Säng med badkar – en originaldesign för sovrummet

säng med badkar handfat toalett vit

Vi känner redan till olika versioner av sovrum som också har ett badkar. Sådana möbleringsalternativ är raseri när det gäller inredning. Men tanken från en Säng med badkar, som vi vill visa dig idag är verkligen något unikt. För när talar du om ett sovrum och badrum på en gång och i sammanhang?

Säng med badkar – Fritt hängande speglar för handfat

säng med badkar hängande spegel handfat

Det är ett original sovrumsarrangemang som består av en säng med ett badkar, med badkaret fäst vid sänggaveln. Det ligger i en lägenhet i Luxemburg, som i sin tur designades och möblerades av designföretaget Metaform Architects. Förutom badkaret har sängen också två praktiska handfat. De har till och med imponerande speglar som hänger fritt från taket. Men det är inte allt. Möblerna innehåller också en toalett, som ligger i ett smalt rum, som i sin tur är format av glas. Och denna moderna, inglasade toalett ligger inte separat i sovrummet, utan är bekvämt ansluten till sängen med badkar med en plattform. Detta, vad gäller dess funktioner, generösa möbler består av en vit färg och får därmed ett elegant utseende.

Så om du vill ansluta sovrummet och badrummet för att spara utrymme eller bara för att implementera en originalidé och på så sätt göra din lägenhet unik, är denna variant av en säng med badkar en bra idé. Så om du alltid har drömt om ett sovrum med eget badrum, är det här ett bra sätt att göra din dröm till verklighet. Och även om du sällan släpper in gäster i ditt sovrum, kommer du definitivt att göra ett eller två undantag med denna slående möbeldesign. Alla som ser sängen med ett badkar kommer garanterat att bli förvånade.

Säng med badkar och glastoalett

säng med badkar toalettglaserad vit design

Metaform -teamet gillar att kombinera sängen med andra möbler

säng-sänggavel-garderob-matt-vit-kombination

Här är en intressant kombination av säng och garderob

en-rums-lägenhet-öppen planlösning-säng-sänggavel-hyllor-garderob

Design av Metaform Arkitekter.