eyelineria.

• Nestemäinen vuoraus: Nestemäiset eyelinerit ovat voimakkaita, kiiltäviä ja pitkäkestoisia, mutta nestemäisen rajauskynän levittäminen voi olla hankalaa. Saadaksesi siistin ilmeen, aseta kyynärpää tasaiselle ja vakaalle pinnalle. Käytä nyt lyhyitä viivoja sen sijaan, että levittäisit eyelineria kerralla, jolloin saat tasaisen ja suoran silmänrajauskynän.

• Kynän eyeliner: kynän eyelinerin levittäminen on erittäin helppoa, levitä lyönti suoraan silmäluomille ja olet valmis. Voit myös tahrata kynän eyeliners dramaattisempi silmämeikki näyttää.

• Geelisilmärajat: geeli -eyeliners ovat viimeisin trendi ja tällaisten eyeliner -applikaattorien levittäminen on tärkeintä. Sinun tulisi käyttää hyvää ohutta ja kulmaista harjaa geeli -eyelinerien levittämiseen. Pyyhi applikaattori geeli -eyeliner -astiaan ja aloita levittäminen silmäluomen keskeltä, koska harja sisältää ylimääräistä tuotetta ja jos aloitat silmäkulmasta, se ei näytä siistiltä ja puhtaalta. Levitä nyt eyeliner vasemmalle ja oikealle. 😀

Puhdasta levitystä varten vedä silmäkulmaa ulospäin sormella ja aloita sitten eyelinerin levittäminen suoraan. Ja ehdotan, että käytät kynän eyelineria, koska se on helpoin käyttää, eikä sinulla ole ongelmia sen kanssa.

Itse napsautettu:

Luomiväri: Älä koskaan levitä luomiväriä sormilla ja sienellä, käytä aina hyvää luomiväriharjaa saadaksesi ammattimaisen ilmeen. Levitä aina vaaleita luomivärejä kulmaluulle, keskikokoista rypytystä ja tummia luomivärejä ryppyihin. Jos käytät kermapohjaisia ​​luomivärejä, muista, että “vähemmän on enemmän” ja käytä vaaleaa ja vähemmän luomivärejä. Käytä levittämiseen pehmeitä, lempeitä aivohalvauksia, koska kovemmat vedot voivat aiheuttaa sotkuisen silmämeikin. Jos käytät enemmän kuin kahta luomiväriä, sekoita ne kunnolla sormilla tai kapenevalla sekoitusharjalla. Jos olet uusi silmämeikissä, kokeile yksiväristä silmämuotoa, sillä se säästää kahden värin sekoittamisesta. Ulkonäön viimeistelyn jälkeen… .. käytä silmämeikinpoistoaineeseen upotettuja q-vinkkejä ja poista tahriintuneet luomivärit tai mahdolliset putoamiset.

Ripsiväri: Katso suoraan ja ota sauva ulos ripsiväriputkesta. Aseta sauva ripsien yläpuolelle ja siirrä sitä ylöspäin edestakaisin. Tämä antaa sinulle rypistyneen vaikutuksen ja lisää myös ripsien tilavuutta. Levitä 2-3 kerrosta ja älä räpäytä silmiäsi ennen kuin ripsiväri ei ole kuivunut. Aloita aina ripsivärin levittäminen alaripsillä välttääksesi sotkua. Levitä ripsiväriä alemmille ripsille vain korkeimmalle, kaarevalle kohdalle juuren lähelle, sillä se saa silmät auki.

Saadaksesi ripsien kimmoisuuden, anna ensimmäisen ripsivärikerroksen kuivua ja levitä sitten vain toinen kerros. Käytä q-vinkkejä, jotka on upotettu silmämeikinpoistoaineeseen, jos ripsiväri koskettaa silmäluomiasi.

Kulmakarva: Kulmakarvat voivat tehdä tai rikkoa koko ulkoasun, joten jos sinulla on ohuet tai vaaleat kulmakarvat, täytä ne oikein, jotta saat tarkemman ilmeen. Täytä silmäkulma oikein käyttämällä ruskeaa rusetti-lyijykynää…. Älä koskaan käytä mustaa kynää, koska se näyttää luonnotonta ja huonolta.

Kulmien täyttäminen:

Purista ylimääräisiä karvoja häiritsemättä kulmakarvasi muotoa; tämä antaa määritellyn ilmeen. Voit myös käyttää tähän kulmakarvaa, joka on helposti saatavilla markkinoilla.

Aloita kulmakynän täyttäminen kulman alaosasta ensin edestakaisin.

Siirry nyt kulmien keskelle ja sekoita luomiväri kokonaan lyhyillä siveltimien avulla, jolloin saat luonnollisen ilmeen.

Käytä lopuksi kirkkaita kulmageelejä kulmien asettamiseen.

Muutama temppu:

Jos sinulla on pienet silmät, levitä ohut viiva alempaa sisäluomea pitkin valkoisella silmäkynällä, koska se tekee silmistäsi suuret. Jos olet hämärä, käytä kullanbeigeä silmäkynää, koska se täydentää ihosi.

Saadaksesi silmät pienemmiksi, levitä eyeliner koko silmäluomelle ja käytä tummia sävyjä. Jos sinulla on suuret silmät, voit heiluttaa savuisia silmiäsi, koska se näyttää hyvältä ja saa myös silmät näyttämään pienemmiltä.

Saat yksinkertaisen jokapäiväisen ilmeen värillisellä eyelinerilla ja tummalla kohlilla… ..Tämä temppu sopii erinomaisesti aloittelijoille, jotka haluavat kauniin ja pehmeän silmämeikin ulkoasun päivittäin.

Rajaa vesiviivasi saadaksesi ylimääräisen sävyn silmämeikin ulkoasuun. Se tekee ripsilinjasta täyteläisemmän ja paksumman.

Jos et voi luoda suoraa eyeliner -viivaa, tahraa koko ilme ja se antaa sinulle siistin viivan, joka on hyvin “sisään” nykyään.

Jos olet oikeudenmukainen ja sinulla on tummat mustat kulmakarvat, kevennä niitä valkaisemalla niitä hieman, jotta ne olisivat vähemmän ankaria. Käytä kasvovalkaisuainetta ja levitä 3-4 minuuttia.