R -kirjaintatuointimallit: 20 suosituinta kuvaa!

R Letter Tattoo -mallit

Oletko tatuointien fani, mutta haluat sukeltaa maailmaan hitaasti? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! R -alkuperäinen tatuointi on täydellinen tapa ilmaista kirjaimen edustaman tärkeyden lisäämättä liikaa hälyä. Mutta jos olet R -kirjaimen kanssa käytettävien monimutkaisten mallien fani, meillä on nämä vaihtoehdot.

Monet pitävät yksinkertaista kirjainta tatuoituna koko nimen sijasta, koska se lisää syvyyttä. Se ei ole vain mielekäs, vaan myös halpa vaihtoehto.

Tämä artikkeli esittelee sinulle kokoelman 20 parhaasta R -kirjain -tatuoinnista, joita kannattaa tarkastella ennen oikean valinnan tekemistä.

20 parasta R -kirjain -tatuointimallia:

Tässä artikkelissa esittämämme mallit antavat sinulle oikean käsityksen käytettävissä olevista suunnitelmista, jotka sisältävät sekä pieniä että ylisuuria malleja. Voit valita makuusi sopivan.

1. R -kirjaimen tatuointisuunnittelu ranteessa:

R -kirjaimen tatuointisuunnittelu ranteessa

Tämä yksinkertainen tatuointisuunnittelu on kaunis kuvio, joka täydentää R -kirjaimen muodostamalla kauniin sydämen päälle. Tie on erityisen mutkaton ja vaivaton, missä sydän erottuu, mutta hallitsematta kirjeen esitystä. Tämä on täydellinen valinta sekä miehille että naisille, jotka haluavat tutustua tatuointimaailmaan.

2. R -kirjainleiman tatuointi vatsaan:

R Kirjainleiman tatuointi vatsaan

Jos olet tavallinen kävijä pubeissa, tällaiset mallit ovat yleinen näky. Vaikka monet ihmiset jättävät sen sinne, jotkut saattavat pitää tämän tyyppisistä maalaismaisista malleista. Harjatyyppinen isku koko kokoonpanossa tekee siitä täydellisen vaihtoehdon sekä miehille että naisille. Mutta miehet ovat ihmisiä, jotka suosivat tällaisia ​​maalaismaisia ​​vaihtoehtoja.

3. Koristeellinen Crown R Letter Tattoo:

Crown R Letter Tattoo

Kruunut ovat kuuluisia ja kuninkaallisia lisäyksiä R -kirjaintatuointiin, jota miehet ja naiset haluavat. Toisin kuin tyypillisissä mustissa musteissa, tässä kuviossa on paksu kruunu, joka on täynnä sinisiä jalokiviä: kirjain R ja kruunu sulautuvat toisiinsa luoden kuninkaallisen ilmeen. Varjostusvaikutus korostaa muotoilua kauniisti.

4. Yksinkertainen R -kirjain Tatuointi nilkassa:

R Kirjain Tatuointi Nilkassa

Jos et paina liikaa kehosi tietoja, tämäntyyppinen R -kirjaimen tatuointisuunnittelu on täydellinen vaihtoehto. Nilkkatatuoinnit ovat paikkoja, joissa voit näyttää itsesi milloin haluat tai piilottaa sen valintasi mukaan. Ilman muita lisäosia tämä muotoilu näyttää täydelliseltä.

5. Ihastuttava R -kirjain -tatuointi sydämellä:

R -kirjain tatuointi sydämellä

Sydämet ja tatuoinnit kulkevat käsi kädessä monille meistä. Toisin kuin tavallinen musta muste, punainen lisää katalysaattorina kuvion kauneutta. Musta ja punainen R -kirjain, johon on lisätty kaksi söpöä punaista sydäntä, voivat olla täydellinen lisä tatuointien aarrearkkuusi. Se sopii sekä miehille että naisille.

