9 parasta opaalikivirengasmallia miehille ja naisille

Opalikorut ovat yksi eksoottisista ja silmiinpistävistä koruista, joita voit käyttää. Opaalit vilkkuvat sateenkaaren väreissä, jotka kiehtovat piidioksidia. Sisäinen värileikki ja lumoavat välähdykset vaikeuttavat silmien repimistä pois sen hyvältä. Yhä useammat kihlausparit etsivät nyt opaalirenkaita. Opal ei koskaan epäonnistu, ja Tom yllättää sinut paljastamalla uusia värejä ja kuvioita tuleviksi vuosiksi. Se on yksi maailman muunnetuimmista jalokivistä ja lokakuun syntymäkivi.

Erilaisia ​​sormuksia opaalin syntymäkivellä:

Tämä artikkeli auttaa sinua valitsemaan oikeat yksinomaiset opaalisormukset, joissa on erilaisia ​​malleja.

1. kultainen opaali rengas:

Kultainen opaalisormus

Värien, upeiden kuvioiden ja näytön kannalta Opal -renkaita on pidetty kuuluisina aiemmin. Tyylikkäät opaalisormusten mallit korostavat ihmisten halua saada erinomainen koruvalikoima. Jopa häälahjoina ja rakkaussormina opaalisormuksia rakastetaan ja ihaillaan ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi. Pieni rengas, jossa on opaalikivi, voi antaa sormellesi loistavan ilmeen.

2. Ainutlaatuinen kuun opaalisormus:

Ainutlaatuinen kuun opaalisormus

On olemassa erilaisia ​​opaali rengas malleja on saatavilla sekä miehille että naisille. Nämä ainutlaatuiset kuun opaalisormukset tuovat sormillesi kirkkautta ja kiiltoa. Yksi pieni kivi on sijoitettu renkaan keskelle ja vasaran puolikuu kehys herkän renkaan auki, tämä rengas on täydellinen säännölliseen käyttöön. Opaalirenkaat ovat paljon pehmeämpiä kuin timantit, mutta ne voivat valita kihlasormukset

3. Elämänpuun rengas:

Elämän puun rengas

Tämä elämän rengaspuu on suunniteltu hopeaa, ja sen pinta on 3 ½, ja se on hyvin kevyt ja sisältää erinomaista laatua. Tämän elämän puun renkaan saaminen antaa käyttäjälle houkuttelevan ulkonäön. Tästä sormuksesta on saatavana myös muita kiviä, kuten granaatti, turkoosi ja ametisti. Se voi olla täydellinen lisävaruste päivittäiseen käyttöön.

4. Oksa ja lehtien kihlasormus:

Oksa ja lehtien kihlasormus

Timanttisormukseen liittyvä opaali antaa silmiinpistävän ilmeen ja korkealaatuisen. Sarja oksa- ja lehtivihkisormuksia on käsintehty kahdella 18 kilon sävyllä ja suunniteltu raaka -metallilla. Sormuksen nauha on päällystetty mustalla rodiumilla ja tarjoaa muodikkaan ilmeen

5. musta opaali rengas:

Musta opaalisormus

On olemassa erilaisia ​​opaali renkaat on markkinoilla ne ovat musta opaali, valkoinen ja sininen, vaaleanpunainen, jne. Musta opaali renkaat ovat vihertävä tyyppi opaali musta ja kulta pilkkuja. Tämä voidaan romahtaa sileällä ja leikatulla cabochonilla. Miehille tarjotaan lukemattomia opaalisormusmalleja. Musta opaalisormus, jossa on valkoisia kiviä, ja se antaa perinteisen ilmeen.

6. Vaaleanpunainen opaalisormus:

Vaaleanpunainen opaalisormus

Vaaleanpunainen opaali värähtelee lempeämmällä taajuudella ja parantaa lohduttavaa ja rentouttavaa vaikutusta emotionaaliseen kehoon. Tämä vaaleanpunainen opaalisormus sopii hyvin herkille ihmisille. Sormuksen keskellä on vaaleanpunainen opaalikivi ja nauha on valmistettu hopeanvärisestä rohkeasta materiaalista.

7. Opal Leaf Ring:

Opal Leaf Ring

Tästä opaalinlehtirenkaasta on tullut suosituin rengas kuin muilla, ja tässä opaalinlehtirenkaassa on kuohuviiniä oleva opaalikivi. Se voi olla mukava sormellesi ja näyttää kauniilta. Se antaa käyttäjälle yksinkertaisen ja tyylikkään näkymän. Voit käyttää tätä sormusta minkä tahansa asun kanssa.

8. vuosipäivä opaali rengas:

Vuosipäivän opaalisormus

Siniset opaalirenkaat ovat suhteellisen harvinaisia ​​ja ovat erittäin läpikuultavaa kiveä, joka antaa houkuttelevamman ilmeen kuin muut rengasmallit. Tässä vuosipäivän opaalisormuksessa on upeat värit ja paljon neonisinisiä, oransseja ja vihreitä pilkkuja. Tämä on ihana vaihtoehto perinteiselle vihkisormukselle tai hääsormukselle.

9. Opaalirengas ja ääretön symboli:

Opal -rengas, jossa on ääretön symboli

Valkoiset opaalisormukset ovat suositumpia. Verrattaessa muita renkaita se antaa siistin ja täydellisen ilmeen kuluville henkilöille. Tämä käsintehty rengas on suunniteltu korostamaan ääretön solmu ja valmistettu 4 mm: n opaalista. Voit lahjoittaa tämän sormuksen parhaalle ystävällesi tai rakkaillesi, mikä tekee sinusta loputtoman onnellisen.

Opaalit tekevät sensaatiomaisia ​​koruja. Opalin paino on myös tärkeä. Hyvän kokoinen opaali renkaalle on yhdestä kolmeen karattia. Luonnollisesti on pienikokoisia kiviä, jotka ovat ihania. Jos etsit hämmästyttävän kaunista ja täysin ainutlaatuista kihlasormusta, jolla on myyttinen antiikkinen tunnelma, ja opaalisormus voisi olla täydellinen sinulle.