9 Hauska ja kuuluisa sarjakuva T -paitakokoelma

Mikä oli suosikki sarjakuvasi lapsuudessa? Tom ja Jerry, Batman, Mikki ja Donald jne. Ovat kuuluisia hahmoja, joita rakastetaan edelleen katsella vapaa -aikana. Voit silti olla yhteydessä sarjakuviin uuden trendin kautta, jota muotimarkkinoilla noudatetaan laajalti, sarjakuva t -paidat. Ne on laajalti poimittu rutiininomaiseen käyttöön tai piknikille ja teemajuhlille ilman ikää.

Uusimmat ja muodikkaimmat sarjakuva -t -paita -mallit miehille ja naisille:

Tässä on hämmästyttäviä piirrettyjä t -paitoja, joita saatat hämmentyä valitessasi.

1. Rick and Morty sarjakuva t-paita miehille:

Rick and Morty sarjakuva t-paita minulle

Rick and Morty sarjakuva t -paidat aikuisille ovat tarttuneet hyviin markkinoihin, joissa on tavallinen tausta. T-paidan alla on myös iskulause, joka osoittaa, että rauhan pitäisi säilyä maiden välillä.

2. Disney Princess sarjakuva t -paita naisille:

Disney Princess sarjakuva t -paita naisille

Haluatko antaa prinsessallesi todellisen lahjan! Tässä on Disney -prinsessa sarjakuva t -paitoja naiselle, joka kantaa kaikkien prinsessan tulosteita. T-paidan vaaleanpunainen tausta lisää sen viehätystä kaarevilla kehyksillä.

3. Simpsons-sarjakuva t-paita miehille:

Simpsons sarjakuva t-paita miehille

Miesten sarjakuva -t -paidat, joissa on Simpsonin ja pupun renkaat, antavat täydellisen ilmeen paini -aikakaudelle. Se antaa värikkään ilmeen farkkuihin tai jopa shortseihin lomalle.

4. Naisten Tweety-hihaton t-paita:

Naisten hihaton t-paita

Tweety on ollut paras valinta teini -ikäisille tytöille yliopistossa. Hihattomat sarjakuvapaidat ovat tavallista taustaa, enimmäkseen valkoisia, koristeltu tuhma tweety -kasvot, jotka on tehty loistavilla hurmaa.

5. Miesten hupullinen Pokemon-t-paita:

Miesten hupullinen Pokemon-t-paita