4 Suosittua Neutrogena -silmävoidetta Intiassa

Neutrogena, amerikkalainen ihonhoitotuotteet, hiustenhoitotuotteet ja kosmetiikka, perustettiin vuonna 1930 Los Angelesissa, Kaliforniassa, Emanuel Stolaroffin nimellä Natone. Myöhemmin se nimettiin uudelleen Neutrogenaksi. Yhdysvalloissa toimiva yhtiö Johnson & Johnsonin konglomeraatti osti itsenäisen Neutrogena -yrityksen vuonna 1994. Siitä lähtien se on edennyt pitkälle ja laajentanut brändinsä yli 70 maassa, kuten Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Etelä -Koreassa, Kiinassa, Etelä -Afrikassa ja niin edelleen. Brändin kokonaistulot ovat yli 6 miljardia dollaria. Neutrogena pääsi tasaisesti Intiaan ja vakiinnutti itsensä ainutlaatuiseksi ja suosituksi brändiksi ajan myötä. Täällä on mukana Neutrogenan talon tuottamia silmävoiteita. Katsotaanpa niitä.

Parhaat Neutrogena -silmävoiteet:

Meidän on tarkasteltava Intian parhaita Neutrogena -silmävoiteita.

1. Neutrogena Healthy Skin silmänympärysvoide:

neutrogena silmänympärysvoiteet

Neutrogenan terveen ihon silmänympärysvoide on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja ryppyjä sekä lisäävän silmien ympärillä olevan ihon kiinteyttä. Silmänympärysvoide yhdistetään kaavojen kanssa, kuten patentoitu melibioosi, luonnollinen sokerijohdannainen, A- ja C -vitamiinit & E ja Pro-vitamiini B5 ylläpitävät kiinteyttä ja kosteuttavat silmiä säilyttäen kosteuden. Tummien ympyröiden ulkonäkö vähenee näkyvästi optisilla valonhajottajilla.

2. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream:

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair silmänympärysvoide

Tämä Neutrogenan talon nopea ryppyjä korjaava silmänympärysvoide väittää toimivan nopeasti ja näkyviä tuloksia iholla viikon kuluessa. Silmänympärysvoide on yhdistetty Retinol SA: n, glukoosikompleksin ja hyaluronihapon ominaisuuksiin, jotka auttavat kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa silmien ympärillä. Se myös kosteuttaa ihoa ja antaa iholle uudistuneen ja nuorentuneen ilmeen. Se myös häivyttää variksenjalkojen merkkejä, hienoja viivoja ja vähentää tummia silmänalusia.

3. Neutrogena Fine Fairness silmänympärysvoide:

Neutrogena Fine Fairness silmänympärysvoide

Neutrogena Fine Fairness -silmänympärysvoide on loistava lääke päästä eroon turvotuksesta ja tummista silmänalusista. Se on loistava silmänympärysvoide, joka vähentää näkyvästi juonteita, laukkuja ja tummia silmänalusia, jotka johtuvat unen puutteesta ja stressistä, mikä saa sinut näyttämään väsyneeltä. Tuoreen ja kirkkaan ilmeen saamiseksi joka päivä tämä hieno Neutrogena -silmänympärysvoide on yhdistetty luonnon mineraalien ja kiilteen ominaisuuksiin, jotka kirkastavat silmänympärysihoa. Tuote on kerman kaltainen ja sitä tarvitaan vain riittävä määrä imeytymään ihoon.

4. Neutrogena Rapid Dark Circle Repair -silmänympärysvoide:

Neutrogena Rapid Dark Circle Repair -silmänympärysvoide

Tämä Neutrogenan talon valmistama erityinen silmänympärysvoide on ihana kaava, jolla pääset eroon tummista silmänalusista ja turvotuksesta silmänympärysihon ympärillä. Tuote väittää vähentävän tummia ympyröitä näkyvästi viikon sisällä. Se auttaa myös tasoittamaan silmän alla olevaa ihon sävyä sekä heti kirkastuvia silmänalusvarjoja, jotka johtuvat väsyneistä silmistä. Tämä Neutrogenan nopea tumman ympyrän silmänympärysvoide voidaan levittää yksin tai geeliytyä meikin kanssa. Tämä tuote on silmälääkärin testaama ja siksi turvallinen käyttää. Tämä tuote on kermainen rakenne ja imeytyy siten helposti ihoon.