6. R -kirjaintatuointi höyhenillä:

R -kirjain tatuointi höyhenillä

Toisin kuin perinteiset mustan musteen tatuoinnit, tämä on täydellinen R -tatuointi, jossa on useita värejä. Punaisen, sinisen ja violetin sulkan yhdistelmä on virkistävä vaihtoehto. Höyhenet on sijoitettu siten, että ne muodostavat R -kirjaimen rannealueelle. Tämä sijoittelu saa sen näyttämään kauniilta, ja voit joko varoa sen sulkemista valintasi mukaan.

7. Yhdistelmä R Tattoo Idea:

R Tatuointi Idea

Monet parit saavat nimensä puolisonsa tai kumppaninsa kirjaimina tatuointeina. Sydämen ja musiikkisymbolin yhdistelmä vuorotellen mustien ja punaisten inkstandien kanssa saa sen näyttämään kauniilta. Suloisen pienen R: n lisääminen sydämen keskelle lisää tyylikkyyttä.

8. Valloittava R Latter Tattoo:

R Viimeisimmät tatuoinnit

Tämä on tyylikäs R-kirjain-tatuointi, joka näyttää vartalollesi tähti-elementiltä. Kaksoisviivakuvio jätetään tyhjäksi joillakin alueilla ja täytetään mustalla musteella joillakin muilla alueilla, mikä antaa seepraraidan vaikutelman. Lisäämällä söpö pieni tähti kirjeen puolelle saa sen näyttämään tähdeltä taivaalla.

9. Ihastuttava R Design Tattoo käsivarteen:

R Design Tattoo On Arm

Jos olet henkilö, joka rakastaa yksinkertaisia ​​malleja ilman liioittelua, tämä on täydellinen aakkoset R -tatuointi. Pääkaupunki R erottuu, ja sydämen lisääminen antaa sille houkuttelevan viimeistelyn. Kuvion sijoitus on lähellä rannetta, joten se näyttää tyylikkäältä ja sopii sekä miehille että naisille.

10. R Tatuointisuunnittelu lintujen kanssa:

R Tatuointisuunnittelu naisille

Linnut ovat yleinen lisä yksinkertaisiin yhden kirjaimen tatuointeihin. Sopii useimmille naisille, tämä alkuperäinen R -tatuointi ja linnut molemmin puolin lisäävät kauneutta. Voit valita R -kirjaimen ympärillä olevan kuvion koon henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan. Näiden lintujen symbolinen viittaus muuttuu kunkin yksilön uskomusten mukaan.

11. R -kirjain Rustic Design Tattoo:

R -kirjain Rustic Design Tattoo

Tämä R -kirjaimen tatuointisuunnittelu on täydellinen vaihtoehto maalaismaisemmaksi kuin hieno tulostus. Keskikokoisella kirjeellä on harjatyyppinen ulkoasu, toisin kuin hienot viivat, joita yleensä löydämme tatuointimalleista. Punaiset laikut aakkosten kahdessa kulmassa luovat kuvioon kauniin viimeistelyn, mikä tekee siitä ainutlaatuisen.

12. Viehättävä R -kirjaimen tatuointisuunnittelu kaulassa:

R Letter Tattoo Design niskassa

Takaosan kaula -alue on toinen täydellinen paikka R -kirjaimen muotoiselle tatuoinnille. Tämän kuvion monimutkaiset yksityiskohdat edustavat parhaiten kaunista muotoilua. Toinen tämän kuvion erikoisuus on kaksi vastakkaista mallia molemmilla puolilla, mikä muodostaa kauniin kokoelman. Tämä malli näyttää enemmän naiselliselta kuin maskuliiniselta, mutta kukin omalta.

13. R Letter Crown Design:

R Letter Crown -suunnittelu

Tämä on yksi suosituimmista R -tatuointi -ideoista ranteen ympärillä. Aakkosten yksinkertaisuus on täydennetty tyylikkäällä kruunulla, joka parantaa suunnittelun täydellistä ulkoasua. Sekä miehet että naiset pitävät parempana tatuoinnin sijoittamista ja sen tyyliä, koska kuvio on laaja.

