Kuinka poistaa rusketus huulilta?

kuinka poistaa rusketus huulilta

Huulet ovat kasvojemme tärkein ja herkin osa. On erittäin tärkeää pitää huulet pehmeinä, kosteina ja kevyinä. Mutta huulet ovat helposti alttiita rusketukselle, ja rusketuksen poistaminen ei ole helppo tehtävä.

Kuinka poistaa rusketus huulilta:

Tässä on 9 parasta kotihoitoa rusketuksen poistamiseksi huulilta luonnollisesti.

1. Sitruunahunajahuuliseerumi:

Lemon Honey huuliseerumi

Sitruuna on sitrushedelmä, joka kuorii rusketuksen ja hunaja on kosteuttava aine. Hunajan ja sitruunan sekoitus on loistava seerumi rusketuksen poistamiseksi huulilta. Sekoita yhtä paljon hunajaa ja sitruunaa ja levitä se huulillesi. Pidä se tunti ennen kuin poistat sen märällä liinalla. Toista tämä prosessi 3-4 kertaa päivässä. Käyttämällä tätä seerumia voit helposti poistaa rusketuksen ylähuulilta.

2. glyseriini:

Glyseriini rusketukseen

Rusketus huulilla johtuu usein pigmentaatiosta. Paras tapa vähentää pigmenttiä on pitää huulet kosteina. Levitä glyseriiniä huulillesi joka ilta. Tämä pitää huulet kosteina ja estää pigmentaation. Se voi helposti poistaa huulten rusketuksen.

3. Nesteytys:

juoda vettä

Auringolle altistumisen lisäksi huulet voivat tummua, jos kehosi ei ole hydratoitu. Juo kahdeksan – kymmenen lasillista vettä pitääksesi itsesi nesteytettynä. Juo myös runsaasti mehuja ja sitrushedelmiä, koska se on luonnollinen puhdistusaine.

4. Manteliöljy:

Manteliöljy

Manteliöljy I toinen tuote, joka auttaa hoitamaan rusketusta huulillasi. Levitä manteliöljyä huulillesi joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Muutamassa viikossa huulet kirkastuvat. Manteliöljy poistaa kuolleet solut huulilta.

5. Sokerikuorinta:

sokerikuorinta

Sokeri on erittäin hyvä kuorinta -aine. Voit myös käyttää sokeria kuorintana huulillesi. Sokeri poistaa tummenneen ihon ja tuo esiin vaaleanpunaisen värin. Paranna vaikutuksia käyttämällä kuorinta päivittäin. Tämä kuorinta poistaa rusketuksen huulilta luonnollisesti.

6. Oliiviöljy:

Oliiviöljy rusketukseen

Oliiviöljy on toinen huulien puhdistusaine. Oliiviöljyn säännöllinen käyttö vähentää huulten rusketusta ja pitää ne myös kosteina. Ota tarvittava määrä oliiviöljyä ja hiero sitä huulillesi kerran tai kahdesti päivässä, mikä vähentää rusketusta ja kosteuttaa huuliasi. Se voi poistaa auringon rusketuksen huulilta.

7. Harjaa huulet:

Harjaa huulet

Myös huulten harjaus voi vähentää rusketusta. Harjaa hampaasi joka aamu harjaamalla huulet harjalla. Se toimii pesurina ja auttaa vähentämään huulten rusketusta. Tee tämä joka päivä paremman tuloksen saavuttamiseksi.

8. Kurkuma ja hunaja:

Kurkuma ja hunaja

Me kaikki tiedämme, että kurkuma on vahvin parantava aine. Siksi kurkuman levittäminen huulillesi parantaa tummennetut huulet ja tuo esiin huultesi luonnollisen värin. Sekoita kulhossa yhtä paljon hunajaa ja kurkumaa ja tee tahna. Levitä sitä huulillesi ja hiero hieman. Anna vaikuttaa tunnin tai kaksi ja poista se sitten pyyhkeellä. Se voi poistaa rusketuksen huulten ympäriltä.

9. Marjat:

Vadelma ja mansikka

Hedelmät, kuten mansikat ja vadelmat, sisältävät runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, jotka auttavat pitämään huulet elinvoimaisina ja terveinä. Lisäksi ne voivat muuttaa parkitut huulet pehmeiksi ja vaaleanpunaisiksi. Tätä varten sinun on:

1. Vadelma: Ota aloe Vera -geeli, hunaja ja puoli ruokalusikallista vadelmamehua ja sekoita ja tee sitten kuorinta. Käytä tätä kuorinta huulillesi. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pese se pois. Toista prosessi 2-4 kertaa viikossa.

2. Mansikka: Ota vaseliini ja sekoita siihen puoli ruokalusikallista mansikkamehua. Käytä tätä huulivoiteena ja levitä sitä huulillesi päivittäin.

Nämä ovat yhdeksän tällaista kotihoitoa, jotka auttavat sinua saavuttamaan aina haluamasi huulet. Käytä näitä korjaustoimenpiteitä säännöllisesti nopeiden ja parempien tulosten saamiseksi.