Ren glamour för speciella tillfällen: Festlig smink i guld och rött

gör själv festlig sminkning blå ögon handledning

Vill du dyka upp med den perfekta statement-sminken vid ett speciellt tillfälle? Sätt sedan på röda läppar och cat-eye eyeliner! Dessa är helt enkelt nödvändiga för festlig sminkning. Med ögonskugga i skimrande guld är utseendet ännu mer glamoröst. Oavsett om det är en jul- eller nyårsfest eller helt enkelt för en tjejkväll, bjuder denna sminkade smink in dig att fira!

Festlig sminkning

Gold Cut Crease Make up Look -produkter

Sminkprodukter och sminkverktyg:

Concealer

Fixeringspulver

Ögonskugga i okerbrun, matt

Taupe ögonskugga, matt

Ögonskugga i brun, matt

Gelkrämögonskugga i guld

Flytande eyeliner i guld

Flytande eyeliner i svart

Ögonfransböjare

Mascara

Fuktighetskräm

Grundfyllning av porer

fundament

Ögonbrynsgel

Bronzer

rouge

Highlighter

Rött läppfoder

rött läppstift

Sminksvampar

Platt grundborste

Vikborste

Mixerborste

Platt ögonskuggborste

Smutsborste

Buskig ansiktsborste

Vinklad borste

Kabuki borste

Konisk ansiktsborste

Och så här fungerar din festliga smink:

Fyll ögonlocken innan du applicerar smink

Använd concealer som bas så att ögonskuggan överlever kvällen bra. Bred ut det över hela locket med en sminksvamp. Slutligen använder du inställningspulver för bättre vidhäftning.

Gör själv festlig smink handledning gyllene ögonskugga

Använd veckborsten för att applicera en okerbrun ögonskugga på ögonlockets veck och smeta av de hårda linjerna med mixerpenseln. Betona sedan vecket på ögonlocket ytterligare med taupe -tonen. Applicera den bruna ögonskuggan i form av en triangel på ögonets yttre hörn.

Applicera nu den gyllene gelkrämögonskuggan med en platt ögonskuggborste på den inre tredjedelen av ögonlocket. Blanda övergången mellan guld och brunt med veckborsten.

festlig sminkning blå ögon instruktioner steg för steg

Nu är snittvecket gjort. Använd den gyllene eyeliner för att dra en linje längs ögonlockets veck och bilda en vinge mot det yttre hörnet av ögat. Smeta av eyeliner -stroke med smetborsten. Med den svarta eyeliner, rita en eyeliner längs den övre fransraden.

Slutligen skugga den nedre ögonkonturen med den okerbruna ögonskuggan. Krulla ögonfransarna med ögonfransrullen och applicera ett tjockt lager svart mascara.

Festlig make -up foundation concealer ögonbrynsgel

Fuktgivande kräm och en porfyllande primer säkerställer optimal olja och fuktreglering av huden. Använd en sminksvamp för att arbeta in foundation i huden från ansiktet mitt utåt.

Borsta och forma ögonbrynen med en ögonbrynsgel och, vid behov, absorbera överflödig gel.

Applicera concealer rouge pulver på perfekt ansikte

Applicera concealern i en triangel under ögonen, i mitten av pannan, näsbryggan och Amors rosett och arbeta in den med en sminksvamp. För en perfekt finish, sminka med inställningspulver. Det är bäst att använda en platt grundborste för området under ögonen och en stor, buskig pulverborste för resten av ansiktet. Definiera kindbenen och pannan med bronzer och en vinklad borste och applicera rodnad på kindbenen med en kabukiborste.

Festliga sminkanvisningar för gyllene ögonskuggor och röda läppar

För en glamorös, naturlig finish, applicera highlighter på de högsta delarna av ansiktet: kindben, näsbro, nässpets och läppens hjärta. Lägg sedan höjdpunkter under pannbågen och i det inre hörnet av ögat. Det bästa sättet att göra detta är att använda en ren, platt ögonskuggborste.

Röda läppar passar perfekt med ögonmakeup i guld! Klä först läpparna med ett rött läppfoder och applicera sedan det röda läppstiftet. Du är “redo att gå”!

festlig ögonmakeup i guld och röda läppar