9 Καλύτερα γυναικεία και ανδρικά μπλουζάκια χωρίς μανίκια στην τάση

Μια πολύ δημοφιλής τάση της μόδας είναι τα μπλουζάκια χωρίς μανίκια. Αυτά είναι επίσης γνωστά ως Μυϊκά Πουκάμισα επειδή οι μύες του δικεφάλου είναι σαφώς ορατοί ενώ κάποιος φοράει αυτό το πουκάμισο. Γενικά, αυτό το είδος πουκάμισου φοριέται το καλοκαίρι και μερικοί άνθρωποι προτιμούν να το φορούν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των γυμναστικών τους επίσης. Ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν ενός T -shirt, αλλά είναι χωρίς μανίκια.

Μοντέρνα μπλουζάκια χωρίς μανίκια για άνδρες και γυναίκες:

Ας μάθουμε τα κορυφαία 9 σχέδια πουκάμισων χωρίς μανίκια,

1. Αμάνικες μπλούζες με λαιμό πληρώματος:

Μπλουζάκι χωρίς μανίκια Crew Neck

Ένα πολύ συνηθισμένο μοτίβο είναι τα ανδρικά αμάνικα μπλουζάκια στο λαιμό του πληρώματος. Κυρίως αυτά τα μπλουζάκια δεν έχουν μανίκια, επομένως θα υπάρχει διαφορά στο μοτίβο του λαιμού. Ο λαιμός του πληρώματος είναι βασικά ένα κοντό μπλουζάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη. Αυτά είναι μακράς διαρκείας και άνετα.

2. Tank Top για γυναίκες:

Tank Top για γυναίκες

Η γυναικεία σειρά μπλουζών χωρίς μανίκια έχει πολύ συναρπαστικά σχέδια. Μπλούζες που μπορούν να συνδυαστούν με τζιν και σορτς και άλλα μοντέρνα αξεσουάρ. Φαίνονται πραγματικά σέξι σε μια γυναίκα και τονίζει τα χαρακτηριστικά τους. Αυτές οι κορυφές είναι επίσης εύκολα προσαρμόσιμες. Γενικά, οι γυναίκες προτιμούν να τα φορούν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

3. Αμάνικες μπλούζες με κουκούλα και στυλ:

Αμάνικο μπλουζάκι με κουκούλα

Τα μπλουζάκια με κουκούλα είναι ένα άλλο σχέδιο στην ανδρική κατηγορία μπλουζών χωρίς μανίκια, ακόμη και εξαιρετικά δημοφιλές και στις γυναίκες. Αυτές οι κουκούλες δίνουν μια μυστηριώδη εμφάνιση στο άτομο και ταυτόχρονα πολύ περιστασιακή. Τα πουκάμισα με κουκούλα είναι κυρίως από βαμβακερό ύφασμα.

4. Σκισμένα μπλουζάκια χωρίς μανίκια:

Μπλουζάκι σκισμένο χωρίς μανίκια

Τα αμάνικα μπλουζάκια για γυναίκες προσαρμόζονται εύκολα και μετατρέπονται σε μια τελευταία τάση της μόδας όπως το τζιν σχίσιμο, τώρα έχουμε σκίσει και μπλουζάκια. Φαίνονται εξαιρετικά σέξι και κάνουν μια τολμηρή δήλωση μόδας και μόνο αν είναι κλαμπάρ μοδάτα με άλλα αξεσουάρ. Διαφορετικά, μπορούν να αποτελέσουν ένα άλλο ελάττωμα της μόδας.

5. Μοτίβο χωρίς μανίκια με τρύπα βραχίονα:

Μοτίβο χωρίς μανίκια με τρύπα βραχίονα

Τα ανδρικά μπλουζάκια χωρίς μανίκια γενικά συνοδεύονται από τεράστια ή πεσμένη μπράτσα. Βασικά, αυτά φοριούνται από αθλητές έτσι ώστε το σώμα τους να αναπνέει κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης. Μπορεί να βρείτε πολλούς παίκτες μπάσκετ που φορούν αυτό το είδος μπλουζών. Εξασφαλίζει απεριόριστη ελευθερία.

6. Γραφικά μπλουζάκια χωρίς μανίκια:

Γραφικό μπλουζάκι χωρίς μανίκια

Η αγορά είναι γεμάτη με μπλουζάκια Graphic χωρίς μανίκια για άνδρες και γυναίκες. Πολλοί πωλητές στην αγορά εκτυπώνουν ακόμη και τα σχέδια που έχετε. Αυτές οι εκτυπώσεις και τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε, από άγρια ​​ζώα έως κινούμενα σχέδια.

7. Fitness Αμάνικες μπλούζες:

Μπλουζάκι Fitness Αμάνικο

Το μπλουζάκι χωρίς μανίκια είναι πολύ γνωστό ως Muscle T shirts. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι αυτά τα μπλουζάκια χωρίς μανίκια είναι πιο ακριβά από τα κανονικά μπλουζάκια με μανίκια. Είναι επειδή η ζήτηση για κανονικά μπλουζάκια παραμένει σταθερή, ενώ τα μπλουζάκια χωρίς μανίκια προτιμώνται σε συγκεκριμένο κλίμα, οπότε το κόστος κατασκευής είναι τεράστιο.

8. Αστεία μπλουζάκια χωρίς μανίκια:

Αστείο μπλουζάκι χωρίς μανίκια

Μπορείτε να φορέσετε μπλουζάκια χωρίς μανίκια που έχουν αστεία διατύπωση. Φαίνονται casual και δεν θα κάνετε λάθος αν φορέσετε ένα μπλουζάκι που έχει ένα αστείο απόσπασμα. Οι άνθρωποι σίγουρα θα σε κοιτάξουν μια φορά.

9. Super Hero Vest Αμάνικα μπλουζάκια:

Super Hero Vest Αμάνικο μπλουζάκι

Ένα άλλο προτιμώμενο μπλουζάκι χωρίς μανίκια για γυναικεία και ανδρική γκάμα είναι τα μπλουζάκια με γιλέκο Superhero. Τουλάχιστον μια φορά στην παιδική σας ηλικία είχατε έναν αγαπημένο υπερήρωα. Τώρα μπορείτε να τα φορέσετε στα μπλουζάκια σας.

Πολλές μάρκες στην αγορά ειδικεύονται στην κατασκευή τέτοιου είδους μπλουζών. Το μπλουζάκι χωρίς μανίκια είναι ένα πολύ άνετο και προτιμώμενο είδος ρούχων. Διατίθεται επίσης σε διάφορα χρώματα όπως στερεά ή περιλήψεις.