9 parasta funk-t-paitaa miehille ja naisille kuvilla

T -paidat ovat väistämätön osa jokaista vaatekaappia. T -paidat ovat yksi parhaista vapaa -ajan asuista koskaan. Tavallisten tavallisten t-paitojen lisäksi on myös hienoja t-paitoja, joissa on erilaisia ​​malleja erilaisiin tapahtumiin. Funky t-paidat ovat upeita taiteellisia luomuksia yksinkertaisilla t-paidoilla. Ajatusprosessi, joka menee näiden funky-t-paita-mallien tekemiseen, on tärkeä. Nämä tyylikkäät t -paidat ovat ihanteellinen valinta kaikkiin satunnaisiin tapahtumiin.

Uusimmat Funky T-paita mallit pojille ja naisille:

Alla on mainittu 9 parasta funky -paitaa, jotka varmasti kiinnittävät huomiota,

1. Skull Funky T-paita:

Kallo Funky T -paidat

Kallokuva on klassinen funky -teema ja sitä rakastavat monet miehet. Tämä kirkkaan oranssi t-paita, johon on painettu valkoinen pääkallo, on myös klassikko. Tässä funky-t-paidassa on pyöreä kaulus ja se on valmistettu hyvästä materiaalista.

2. Hahmot Funky T -paidat:

Hahmo Funky T -paidat

Yksi tärkeimmistä miesten funk-t-paitojen suunnitteluideoista on hahmo Mahatma Gandhi rauhansanomallaan viileässä sinisessä t-paidassa. Nämä tosielämän tai sarjakuvahahmot on kuvattu funky-tavalla. Tässä sinulla on Mahatma Gandhin hahmo.

3. Logo Funky T-paita:

Logo Funky T -paita

Jotkut funky -t -paidat leikkivät myös brändin logolla. Täällä Puman tuotenimi ja logo muutetaan Comaksi. Nämä brändin ja logon muutokset ovat erittäin suosittuja funky -t -paidoissa.

4. Sanonta Funky T-paita:

Sanamuoto Funky T -paita

Suurin osa naisten funky -t -paidoista on typeriä tai koomisia. Tämä on tavallinen harmaa t-paita, jonka sanamuoto on tehty mustalla värillä. Pyöreä kaula-aukkoinen t-paita on erittäin mukava naisille.

5. Suunnittelija Funky T -paidat:

Suunnittelija Funky T -paidat

Hanki itsellesi tyylikäs miesten t-paita design-tyylillä. Tässä t-paita, jossa on kaksi väriä, on tehty maalisuunnittelulla. Musta maali ja valkoinen sekoitetaan kupista. Valitse upeat funky -t -paidat saadaksesi tyylikkään osamäärän.

6. Valokuvaus Funky T -paidat:

Valokuvaus Funky T -paidat

Valokuvaus on toinen hieno aihe, jolla on funky -malleja. Näissä tyylikkäissä t -paidoissa on hauskoja valokuvaussanoja, joissa on kuva kamerasta. Nämä voivat olla leikkisiä, sarkastisia tai fiksuja sanamuotoja.

7. Räätälöidyt Funky T -paidat:

Räätälöidyt Funky T -paidat

Yksi parhaista tavoista saada funky-t-paita on räätälöidä se. Näissä funky-t-paitamalleissa on paljon luonnetta ja ne voidaan tehdä haluamallasi tavalla. Täällä sinulla on kaksi t -paitaa, joissa on pari hauskaa teemaa.

8. Qwerty Funky T -paidat:

Qwerty Funky T -paidat

Valitse tämä mahtava funky-teema t-paidallesi. QWERTY -suunnittelu on tehty eri tyyleillä. Jotkut näppäimistöllä painettuna tai kuten tämä, joka näyttää palapelin suunnittelulta, joka voidaan kirjoittaa päälle. Valitse paras muotoilu ja tee siitä erityinen.

9. Animal Theme Funky T -paidat:

Animal Theme Funky T -paidat

Funky t-paidat naisille ovat toinen osa, jossa sanamuodot ja iskulauseet tekevät merkin. Jopa eläinten teemoja käytetään paljon. Tässä koira on kuvattu lääkäriksi. Valitse suosikkieläimesi saadaksesi hauska t-paita.

Funky t-paidat ovat paras tapa pysyä viileänä ja tyylikkäänä. Nämä t -paidat sekä miehille että naisille ovat eri tyylejä. Valitsemasi sanovat paljon sinusta. Valitse haluamasi paras kuva ja sanamuoto ja muokkaa sitä.