Disney -tatueringar – 30 populära mönster som utstrålar magi

Disney tatueringar-design-idéer-handled-king-lowen-hakuna-matata

Vi växte upp med Disney -filmerna och blev kär i karaktärerna. Hardcore -fans av Disney -filmerna har motiv som Beauty and the Beast, Ariel, Peter Pan, Simba och Co. tatuerade. Var och en av Disney -filmerna förmedlar ett vackert budskap i samband med drömmar, kärlek och uppväxt. Så tatueringsmotiven med Disney -mönster kan ha en viktig betydelse för tatueraren. Vi har några av de mest populära Disney tatueringar sammanställt som representerar talesätt och karaktärer från Disney -världen.

Populära Disney -tatueringar – Disney Castle

disney-tatueringar-motiv-idéer-disney-castle-säger-tro-alltid-ung

Slottet är Disneys logotyp och representerar platsen där magin händer. Den visas i början av varje film, följt av färgglada fyrverkerier på himlen. Neuschwanstein Castle fungerade som inspiration för logotypen och bakgrunden för Askungen och Törnrosa.

Idéer till Disney -tatueringar av Peter Pan

disney-tatueringar-motiv-idéer-tinkerbell-siluett-citat

Tinkerbell är en älva som lever i sagans värld av Peter Pan. När det gäller tatueringar visas ofta bara silens siluett med en trollstav i handen. Små asterisker omger figuren. Ofta kompletteras motivet med ett trevligt talesätt att drömma.

Väx aldrig upp

disney-tatueringar-motiv-idéer-peter-pan-aldrig-växa upp

Peter Pan är pojken som aldrig ville bli stor. Han kan flyga och bor på en ö med andra barn. Motivet för de flygande Peter Pan, Wendy, John och Michael är mycket populärt och ser bra ut som en liten tatuering eller som en del av ett stort mästerverk.

Ice Queen – Släpp taget nu

disney-tatueringar-motiv-idéer-is-drottning-snöflingor-citat

2014 vann filmen “Frozen – Totally Unabashed” två Oscars – för bästa animerade film och bästa filmlåt. Huvudpersonen Elsa har magiska krafter och kan skapa is, frost och snö. Tatueringen kan bestå av flera snöflingor på en isblå bakgrund, under vilken texten ”Let it go” är integrerad.

Beauty and the Beast – Tale like old as time

disney-tatueringar-motiv-idéer-vackert-odjur-ros-klockglas

Bra tjejer älskar tuffa killar. Odjuret kan till slut bli en stilig prins. Och allt med kärlekens magi. Den röda rosen spelar en viktig roll i sagor, så den ingår ofta i tatueringsdesigner.

Snövit med äpplet

disney-tatueringar-motiv-idéer-snö-vita-karaktärer

Den vackra Snövit med det röda äpplet – en symbol för skönhetsvansinne. Hon har ett gott hjärta, men förföljs och förgiftas av sin styvmor på grund av sin skönhet.

Sjöjungfrun Arielle – “Vem säger att min dröm aldrig kan gå i uppfyllelse”

disney-tatueringar-motiv-idéer-ariel-sjöjungfrun-silhuett

Arielle är en sjöjungfru och drömmer om att bli en del av människovärlden. För detta motiv kan du välja mellan flera mönster med olika storlekar. Den enkla, färgade designen, där endast konturerna känns igen, ser samtidigt lekfull och minimalistisk modern ut.

Pocahontas och Jasmine

disney-tatueringar-motiv-idéer-prinsessa-handled-pocahontas-jasmin

Pocahontas och Jasmin är populära Disney -prinsessor som utstrålar en speciell exotism på grund av sitt ursprung. Pocahontas är en indian och Jasmine är en arabisk prinsessa. Denna tatueringsdesign har sammanfattat de väsentliga egenskaperna hos båda figurerna genom några rader.

Chechire -katten från Alice in Wonderland

disney-tatueringar-motiv-idéer-cheshire-cat-alice-wonderland

Chechire -katten, även kallad Cheshire -katten, är en ovanlig karaktär som representerar sambandet mellan den verkliga och fantasifulla världen. Chechire -katten försöker vilseleda Alice och leda henne i alla riktningar. Kattens knepiga natur tvingar Alice att välja sin egen väg. Baksmällan dyker upp och försvinner igen, därför används olika fysiska tillstånd för tatueringarna som på bilden ovan – bara ögonen, munnen och några ränder syns. Du kan välja mellan det klassiska motivet från 1950 och den verkliga versionen från 2010.

Disney Tattoos – Alice i Underlandet

disney-tatueringar-motiv-idéer-alice-underland

Här kan du kolla in två intressanta tatueringsdesigner från filmen Alice i Underlandet. Tatueringen till vänster är baserad på att silhuetten av Alice faller ner i kaninen. Designen till höger är mer komplicerad och inkluderar alla karaktärer som visas i filmen.

Hakuna Matata – “Det finns inga problem”

disney-tatueringar-motiv-idéer-kung-lejon-hakuna-matata-citat

“Hakuna Matata” är ett känt ordspråk från filmen “Lejonkungen” och det betyder “Det finns inga problem / problem / bekymmer”. Det är en fras från det afrikanska språket swahili. Allt i livet går inte enligt plan, men man ska inte oroa sig så mycket. Hakuna matata står för “Fortsätt och njut av livet”.

Simba – “Glöm aldrig vem du är”

disney-tatueringar-motiv-idéer-handled-kung-lejon-simba-citat

Du måste alltid tro på dig själv och aldrig glömma vem du är. När ett mål uppnås eller när du lyssnar på ditt hjärta.

Den röda rosetten med vita prickar från Minnie Mouse

disney-tatueringar-motiv-idéer-minnie-mus-rött band

Den röda rosetten har ingen djup innebörd, men ser lekfull och tjejig ut. Mycket populärt bland kvinnor som vill behålla barnet i sig själva.