9 uusinta ja tyylikästä metallista T-paita mallia kuvilla

Heavy metal ja thrash metal ovat joitain eri tyylejä, jotka ovat saatavilla t -paitaluokassa. Näistä t -paidoista löydät suosikki heavy metal -yhtyeesi ja jopa hauskan otteen bändeistä. Tutustu eri tyyleihin ja pidä vaatekaapissasi upeita t -paitoja.

Modernit ja muodikkaat metalliset T-paidat miehille trendissä:

Meidän on katsottava parhaita metallisia t -paitoja.

1. Metal Song T -paita:

Metal Song T -paita

Valitse metallinen t -paita, joka on odotus suosikkikappaleellesi. Näiden ei tarvitse olla vain heavy metal -kappaleita. Ne voivat olla mitä tahansa kappaleita, joista pidät, ja niillä voi olla jonkinlainen metalliyhteys.

2. Black Metal T -paita:

Black Metal T -paita

Tässä on sinulle ihana musta metalli t -paita. Valitse verisistä kuvista tähtipisteisiin. Hanki heavy metal -korjauksesi näillä mustilla t -paidoilla. Myös käytetty materiaali on huippulaatua.

3. Thrash Metal T-paita:

Thrash Metal T-paita

Nämä ovat hienoja thrash metal -paitoja, joita Intia myy. Voit hankkia metallisten t -paitojen kokoelmasi ja näyttää upealta ja siistiltä. Nämä ovat täydellisiä pyöräilyreiteille ja ajelulle. Kokeile tätä klassista ulkoasua varten säännölliselle retkelle.

4. Heavy Metal T -paita:

Heavy Metal T -paita

Katso viileät raskasmetalliset t -paidat, joiden edessä on lihavoitu painatus. Voit valita vaihdettavaksi raglan -tyylisen hihan. Tässä hihassa ja vartalon värissä on kontrasti, joka lisää t -paidan luonnetta. Tämä yksihihainen t-paita on täydellinen valinta korkeille nuorille.

5. Metal Band T-paita:

Metal Band T-paita

Jos olet kova metalliyhtyeen fani, täydellinen tapa osoittaa se on käyttää metallinauhapaitaa. Näiden t -paitojen edessä on parhaat metallibändikuvat. Tutustu erilaisiin tyyleihin, joita voit käyttää, ja tee niistä yksi suosikeistasi. Kokeile tätä kaikkina vuodenaikoina, materiaali sopii rentoon ulkoasuun.

6. Edm T -paidat:

Edm T -paidat

Valitse death metal -paita, kun seuraavan kerran ostat uuden t -paidan. Näissä Eagles of Death -metallipaidoissa on upea kallokuvio kuvassa. Kaaret ja kallon sisään suunnitellut naiset ovat erittäin dramaattisia. Täydellinen laihoille pojille, tämä sopii hoikalle vartalolle.

7. Albumin kansi Metal T -paita:

Albumin kansi Metal T -paita

Jokaisella musiikkialbumilla on upea ja mieleenpainuva albumin kansi. Nämä muutetaan normaalisti raskasmetalliseksi teepaitapainatuksiksi. Joten tutustu suosikkibändisi musiikkialbumin kanteen, joka teki siitä hienon jonkin vuoden. Voit tulostaa tämän mallin myös irtotavarana.

8. Hauska metallipaita:

Hauska metallinen T -paita

Valitse katsoa metallinen tee paitoja koominen puoli. Täällä on hienoja ja koomisia metalliin liittyviä lainauksia, jotka on painettu t -paitoihin. Hanki hauska tänään ja tunne olosi mahtavaksi. Hanki tämä t-paita saadaksesi ystäväsi huomion, voit lahjoittaa tämän kuvion myös parhaalle ystävällesi.

9. 3D -metalli -T -paita:

Voit myös hakea metallisia t -paitoja, jotka ovat nyt raivoa. 3D -malliset t -paidat ovat metallisia ja näyttävät upeilta. Valitse ja näytä nämä upean näköiset t -paidat.

Metalliset t -paidat antavat upean lausunnon, ja miehet käyttävät niitä yleensä. Näitä käyttävät enimmäkseen pyöräilijät ja korkeakoululaiset. Kokeile erilaisia ​​tyylejä ja sinulla voi olla hyvä kokoelma metallisia t -paitoja.