9 uusinta ja siistiä sarjakuvapaitaa miehille ja naisille

Etsitkö t-paitaa, joka saisi muut t-paidat häpeään! Odotettu muotoilu tällaisille luokille on täällä, joka on tarttunut hyvään asemaan paitsi lasten, myös nuorten miesten vaatekaapissa. Sarjakuvan T -paitojen tärkein vetovoima on painatus, joka perustuu erilaisiin sarjakuvakirjoihin, joita rakastavat sekä lapset että nuoret.

Funky ja tyylikäs sarjakuva t-paita miehille ja naisille muodissa:

Mennään valikoituimpaan sarjakuvasarjaan, joka on saatavilla markkinoilla.

1. X-Men-sarjakuvapaita:

X-Men Comic T-paita

X-Menin fani! Tässä on t-paita, joka sisältää erilaisia ​​hetkiä X-men-sarjakuvista. Miesten koomisessa t -paidassa on ihoa istuva ja kapea pyöreä kaula, joka tekee siitä sopivan piknikille. Valintasi mukaan saat X-men-sarjakuvakokoelmasarjan tulostettavaksi myös t-paidallesi.

2. Team Avengers Comic -T-paita:

Team Avengers Comic -T-paita

Marvel -sarjakuvan t -paidat ovat varsin suosittuja college -teini -ikäisten keskuudessa, joissa on vahva joukko erilaisia ​​kostajia. T-paita on saatavana Marvel-sarjakuvien eri sarjakuvahahmojen kanssa. Lapset rakastavat käyttää tällaista Kostajan t-paitaa.

3. Kauhu sarjakuva t-paita:

Horror Comic T-paita

Haluatko mennä hieman pelottavaksi! Sarjakuviset t -paidat, joissa on chucky -painatus, voivat sopia sinulle parhaiten. Tehosteiden lisäämiseksi tausta on väriltään musta, ja kaksi tappajaveistä on chuckyn käsissä. Chucky on osa kauhukokoelmien hahmoa, saat tämän koomisen kuvion t-paitaasi järkyttääksesi ystäviäsi.

4. Captain America Comic -T-paita:

Captain America Comic T-paita

Kapteeni Amerikka on osoittautunut myydyimmäksi sarjakuvasankareiksi. T-paidan mukana tulee upeita tulosteita, joiden keskellä on kapteeni Amerikka taistelussa ja tähti sen takana. Saat tämän mallin mihin tahansa graafiseen t-paitaan, kokeile tätä tavalliseen päivittäiseen käyttöön.

5.Klassinen sarjakuva t-paita:

Klassinen sarjakuva t-paita

Violetti yhdistettynä sarjakuvahahmon painatukseen antaa viileitä sarjakuvia t -paitoja. T-paita on keskitetty ilmaisuilla ja jokeri leikkii korteilla. T-paidan istuvuus on mukava.

6. Retro -tyylinen sarjakuvapaita:

Retro -tyylinen sarjakuvapaita

Vintage -sarjakuva -t -paidat, jotka osoittavat naisten voiman, ovat retro -tyylinen muotoilu, joka sisältää voima -naisten koomisia asentoja. T-paidassa on myös neljä sanaa, jotka paljastavat sarjakuvan skenaarion.

7. Justice League Comic -T-paita:

Justice League Comic T-paita

Justice League -paita-mallit ovat sarjakuvien, kuten batmanin, supermiehen, vesimiehen jne. Fanit. T-paita sisältää koko supersankarin asennon, jossa on otsikko Justice League America..

8. Harley Quinn Comic -T-paita:

Harley Quinn Comic T-paita

Ihme -naisen tapaan Harley Quinn antaa myös ihastuttavan suunnittelun t -paita -sarjakuvakokoelmaan. Musta t-paita saa Harley Quinnin kuuluisan asennon, jossa hänen nimensä on kaksivärinen. Tämä suosii enimmäkseen tyttöjä heidän mukavuudestaan ​​säännölliseen käyttöön.

9. Walking Dead Comic -T-paita:

Walking Dead Comic T-paita

Toinen kauhistuttava koominen t-paita, joka on hallinnut nuorten maailmaa, on kävely kuolleet sarjakuvajäljet. Saatavana eri sävyinä, t-paidan keskellä on kasoja ruumiita, jotta se olisi realistinen.

Sarjakuvallisissa t -paidoissa on pääasiassa puuvillamateriaalia, mikä tekee niistä kestäviä ja suosittuja arkikäyttöön. T-paidoissa on yleensä pyöreä pääntie, sekä lyhyet että keskipitkät hihat tiukasti istuvat ja löysät.