9 Amazing Ripped Skin Tattoo Ideoita, malleja ja kuvia

Tatuoinnin ystävien keskuudessa seuraa myös trendiä ja se pitää pojan muuttuvan ajan mukaan. Äskettäin heidän keskuudessaan on hullua suunnitella tatuointi, joka näyttää siltä, ​​että minkä tahansa osan iho on repeytynyt ja muotoilu on hahmoteltu näyttämään käyttäjälle upealta ja mieleenpainuvalta. Tämän tyyppisen repeytyneen ihon tatuoinnin tatuointi on iso tehtävä, mutta lopputulos on upea jättää ihmiset loitsuun sidottuina katsomalla kuvaa. Se antaa realistisen ulkonäön kuvalle, joka näyttää siltä, ​​että jotain on kuvattu ihon alla.

Ripped Skin Tattoo Ideoita, malleja ja kuvia

Parhaat Ripped Skin Tattoo -ideat, mallit ja kuvat:

Katsotaanpa 9 parasta erityyppistä repäisyn ihon tatuointisuunnittelua.

1.Spectacular Ripped Skin Tattoo Design:

Upea repäisi ihon tatuointi suunnittelu

Jos olet tatuointifriikki, tiedät, että kuvan esittäminen kylkiluissa on erittäin tuskallista, mutta rakkaus ja intohimo musteeseen antaa rohkeutta kuvata tätä värikuvaa. Tämä tatuoitu repeytynyt iho näyttää upealta ja näyttää siltä, ​​että iho on repäissyt värit lisää ihailevan ilmeen sekä muotoiluun että henkilön persoonalle.

2. Silmiä laajentava repeytynyt liha -tatuointisuunnittelu:

Silmiä laajentava repeytynyt ihon tatuointisuunnittelu

Tässä tulee vakuuttava tatuointisuunnittelu, joka antaa optisen harhan ensi silmäyksellä. Näyttää siltä, ​​että rintaan on piirretty kirkas silmä, mestariteos, joka antaa naisille upean ilmeen.

3. Pelottava Ripped Skin Tattoo Design:

Pelottava Ripped Skin Tattoo Design

Repiytyneet ihon tatuoinnit antavat henkilölle realistisen ilmeen ja värivalikoima lisää siihen huumoria. Tatuointimallit puhuvat myös henkilön asenteesta; tässä haamukuva asetetaan osoittamaan, että henkilö uskoo henkiin ja fantasiamaailmaan.

4. Vaikuttava Ripped Open Tattoos Design:

Vaikuttava Ripped Skin Tattoo Design

Tämä on upea muotoilu, joka on laitettu vartalon sivulle ja näyttää siltä, ​​että terävät tassut ovat naarmuuntuneet ihoon ja se on alkanut vuotaa. Tatuointi antaa henkilölle ainutlaatuisen ja mahtavan ilmeen ja osoittaa myös hänen rohkean asenteensa.

5. Ripped Skin Flag Tattoo Design:

Isänmaallinen Ripped Skin Tattoo Design

Mikä voisi olla parempi tapa kuvata rakkauttasi ja kiintymystäsi maata kohtaan kuin maan lipun suunnittelu hihoissasi? Tatuointi näyttää siltä, ​​että iho on repeytynyt ja lippu on piirretty osoittamaan, että henkilö on niin intohimoinen ja isänmaallinen isänmaata kohtaan ja voi myös kärsiä kaikesta tuskasta ja uhrauksesta.

6. Sydän koskettava repäisi avoin iho tatuoinnit suunnittelu:

Sydän koskettava repäisi ihon tatuointi suunnittelu

Repiytyneet ihon tatuoinnit heijastavat korrelaatiota ja erilaisia ​​kehon osia ja sen toimintaa, tässä ihmisen sydän on muotoiltu henkilön rintaan. Kuva näyttää sen toiminnan ja näyttää siltä, ​​että sydän itse kusee kehosta.

7. Mekaaninen Ripping Skin Tattoo Design:

Mekaaninen repeytynyt ihon tatuointisuunnittelu

Tässä kuvassa mekaaninen osa on suunniteltu käyttäjien jaloille, näyttää siltä, ​​että iho on repeytynyt ja kone toimii siellä. Tämä on klassinen repeytynyt ihon tatuointisuunnittelu, joka on kuvattu upealla tavalla ja lainaa ja hämmästyttävä ilme käyttäjälle.

8. 3D Ripped Skin Tattoo Design:

3 D Ripped Skin Tattoo Design

Tämä on silmiinpistävä ja perinteinen muotoilu, joka antaa henkilölle kauniin ilmeen. Näyttää siltä, ​​että iho on revitty ja antanut kuvaan kolmiulotteisen tai elävän ilmeen ja käyttäjälle korvaamattoman ulkonäön.

9. Ihmeellinen Ripped Skin Tattoo Design:

Ihana Ripped Skin Tattoo Design

Tämä on taiteellinen muotoilu, joka on hahmoteltu sen henkilön hihoihin, joka laajentaa rohkeaa lausuntoa persoonastaan. Se näkyy kuvassa ikään kuin murtuneen tai repeytyneen ihon läpi veri virtaa ulos ja antaa henkilölle macho -ilmeen.

Repiytynyt ihon tatuointi näyttää fantastiselta, koska se on kuvattu oikealla tavalla, ja värivalikoima lisää kuvaan sensaatiomaista ja kuohuviiniä. Näitä tatuointeja on saatavana monessa koossa ja ne voidaan kuvata missä tahansa kehon osassa. Mutta yleensä se asetetaan rintaan, hartioille, käsille ja jaloille, jotta se antaa sinulle ylellisen ilmeen ja lisää viehättävää ilmettä persoonallesi.