B -kirjaintatuoinnit: 20 poikkeuksellista mallia vuonna 2021!

B -kirjaintatuoinnit

Etsitkö inspiraatiota aakkosetatuointiin kirjaimella B? Halusit tatuoida nimesi tai rakkaasi nimen, sinua inspiroivat tässä artikkelissa mainitut B -kirjaimen tatuointimallit. Voit ilmaista syvää rakkautta ja voimakkaita tunteita yksinkertaisilla yhden kirjaimen tatuoinneilla. Joten, käydään tämä artikkeli läpi joitain vaikeasti mutta kauniita B -kirjaimen tatuointimalleja ilman lisäkysymyksiä.

Top 20 B -kirjaintatuointimallia:

Kirjain B tatuointi on aakkosetatuointi, joka voi ilmaista rakkautta ja merkitystä käyttämättä liikaa kirjaimia. Kehittyneiden tatuointien sijaan parit, nuoret tai vanhemmat aikuiset voivat saada ne. Voit lisätä elementtejä oman valintasi mukaan ja nähdä eron.

1. Sydän B -kirjaimen muotoilu ranteessa:

Sydän B -kirjaimen muotoilu ranteessa

Vaikka B -kirjaimen tatuointi voi olla melko suoraviivaista, söpön pienen sydämen lisääminen aakkosiin voi olla houkuttelevaa. Tämä tatuointi näyttää parhaalta pienissä ja keskikokoisissa ja voi olla erinomainen vaihtoehto ranteellesi. Sukupuolesta riippumatta kaiken ikäiset ihmiset voivat saada sen, mutta naiset yleensä pitävät sitä parempana.

2. B -kirjaintatuointi kukilla:

B -kirjain tatuointi kukilla

Jos haluat kunnioittaa jotakuta, jota rakastat, tämä B -kirjain tatuointi, joka on peitetty kukkakuvioilla, voi olla loistava tapa. Suunnittelu edustaa rakkautta ja romantiikkaa lisäämällä kauniita kukka -elementtejä. Lainauksen “Rakastan sinua kirsikankukkien kanssa” lisääminen osoittaa, että tunteesi ilmaistaan ​​kauniisti.

3. Lihavoitu B -kirjaimen tatuointisuunnittelu:

Lihavoitu B -kirjain Tatuointisuunnittelu

Joskus yksinkertaisilla asioilla voidaan pitkälle ilmaista valtavia tunteita. Tämä kirjain b tatuointifontti on melko yksinkertainen ja sopii kaikenikäisille ihmisille sukupuolesta riippumatta. Sinun ei tarvitse lisätä muita elementtejä tähän kuvioon, koska se on yksinkertainen valinta ja näyttää itsessään riittävältä.

4. Kurssi B -kirjain tatuointi ranteessa:

Kursori B -kirjain tatuointi ranteessa

Ranne on yksi yleisimmistä alueista, joihin ihmiset ottavat tatuoinnin, etenkin yksikirjaimiset tatuoinnit-kursiiviset kirjaimet, joiden alussa ja lopussa on kauniit käyrät, mikä tekee vaikuttavan ilmeen. Vaikka saat tämän mallin kaiverrettua mustalla musteella, voit kokeilla halutessasi kokeilla muita värejä.

5. Vankka B: n alkuperäinen tatuointi:

Vankka B -alustatuointi

Kalligrafia on jälleen yksi fontti, joka on saavuttanut suosiota tatuointiharrastajien keskuudessa, koska se antaa käyttäjälle monipuolisuutta. Toinen ainutlaatuinen piirre on, että kirjaimen alempi alue on täytetty mustalla musteella ja yläosa jätetään selväksi, mikä luo mustavalkoisen vaikutelman. Voit suurentaa kokoa ja saada tämän upean mallin hartioillesi tai selällesi.

6. B -kirjaintatuointi värillisellä kruunulla:

B -kirjain Tatuointi värillisellä kruunulla

Jos olet kyllästynyt mustavärisiin tatuointeihin, värien lisääminen voi tehdä paljon eroa. B -kirjain on valmistettu mustalla musteella, ja muotoilun kokonaisilme paranee kertaa enemmän kirkkaalla punaisella kruunulla. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla punainen; voit kokeilla eri värejä makusi mukaan.

