9 parasta Olay -silmänympärysvoidetta Intiassa

Olay -tuotemerkillä, joka on kuuluisa nimi ihonhoitotuotteille ja hiustenhoitotuotteille, on oma valikoima silmänympärysvoiteita. Katsotaanpa 9 niistä.

Suositut Olay -silmävoiteet Intiassa:

1. Olay Regenerist Luminous Dark Circle Correcting Hydraswirl -silmänympärysvoide:

olay silmänympärysvoiteet

Olay’s Regenerist -sarjan Luminous Dark Circle Correcting Hydraswirl -silmänympärysvoide on valmistettu dual-swirl-koostumuksesta, joka on geelipohjainen kosteuttamaan ja sen kermainen rakenne vähentää tummien ympyröiden ulkonäköä. Silmänympärysvoide on rikastettu kaavalla glyseriini, kiille, B3- ja E-vitamiini sekä pro-vitamiini B5. Tämä geelipohjainen voide kirkastaa silmät välittömästi, vähentää tummia silmänalusia ja kiinteyttää ihoa silmien ympärillä saadakseen nuoremman ilmeen.

2. Olay Age Defying ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide:

Olay Age Defying ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide

Olayn Age Defying ryppyjä ehkäisevä silmänympärysvoide on yhdistetty ravintoaineisiin, kuten B3-vitamiiniin, pro-retinoliin ja beta-hydroksiin, jotka auttavat vähentämään ryppyjä näkyvästi ja vähentävät myös hienoja juonteita, jotka näkyvät iän myötä herkälle silmänympärysalueelle. Se ei tukkeudu huokosiin ja kosteuttaa ihoa nuoremman näköisen, raikkaan ja kirkkaan ihon vuoksi.

3. Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream:

Olay Bright-On Schedule Eye Awakening -voide

Tämä Eye Awakening -voide on loistava ratkaisu turvoksiin aamulla. Se on kolmirullainen pallo, joka jäähdyttää silmien alla olevaa ihoa ja sen kevyt kermainen rakenne vähentää hienojen juonteiden, ryppyjen ja turvotuksen sekä tummien ympyröiden esiintymistä. Se on myös öljytön eikä tukkeuta huokosia. Silmiä herättävä voide on rikastettu kukkauutteilla, lukuun ottamatta kuusama-, kurkku- ja valkoisia uutteita, mikä antaa ihollesi kirkkaan ilmeen koko päivän.

4. Olay Regenerist Micro-Sculpting silmänympärysvoide ja ripsiseerumi Duo:

Olay Regenerist Micro-Sculpting silmänympärysvoide ja ripsiseerumi Duo

Tämä mikroveistävä silmänympärysvoide sisältää ripsiseerumin kaksinkertaisen hyvyyden. Sen ripsiseerumin ominaisuudet antavat ja näyttävät paksumpilta ripsiltä, ​​sileämmiltä kansilta, pehmentävät hienoja viivoja ja vähentävät silmien ympärillä olevien ryppyjen näkymistä vain viikossa. Se on yhdistetty aminopeptidiin ja hydraa kiinteyttävään kompleksiin, joka veistää ja kohottaa silmänympärysihoa, kun taas glyserolin koostumus ravitsee pohjasta kärkeen.

5. Olay Professional ProX Eye Restoration Complex:

Olay Professional ProX Silmänpalautuskompleksi

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex on rikastettu ikääntymistä estävällä kompleksilla, joka parantaa variksenjalkojen ulkonäköä ja vähentää näkyvästi tummien ympyröiden ja ryppyjen merkkejä jatkuvalla käytöllä. Se on yhdistetty glyseriiniin, kofeiiniin, maitohappoon ja sitruunahappoon, mikä vähentää turvotusta ja hienoja juonteita ja auttaa uudistamaan ja kirkastamaan silmiä.

6. Olay Regenerist Eye Lifting Serum:

Olay Regenerist silmänympärysseerumi

Olayn Regenerist Eye lifting -seerumi auttaa vähentämään variksenjalkojen ulkonäköä. Se on rikastettu samettisella kaavalla edistyneestä aminopeptidikompleksista, joka uudistaa ihon pintakerroksia. Se myös pehmentää näkyvästi hienoja juonteita, ryppyjä ja antaa iholle paremman ilmeen. Se myös kosteuttaa ihoa silmien ympärillä ja tekee siitä pehmeän. Se ei myöskään tuki huokosia.

7. Olay Regenerist Anti-Aging Eye Roller:

Olay Regenerist Anti-aging silmärulla

Tämä Olay’s Regenerist -sarjan rullina oleva ikääntymistä ehkäisevä voide on ikääntymisen estävä ihme silmänympärysiholle. Se vähentää hellävaraisesti turvotusta, hienoja viivoja ja ryppyjä jatkuvassa käytössä. Se on rikastettu kofeiinilla, joka auttaa vähentämään tummia ympyröitä paitsi kosteuttamaan ihoa ja tekemään siitä sileämmän ja kirkkaamman.

8. Olay Total Effects Anti-Aging Eye Treatment:

Olay Total Effects Anti-aging-silmänympäryshoito

Olay Total Effects Anti-aging Eye -hoito on all-in-one-voide, joka on rikastettu vitamiinipitoisella kompleksilla, joka taistelee kaikkia seitsemää silmien ympärillä olevaa ikääntymisen merkkiä vastaan. Se vähentää juonteita, ryppyjä, variksen jalkoja ja tummia silmänalusia. Se myös vähentää tylsyyttä, kirkastaa silmänympärysaluetta ja vähentää turvotusta. Se tasoittaa ihon sävyä ja tasoittaa ihon rakennetta. Se myös kosteuttaa ja kosteuttaa ihoa silmien ympärillä.

9. Olay Total Effects Eye Brightening CC -voide:

Olay Total Effects Eye Brightening CC -voide

Olay Total Effects Eye Brightening CC -voide sisältää seitsemän hyötyä, jotka tasaavat ihon sävyn ja korjaavat tarvittavan. Se auttaa myös vähentämään ryppyjä, tummia silmänalusia, hienoja viivoja ja variksen jalkoja. Se myös vähentää näkyvästi turvotusta ja kosteuttaa ihoa silmien ympärillä.