9 Jordan T-paitojen uusimmat ja eri mallit

Air Jordan on nimi, johon viitataan kuuluisimmasta yhdysvaltalaisesta koripallosta Michael Jeffrey Jordanista. Hän on kuuluisa ilmakuljetuksistaan, jotka saivat vaatesuunnittelualan suunnittelemaan luovia jalkapallohahmoja sekä käyttämään kuuluisaa pelaajakuvaa rungon etuosassa. Niille hulluille ja koville koripalloilijoille ja Jordanin pelaajan faneille tämä artikkeli auttaisi valitsemaan parhaan Jordan-t-paita-mallin.

Tyylikkäät ja modernit Jordanin T-paita-mallit miehille ja naisille trendissä:

Meidän on katsottava 9 parasta Jordanin t -paitaa pojalle ja tytölle.

1. Retro Jordan Unisex T-paita:

Retro Jordan Unisex T-paita

Retro Jordan -paita on innovatiivinen suunnittelija-t-paita, joka on saatu aikaan käyttämällä hauskoja sarjakuvahahmoja ja Jordanin kuvaa t-paidan etuosan keskellä. T-paidan väri parantaa t-paidan laatua. Tämä nuorten teini-ikäisten mieluummin tämä t-paita antaa myös hyvän positiivisen ilmeen.

2. Musta tavallinen Jordan Air T-paita miehille:

Musta Plain Jordan Air T-paita miehille

Tämä tavallinen musta t-paita, jossa on Air Jordan -kuva, joka on kuvattu taiteellisella tavalla. Tässä viivakaaviossa on sarjakuva, joka nostaa kätensä kuin koripalloilija lyömällä laukausta. Kokeile tätä mallia sinisissä tai mustissa farkkuissasi.

3. Jordan 3D Print T-paita:

Jordan 3D Print Print T-paita

3D -suunnitellut t -paidat ovat nyt varsin suosittu malli, jota sekä tytöt että pojat haluavat ehdottomasti saada. Tässä 3D-suunnittelija-t-paidassa pelaajan Jordanin karkea kuva esitetään kirkkaassa 3D-kuvassa. Hieman erilainen, mutta antaa houkuttelevan ilmeen t-paidallesi.

4. Jordan kasvot painettu t-paita:

Jordan Face Painettu T-paita

Jordan, kuten me jo tunnemme hänet hämmästyttävän koripallopelutaitonsa kautta, jotka ovat saaneet suunnittelijat kuvaamaan hänen täydellisen kasvokuvansa t-paidassa, joka miellyttää ehdottomasti koripallon seuraajia. Voit myös muokata muita Jordan-kasvokuvioita tällä painetulla t-paidalla.

5. Miesten baseball-t-paita:

Baseball Jordan Miesten t-paita

Jordan -t -paidan kuvan yhdistäminen baseball -t -paidan kanssa on todella mahtava yhdistelmä, joka antaa viileän ilmeen. T-paidan etu- ja takaosassa on pelaaja Jordanin nimi ja joukkueen numero.

6. Jordan Stretched T-paita:

Jordan Stretched T-paita

Tämäntyyppinen t-paita-muotoilu saa varmasti kaikki ymmärtämään, että vain käyttämällä nimeä pääteemana t-paidan suunnittelu on yksinkertaista ja silti trendikästä. Pelaajan Jordan nimi on kirjoitettu hihan toiselle puolelle ja ulottuu toiseen päähän.

7. Jordan Jumpman T-paita:

Jordan Jumpman T-paita

Jordan Jumpman -paita on tarkka nimi, jota käytetään kaupoissa markkinoidakseen tätä merkkituotetta, joka on suunniteltu tavallisesta kangasmateriaalista. Käsi, jolla on pallo, joka tuntuu siltä, ​​kuinka pelaajat nostavat kätensä laittaakseen koripallon koriin.

8. Chicago Bulls Jordan T-paita:

Chicago Bulls Jordan T-paita

Chicago Bulls oli joukkue, jossa pelaaja Jordan oli pelannut ja saavuttanut merkityksensä joukkueessaan. Numero on kirjoitettu t-paidan takapuolelle ja hänen nimensä on painettu etupuolelle. Tämä muotoilu voidaan tehdä myös päinvastoin.

9. Painettu pitkähihainen Jordan-t-paita:

Painettu pitkähihainen Jordan T-paita

Tämä painettu pitkähihainen t-paita on samanlainen kuin baseball-t-paita, jossa hihat ovat pitkät, jotka putoavat ranteeseen ja joissa on painatus. Runko on tavallinen, ja siinä on miniatyyri versio pelaaja Jordanista Jumpman -liikkeessä.

Tämä urheilullinen ja älykäs outlook-t-paita on ehdottomasti pakollinen vaatetyyppi kaikille miehille ja myös naisille. Jokainen muotoilu on ainutlaatuinen, mikä saa ihmiset saamaan ne kaikki. Kenenkään valitseminen yllä olevasta luettelosta on todellakin paras valinta.