15 perinteistä varvassormusta intialaisille naisille – uusimmat mallit

Varvassormukset ovat olleet tärkeä koru naimisissa oleville naisille. Intialaisessa ja enimmäkseen hindulaisessa kulttuurissa on rituaali lahjoittaa varvassormukset, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Buchwald, äitinsä äskettäin häät morsiammille. Kun se lahjataan hopealla morsiamelle, se tuo vanhemmilta onnea, rakkautta ja siunauksia parempaan elämään. Varvasrengas on laajalti kulunut toisessa varpaassa, joka kulkee kohdun läpi ja saavuttaa sydämen. Varvasrengas vahvistaa siten kohtua ohittamalla veren sydämestä. Mutta ajan myötä varvasrengasmallit ovat myös muuttuneet klassisesta trendikkääksi.

varvasrenkaiden mallit

Eri ja uusimmat mallit varvassormuksista (Mettelu) intialaisille naisille:

Katsotaanpa naisten valitsemia 15 parasta hopeaa ja kultaa olevaa varvassormusta.

1. Yksinkertainen kultainen varvassormus:

yksinkertainen-kulta-säikeen-toe-rengas

Yksinkertaisen näköinen kullasta valmistettu varvassormus antaa yksinkertaisen ilmeen tavalliselle käyttäjälle. Metti -muotoilussa on neljä kultalankaa, jotka antavat varpaille hienostuneen ilmeen. Suunnittelu merkitsee hedelmällisyyttä, kasvua ja moraalittomuutta. Tribal -mallit inspiroivat tällaista suunnittelua.

2. Wave Design Toe Sormukset päivittäiseen käyttöön:

Wave Design -varvassormukset päivittäiseen käyttöön

Luonnon inspiroima varvasrengaskuva on aaltorakenne. Kultarengas saa aallon muodon valtamerillä. Se on klassinen muotoilu, joka kuluu säännöllisesti jokaiseen asuun. Suunnittelu symboloi voimaa, rakkautta, voimaa, mysteeriä jne.

3. Hopea varvassormus timantilla:

Hopea varvassormus timantilla

Sterlinghopeasta ja timanteista valmistettu varvassormus antaa kiiltävän ja upean ilmeen erityistilaisuuksissa. Suunnittelu on valmistettu sterlinghopeasta, ja timantit on nastoitettu siihen houkuttelevan ilmeen saavuttamiseksi. Sormuksessa on säädettävä muotoilu, joka sopii kaikkiin varpaisiin.

4. Jalokivivarvassormus ja merkitykset:

Jalokivivarvassormus ja merkitykset

Etsitkö jotain merkityksellistä päälle! Tai haluat lahjoittaa erityisen lahjan joulukuun syntyneille! Varvassormus, jossa on turkoosi jalokivi, on paras muotoilu. Jalokivi on nastoitettu hopealla tai platinalla, kumman haluat. Muotoilu, jossa on turkoosi jalokivi, suojaa pahoilta tai negatiivisilta väreiltä. Se symboloi myös onnea, ystävyyttä ja uskollisuutta.

5. Auringonkukan varvassormus kulta:

Auringonkukka varvasormus kulta

Haluat käyttää jotain, joka sopii auringonpaisteeseen kesällä. Kokeile kultaista varvassormusta, joka antaa auringonkukan muotoilun. Auringonkukan muotoilu on valmistettu kullasta ja nastoitettu hopeasormuksella. Se symboloi uskollisuutta, ihailua ja elinvoimaa.

6. kilpikonnan hopea varvassormus:

Kilpikonnan hopea varvassormus

Haluatko käyttää jotain trendikästä säännöllisesti! Varpaiden rengasrakenne, joka on valmistettu oksidaasista, antaa upean ilmeen. Se on parhaiten kulunut etnisten mekkojen kanssa Navratrille, mutta tytöt käyttävät sitä myös säännölliseen käyttöön. Suunnittelu symboloi onnea, onnea ja pitkäikäisyyttä.

7. Kolmen varvasrenkaan hopea:

Kolminkertaiset varvasrenkaat hopeaa

Hopeinen varvassormus, jossa on erilainen ja houkutteleva ulkoasu morsiamen ilmeeseen. Kolme kalan muotoilurengasta kuluvat varpaista linjassa. Hopeasormus tai -renkaat on valmistettu hopeasta ja nastoitettu smaragdeilla sen suunnittelun lisäämiseksi. Siihen lisätään söpöjä hopeaa, jotta saadaan aikaan musiikillinen vaikutus. Se nostaa lumoavan ulkoasun uuden morsiamen tasolle.

