9 yksinkertaista ja perinteistä käärme -tatuointimallia merkityksillä

Eläimet ovat aina olleet olennainen osa tatuointimalleja. Useita eläimiä on mukana eri malleissa ympäri maailmaa. Käärmeet, kuten muutkin eläimet, näyttävät erinomaisilta ja ahdistavalta, kun ne on painettu kehosi päälle. Realistisen näköiset käärme -tatuoinnit ovat pelottavimpia. Ne vaativat tiettyä rohkeutta saadakseen aikaan ja tekevät siten mahdottomaksi ihmisten sekoittamisen kanssasi, kun sinulla on se. Jälleen voit pitää käärme realistisena tai tehdä siitä taiteellisen tai abstraktin.

käärme tatuointi

Käärmeet ovat tärkeitä monissa kulttuureissa ja ne ovat osa tärkeitä muinaisia ​​symboleja. Monissa kulttuureissa käärmeet edustavat petosta ja petosta. Siten ihmiset saavat usein käärme -tatuointeja muistuttaakseen heitä jostakin, joka kerran rikkoi heidän luottamuksensa.

Eri tyylejä ja tyyppejä käärme tatuointeja miehille ja naisille:

Tässä ovat parhaat käärme -tatuointimallit, joiden avulla voit valita.

1. Käärmeen nuolen tatuointi käsivarteen:

Käärmeen nuolen tatuointi käsivarteen

Monet ihmiset saavat käärme -tatuointeja, koska he ovat matelijoiden ystäviä eivätkä vain siksi, että käärme näyttää hyvältä. Nämä matelijoiden ystävät voivat myös olla jousiammuntaa. Näille ihmisille tämä muotoilu on täydellinen. Käärme, joka on kiertynyt nuolen ympärille, näyttää pelottavalta, mutta sisältää myös kaksi asiaa, joita he rakastavat eniten maailmassa. Näin se näyttää hyvältä tatuoituna käsivarsilleen.

2. Snake Skull Tattoo Design rinnassa:

Käärmeet ja kallon tatuointi

Julman näköiset käärmeet, jotka ovat käpertyneet halkeilevan kallon ympärille, jossa on myös murhaava ilme, on toinen hieno tatuointisuunnittelu. Tämä malli on kapinallisempi ja ei ole miellyttävä katsella. Mutta jos tarkoituksesi on pyytää kehoasi tuijottavia ihmisiä ajattelemaan omaa asiaaan, niin tämä tatuointi tekee ihmeitä sen tekemisessä.

3. Taiteellinen Full Snake Tattoo on Arm:

Käärmehäntä, jonka pää katoaa ihosta

Tämä muotoilu on realistisen näköinen ja varmasti pelottava. Siinä näkyy käärme, joka katoaa ihon taitoksiin. Se on taitavasti tehty ja antaa todella vaikutelman, että limainen käärme liukuu käsivartesi päällä ja on jotenkin onnistunut murtumaan ja pääsemään ihollesi!

4. Rattlesnake Infinite Tattoo on Hip:

Rattlesnake Infinite Tattoo on Hip

Käärme, joka on käyristynyt tyypilliseen kahdeksan muotoiseen äärettömään merkkiin, näyttää hyvältä. Se edustaa ääretöntä ja kuinka se on houkutteleva ansa, joka houkuttelee sinua aina selvittämään sen ja raivostamaan sinua loppuun asti. Yleensä se osoittaa, että käärme syö lopulta omaa häntäänsä.

5. Snake Curled Tattoo nilkan tytöille:

Snake Curled Tattoo nilkassa tytöille

Nilkan ympärille kiertynyt käärme näyttää parhaalta, kun se on värillinen ja todellisemman näköinen kuin taiteellinen. Se antaa vaikutelman, että se on valmis iskemään, ja se onnistuu tekemään sen juuri lyömällä pelkoa sitä katsovien sydämeen!

6. Yksinkertainen musta käärme tatuointi tytöille:

Yksinkertainen musta käärme tatuointi tytöille

Yksinkertainen musta käärmeen siluetti näyttää taiteelliselta ja siistiltä. Käärme voi olla missä tahansa asennossa. Se on yleensä esitetty spiraalina, jonka päässä on haarukka. Vaikka tämä malli näyttää tyylikkäimmältä mustana, se voi näyttää hyvältä myös muissa väreissä!

7. Käärmeiden kietoutunut tatuointi:

Romanttinen kietoutunut käärme tatuointi

Kaksi toisiinsa kietoutunutta serpentiiniä näyttää hurjan romanttiselta. Ne voidaan käpristää muiden muotojen luomiseksi tai vain näyttää vastakkain. Yleisvaikutelma on kaksi käärmettä.

8. Realistinen Python Head Tattoo rinnassa:

Realistinen Python -pään tatuointi rinnassa

Tämä muotoilu näyttää hämmästyttävältä. Se antaa sinulle sen rohkean reunan, joka käskee muita perääntymään eikä uskalla sotkea sinua. Näytätkö hampaat ja haarukkakielen vai pidätkö käärmeen suun kiinni, on sinun valintasi.

9. Pyöreä käärme tatuointi miehille:

Käärme syö häntähäntä tatuointiaan

Käärme, joka syö omaa häntäänsä, on muinainen kiinalainen voiman ja taikuuden symboli. Se edustaa ääretöntä ja käärme on yleensä muinainen kiinalainen käärme. Yleinen muotoilu näyttää arkaaiselta ja merkitykselliseltä hyvännäköisyyden lisäksi.