7. B -kirjaintatuointi sydämellä:

B -kirjain tatuointi sydämellä

Sydämet ja yksittäiset kirjaimet ovat täydellinen yhdistelmä, joka auttaa sinua ilmaisemaan rakkautesi kirjainta kohtaan visuaalisesti. Sydän on yhdistetty kauniisti aakkosiin B, mikä luo mirage -vaikutelman. Tämä tatuointi näyttää poikkeukselliselta rannealueelta, koska voit hehkuttaa sitä tyylikkäästi.

8. Tyylikäs B -aakkosetatuointi kaulassa:

Tyylikäs B -aakkosetatuointi kaulassa

Vaikka tämä malli näyttää naiselliselta, koosta riippuen miehet ja naiset suosivat sitä. Varjoefekti on yksi yleisimmistä kuvioista, ja tämän tatuoinnin kauniit käyrät nostavat muotoilua entisestään. Kaula voi olla täydellinen paikka tämän tyylikkään b -kirjaimen kaiverrukseen.

9. B Aakkosetatuointi täynnä luontoa:

Aakkosetatuointi täynnä luontoa

Me kaikki rakastamme luontoa, eikö niin? Tämä käsivarren B -kirjaimen tatuointi voi olla täydellinen tapa edustaa rakkauttasi kirjainta ja ympäristöä kohtaan kauniisti ja taiteellisesti. Toisin kuin tavalliset tatuoinnit, tämä malli käyttää useita värejä, jotka tuovat mallin elämään. Voit saada tämän tatuoinnin olkapäähän, selkään tai kaulaan riittävän näkyvyyden saavuttamiseksi.

10. Värikäs kirjain B sydämen muotoon:

Värikäs kirjain B sydämen muotoon

Tämä tyylikäs B -kirjain sydämen tatuoinnin sisällä on kauniisti muotoiltu käyttäjän ihoon. Aakkosen vesiväri tausta näyttää esteettisesti miellyttävältä. Tämä muotoilu näyttää melko mahtavalta, varsinkin jos etsit taiteellisesti sijoitettua värikästä vaihtoehtoa.

11. B -kirjaintatuointi kaulan lähellä:

B -kirjaintatuointi niskan lähellä

Olkapää on jälleen tavallinen tapa saada kaiverrettu tatuointi. Tämä tatuointi näyttää sukupuolineutraalilta ja sopii kaikenikäisille. Voit joko houkutella sitä olkapäämekkoosi tai peittää sen mukavuutesi ja valintasi mukaan. Se näyttää poikkeukselliselta mustalla musteella.

12. Iso kirjain B, kruunu päällä:

Iso kirjain B, kruunu päällä

Jos pidät kuninkaallisen ilmeen lisäämisestä kehon taidekokoonpanoon, mutta et halua mennä ylitse, tämä muotoilu voi olla poikkeuksellinen valinta. Vaikka aakkoset näyttävät yksinkertaisilta, kaunis kruunu luo muotoilulle täysin uuden ilmeen. Voit halutessasi käyttää väriä, mutta musta muste näyttää myös hyvältä.

13. Royal B -kirjaintatuointi käsivarteen:

Royal B -kirjain tatuointi käsivarteen

Jos etsit kuninkaallista ulkoasua B -kirjaintatuoinnillesi, tämä voi olla sopiva valinta. Kirjain B näyttää tyylikkäältä, ja kruunun lisääminen kirjaimen päälle antaa tälle yksinkertaiselle kirjeelle kuninkaallisen viimeistelyn. Vaikka koko kruunu on harmaan sävyjä, eri väristen kivien sijoittelu tekee suunnittelusta erottuvan.