8. Perinteinen Etelä -Intian varvasrengas:

Perinteinen Etelä -Intian varvassormus

Haluatko perinteisen ilmeen. Intialainen varvassormus, joka on valmistettu hopeasta, antaa perinteisen ilmeen etnisille ja sareesille. Se on edelleen suosittu muotoilu, jota käytetään kylissä. Suunnittelu on valmistettu hopeasta, ja siihen on painettu pieni malli. Suunnittelua käytetään laajalti säännölliseen kulumiseen.

9. Värikäs varvassormus nilkka:

Värikäs varvassormus nilkka

Haluatko pukeutua värikkääseen jalkaan! Kokeile kultaista varvassormus -nilkkaketjua, jossa on useita värikkäitä kiviä. Nilkka saa kukkakuvion, joka on kiinnitetty varvasrenkaaseen yhdellä säikeellä. Se edustaa rakkautta, onnea ja kunnioitusta.

10. Infinity Toe Ring:

Infinity Toe Ring

Infinity -muotoilulla tehty magneettinen varvassormus antaa käyttäjälle hyvän ja yksinkertaisen persoonallisuuden. Se on laajalti valittu rento, erityisesti capri ja hameet. Suunnittelu on valmistettu hopeasta tai sterlinghopeasta. Suunnittelu symboloi voimaantumista, ikuisuutta ja pitkäaikaista rakkautta.

11. Amazing Black Stone Toe Ring:

Upea musta kivi -varvassormus

Mustat kivimallit ovat aina olleet houkuttelevia. Samoin varvasrengas, jossa on soikea musta kivi, näyttää hämmästyttävältä. Kivi on nastoitettu hopean tai sterlinghopean varvassormukseen. Suunnittelu antaa tyylikkään ulkoasun rentoihin, pitkiin hameisiin ja myös Navratrin choliin. Se symboloi voimaa taistella pahaa vastaan, toivon säteilyä ja uskollisuutta.

12. Pieni helmi -varvasrengas:

Pieni helmi -varvassormus

Haluatko käyttää asusteita kiertäessäsi rantoja. Varpaiden rengaskuva, joka on valmistettu pienistä ja keskikokoisista sinisistä sävyistä, antaa tytöille yksinkertaisen ilmeen. Suunnittelu sisältää kolme telinettä, joissa on hyvä yhdistelmä sinisiä sävyjä. Muotoilu ja väri symboloivat rakkautta, rauhallisuutta, kunnioitusta ja aistillisuutta.

13. Rajasthani -varvassormukset häät:

Rajasthani -varvassormukset häät

Haluatko kuninkaallisen ilmeen häihisi! Kokeile Rajasthani -design -korujen inspiroimaa muotoilua. Varvassormus on valmistettu kullasta ja siinä on kukkakuvio. Kultainen varvassormus on kohokuvioitu pienillä kuvioilla, ja pieni smaragdi on kiinnitetty lisäämään sen kauneutta. Se näyttää upealta lehengasilla perinteisellä kirjonnalla.

14. Kaunis Pearl Toe Ring:

Kaunis Pearl Toe Ring

Etsitään uutta muodikasta muotoilua varvassormukselle. Kokeile söpö ja kömpelö muotoilu, joka on tehty merihelmistä. Varvasrengas on valmistettu erikokoisista valkoisista helmistä. Se antaa ylellisen ilmeen etniseen kulumiseen. Sitä käytetään myös enimmäkseen matkoilla saarille lomalle. Suunnittelu symboloi kuninkaallisuutta, vaurautta, terveyttä ja rauhaa.

15. Vauvan jalat Design Toe Ring:

Vauvan jalat Design Toe Ring

Etsitkö jotain erityistä odottavalle äidille! Kokeile mallia, joka on tehty pienen lapsen jaloilla. Suunnittelu on tehty kultaiseksi, ja siihen on nastoitettu pieniä timantteja, jotka antavat söpön ja viehättävän ilmeen. Se on paras lahja vauvan suihkulle, joka osoittaa rakkautta ja onnea.

Varvassormus, joka kattaa koko nilkan, tunnetaan myös sivukivuna Gujaratin eri osissa. Suunnittelu sisältää kolme tai neljä rengasta, jotka on kiinnitetty nilkaan. Varvassormuksen käyttämisen perinne on erittäin tärkeä eteläindiaaneille; se on myös naisellisuuden ja hedelmällisyyden symboli.