Endast välskötta skor är vackra skor!

vackra skor pumpar metallisk optik

Det har länge varit känt att skoskåpet är varje fashionistas verkliga hjärta. Förutom den rätta handväskan innehåller varje look också den perfekta skon, så valet måste vara lämpligt och inte bara täcka olika färger, utan också olika årstider, stilar, komfortnivåer och mer. Men inget av detta är till någon nytta om dessa skor inte sköts ordentligt. När man lär känna varandra tittar många omedelbart på fötterna på sin motsvarighet och drar slutsatser om personens karaktär utifrån skonas skick. Du behöver inte hitta det korrekt, men faktum är att denna punkt inte bör ignoreras i ömsesidig uppskattning. Dessutom kostar en sådan repertoar av skor också mycket pengar, och att bortse från detta värde rekommenderas inte på något sätt. Med våra tips har du garanterat alltid vackra skor i din garderob.

Vackra skor: rätt krämer för varje material

Att ta hand om vackra skor tipsar tips

Hela böcker kan skrivas bara om hur och med vilka enskilda skor som ska rengöras. Men vi vill inte gå så långt, för faktum är: För många skulle det vara ett stort steg framåt, om skorna alls få känna krämen och borsta en gång. Många verkar inte inse att skorengöring inte bara handlar om utseende. Som ett naturmaterial behöver särskilt läder en viss omsorg för att bevaras, och det inkluderar fukt. Annars kommer sprickor att visas som inte bara ser oattraktiva ut utan också har en negativ inverkan på täthet och hållbarhet. Bara av denna anledning bör alla skor som används regelbundet rengöras ordentligt, poleras och borstas varannan vecka. Under våta årstider hjälper en vattentätningsspray också att skydda inte bara foten utan även skon från fukt. Du behöver inte vara expert själv för att hitta rätt vård för din sko. Görtz erbjuder till exempel vid köp Rätt vård för damskor till produkten. På detta sätt föreslås kunderna rätt vårdprodukt utan att behöva undersöka vilket material som är bäst för vilken vård.

Vackra skor: Det finns mycket mer att bry sig om

vackra skor chelsea boots lädervårdstips

Rengöring ensam räcker dock inte. En annan punkt som försummas av många. Ju högre kvalitet på skorna, desto mer krävande är de för att behålla sin form och kvalitet. Till exempel behöver alla skor en regelbunden paus från att ha på sig för att kunna ”återhämta sig”. Huvudsyftet är att bli av med lagrad fukt, vilket skadar skorna och kan leda till deformation av lädret. När det gäller form är en skoformare naturligtvis också till hjälp. Det är också viktigt att alltid ta på dig skorna och ta av dem på rätt sätt. Så kliv inte på hälen på den andra med en fot för att lossa den från hälen. Ett skohorn hör hemma i alla hushåll och kan förlänga hållbarheten för dina favoritskor många gånger. Det borde också vara en självklarhet att ta med skorna till en skomakare för professionell reparation när hälarna och sulorna har gått ut.

vackra skor målarvårdstips rengöringsmedel

vackra skor sneakers ordentligt ta hand om tips

vackra skor stövlar velour vård