12 sovrums idéer – romantisk inredning i lantlig stil

Lantlig matta-orientaliska motiv

Vi erbjuder dig 15 Sovrumsidéer för romantisk inredning i lantlig stil. Denna inredning ser inbjudande och mysig ut, men är förvånansvärt lämplig för en lägenhet i staden. Vilka är de typiska egenskaperna hos ett sovrum i lantlig stil – vi kommer att gissa detta och mycket mer nedan.

Sovrumsidéer – välj möbler för lantlig stil

Sovrum idéer lantlig stil

Om du är ute efter Sovrumsidéer letar du efter en lantlig stil är det en bra idé att leta efter en matchande säng och garderob på loppis eller antikaffär. Sängen, byrån och garderoben ska alla vara gjorda av trä och målade i samma färg. En stor spegel och sminkbord är trevliga tillägg till inredningen. Mycket ofta är trämöblerna dekorerade med prydnader. Vackra träsniderier och smidesdetaljer är karakteristiska för lantlig stil. Väggfärgen ska vara antingen ljus beige / grön eller mörk röd. Välj gardiner i kontrastfärg med blommönster och samordna dem med överkastet. En matta med traditionella motiv och ett neutralt färgschema kompletterar det övergripande utseendet.

Sovrumsidéer – traditionell lantlig inredning

Trämöbler byrå sovrum

Dekorera sovrummet med en traditionell ljuskrona och lampor. En vas med färska blommor är den enda dekorationen som denna design behöver. Mönster som ränder, blommor eller traditionella mönster med fåglar och naturmotiv kan bäst kombineras med möblerna. Reproduktioner av 1800 -talets oljemålningar kan hängas på väggen mittemot dörren. En himmelssäng har varit särskilt trendig den senaste tiden. Du kan välja en naturstenmur, som kommer att påminna om en fjällstuga. En öppen spis i sovrummet blir en riktig höjdpunkt i designen. Låt dig föras med detta Sovrumsidéer inspirera – vi önskar dig mycket nöje med dekorationen!

Från Jaz

Sovrum i lantlig stil

Sovrumsidéer

Trämöbler för sovrummet

Sovrumsmöbler

Sängöverdrag med romantiska blommönster

romantiskt sovrum

Neutral färgschema

Inredningsidéer i lantlig stil

Subtil belysning

kungligt sovrum

Matta och överkast med ränder

vitt blått sovrum

Sängstommar i metall

Sovrum interiör gult överkast

Rustikt sovrum

rustik säng med sovrumsinredning

Sovrum i lantlig stil

romantisk sovrum i lantlig stil

100 levande idéer för sovrumsdesign i olika inredningsstilar