14. Tyylikäs B -kirjaintatuointi kukkivalla viiniköynnöksellä:

Tyylikäs B -kirjain tatuointi kukkivalla viiniköynnöksellä

Yksinkertaisiin aakkosetatuointeihin voit lisätä hieman reunaa, jossa on kukka- tai luonnonelementtejä. B -kirjaimella koristeltu kaunis kukka -viiniköynnös näyttää upealta ja naiselliselta. Henkilökohtaisesta valinnastasi riippuen voit lisätä laventelia tai kirsikankukkia, jolloin yksinkertainen tatuointi näyttää tyylikkäältä.

15. Yksinkertainen B -kirjain -tatuointityyli:

Yksinkertaiset B -kirjaimen tatuointityylit

Monet ihmiset mieluummin yksinkertaisia ​​malleja yliarvioituja, etenkin aakkosetatuointeissa. B -kirjaimen kaarevat reunat antavat sille ilmeen, joka yhdistää sydämen yläosan. Ellet halua käyttää värejä, tämä tatuointi näyttää poikkeukselliselta mustalla musteella. Se sopii kaikille sukupuolille iästä riippumatta.

16. B -kirjaimen sormen tatuointi:

B -kirjaimen sormen tatuointi

Sormetatuoinnit ovat nopeasti saamassa suosiota, etenkin yksikirjaimiset tatuoinnit, koska ne vievät vähän tilaa. Monet avioparit valitsevat sormetatuoinnit romantiikan muodossa. Kaiverrelemalla iso B -kirjain ja sydän nimetön sormi, voit edustaa rakkauttasi ihmistä kohtaan pysyvästi.

17. B -kirjaintatuointi keijun kanssa:

B Kirjain Tatuointi Keiju

Tämä b -tyylinen kirje tässä tatuointimallissa näyttää kauniilta; lihavoidut viivat ja aakkosten kirjasimet erottuvat. Tämän tatuoinnin ainutlaatuisuus on keiju, joka voi symboloida kirjeeseen liittyvää henkilöä suojelusenkeliksi. Voit joko tehdä sen mustalla musteella tai kokeilla värejä.

18. Enkeli B -kirjeen tatuointi siivillä:

Enkeli B Kirjain Tatuointi Siivillä

Jos etsit jotain henkilökohtaista, voit saada inspiraatiota tästä suunnittelusta. Keskellä olevalla kursiivikirjaimella B on siivet molemmilla puolilla ja halko päällä, mikä tekee siitä täydellisen enkelimaisen. Ihmiset saavat tämäntyyppisiä tatuointeja, jos he haluavat liittää enkelin piirteitä rakastamalleen henkilölle.

19. B -kirjainpari -tatuointi, jossa on ääretön symboli:

B -kirjainpari -tatuointi ääretön -symbolilla

Tämä on tatuointi, jossa kaksi kirjainta, joissa on ääretön symboli, saavat näyttämään siltä, ​​että parin välinen rakkaus on ääretön. Isot B- ja F -kirjaimet on sidottu ääretön -symboliin, ja tämä tatuointi näyttää poikkeukselliselta keneltä tahansa sukupuolesta riippumatta. Voit myös kokeilla värejä, jos haluat lisätä ainutlaatuisen kosketuksen tatuointiin.

20. B -kirjaimen tatuointisuunnittelu kruunulla:

B -kirjain -tatuointisuunnittelu monimutkaisella kruunulla

Olemme kaikki katsoneet paljon kruunuja televisiossa tai Internetissä. Mutta jos olet rojaltien ystävä ja haluat sisällyttää sen kehon taiteeseesi, tämä muotoilu voi olla täydellinen valinta. Tyylikkään näköisen B-kirjaimen päällä on monimutkaisesti koristeltu kruunu, joka näyttää yhtä kuin kuninkaan.

Lopulliset ajatukset:

Jos mietit kuinka saada B -kirjaimesi tatuoiduksi, toivomme, että tämä artikkeli on antanut sinulle tarpeeksi muunnelmia. Ennen kuin saat kehosi pysyvästi kaiverretun mallin, varmista, että käyt läpi kuviot ja viimeistelet mallin itsellesi. Voit tehdä muutoksia haluamallasi tavalla ja lisätä siihen persoonallisuuden. Älä unohda ilmoittaa meille, jos pidit tätä artikkelia hyödyllisenä.