Vilka är nagellackstrenderna för sommaren 2014

spik-trender-lack-sommar-2014-färger

Det är säsongen med sandaler och strandpartymode. Det är därför rätt vård av händer och fötter är avgörande. För att vi ska se snygga och attraktiva ut, den här varma och soliga säsongen använder vi de fräscha nagellacknyanser som kompletterar våra kläder, frisyr och smink och ger ett gott humör.

Nagellacktrenderna för manikyr och pedikyr i sommar

topptrender-färger-nagellack-sommar-2014

Sommaren är färgstark och full av äventyr och så här ser modetrenderna ut för 2014 – nuvarande färger för bikini, solglasögon och kläder finns också i Trender för nagellack överföra. Grundfärgerna, liksom några techno -nyanser, kommer först, kompletterat med glittereffekter och mörka idéer från havspaletten.

Rätt hand- och fotvård i linje med 2014 års nagellackstrender

hav-hav-färger-spik-lack-nyanser

Innan vi lär känna de nuvarande färgerna bör vi ta hand om de känsliga händerna och de lite grova sulorna. För att börja, skaffa ett litet badkar och ett par bomullshandskar och strumpor som är speciellt utformade för att lugna huden genom masker.

Händer

elle-nagel-lack-blå-glitter-trend-färger

Skapa ett bad för händerna, t.ex. B. med varma oljor. Olivolja vårdar den känsliga huden på händer och naglar och ger naturlig fukt. Använd denna olja som ett bad eller i en mask med honung. För denna mask, blanda en tesked honung och en tesked olivolja. Lägg sedan masken på dina händer och lägg på två lager handskar – först av plast och ovanpå – av bomull. Låt masken verka i 30 minuter och skölj sedan av med varmt vatten.

Sulorna

Proffsen rekommenderar att du bara springer på stranden för att behandla de hårda områdena i huden. Dina fötter mår bra i havet och får en naturlig behandling med salt och mineraler. Men om du inte är vid havet kan du också ta ett bad med salter på kvällen hemma och sedan också en peeling. Fukta sedan fötterna med grädde eller olja.

Trendiga nagellackfärger 2014 – gul

soliga-färger-spik-lack-idé-gul-ljusa

Grått och beige

nagellack-trender-2014-sommar-kroppsfärger

Pepparmyntfärgen

mynta-peppar-färg-idé-modetrender-spik

lila

lila-nagellack-trend-sommar-2014-färger

De marina färgerna

lätt-nagellack-idéer-sommar-2014-trender

rosa

elle-spik-lack-ljus-färger-ljus-mode

blå

blå-spik-lack-idé-nyanser-ljus-färger