14. Alkuperäiset R -tatuointimallit:

Alkuperäiset R -tatuointimallit

Tämä on yksi parhaista R -kirjainten tatuointimalleista, joita monet ihmiset käyttävät yleisesti. Tämän suunnittelun yksinkertaisuus tekee siitä valinnan sekä miehille että naisille. Punaisen sydämen lisääminen yläosaan lisää kuvion kauneutta. Se on ihana muotoilu, ja voit valita kirjaimen koon ja lisätyt elementit valintasi mukaan.

15. R -kirjaimen tatuointisuunnittelu sormella:

R -kirjain tatuointi suunnittelu sormella

Jos haluat sen, laita sormus siihen! Toisin kuin timantti- tai kultarenkaisiin käytetyt tuhannet dollarit, monet ihmiset pitävät parempana puolisonsa tai kumppaninsa nimen kirjaimia. Tämä sormen R -kirjain on kaunis esimerkki tatuoinnin käyttämisestä renkaan korvaamiseksi. Tämä ei vain näytä tyylikkäältä, vaan söpö tapa edustaa rakkauttasi.

16. Tyylikäs pieni tatuointi R -kirjaimella:

Pieni kirjain R Tatuointisuunnittelu

Tämä on yksi täydellisistä tatuointimalleista aakkosille R.Sormien kuvio tekee siitä näkyvämmän ja aitomman. Kirjeen tapa ja musta täyttö ovat teräviä viivoja, joissa on kauniit kaarevat päätteet. Naiset suosivat yleensä näitä pieniä malleja.

17. R Tattoo Mehendi Design:

R Tattoo Mehendi Design

Jos et ole pysyvien tatuointien fani, R mehndi tatuointisuunnittelu voi olla täydellinen valinta. Tämäntyyppisiä kuvioita voidaan tehdä myös pienille lapsille, koska ne eivät ole pysyviä, ja sydän ja pienet linnut lisäävät sen naiselliseen viimeistelyyn. Tämäntyyppisiä kuvioita voidaan tehdä myös kirjainten yhdistelmällä.

18. Starry R Letter Design Tattoo:

R Letter Design Tattoo

Jos olet taivaankappaleiden, kuten tähtien, fani, tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle. Tämä on yksi ainutlaatuisista R -kirjain -tatuointi -ideoista, jotka parantavat kuvion täydellistä ulkoasua tähtitaiteella. Valkoisen musteen käyttö antaa sille kauniin säteilyn ja sopii sekä miehille että naisille.

19. Angel R Letter Tattoo jalalla:

Angel R -kirjeen tatuointi

Kuten aiemmin keskusteltiin, kulmasiivet ovat toinen suosittu lisäys R -kirjaimen tatuointimalleihin, joita miehet ja naiset suosivat. Kauneuden tunne tämä pieni ja kaunis muotoilu lisää siipien kanssa kirjeen kummallakin puolella on erinomainen. Viestin yläosassa oleva halo lisää kauneutta. Voit valita mallin koon makusi mukaan.

20. Hearty R Letter Tattoo Design Idea:

R Letter Tattoo Design Idea

Tämä R -kirjain, jossa on sydän, näyttää tyylikkäältä. Se voi edustaa henkilöä tai muistoa, joka tallentaa tärkeän paikan elämässäsi. Kuulostaa hienolta ajatukselta!

Vinkkejä ennen tatuointia ja sen jälkeen:

Tässä on luettelo asioista, jotka sinun on pidettävä mielessä ennen ja jälkeen tatuoinnin:

  • Yritä välttää kofeiinin tai alkoholin kaltaisia ​​aineita ennen tatuointia, koska ne voivat lisätä verenvuotoa.
  • Pidä itsesi nesteytettynä viikko ennen musteen saamista on avain. Yritä juoda vähintään kaksi litraa vettä päivässä.
  • On parasta välttää aspiriinin kaltaisia ​​tabletteja 48 tuntia ennen musteen ottamista, koska se voi aiheuttaa veren ohenemista ja johtaa liialliseen verenvuotoon.
  • Pidä tatuoitu alue peitettynä ohuella siteellä, kunnes tulet kotiisi infektioiden välttämiseksi.
  • Muista kosteuttaa alue ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti.
  • On parasta käyttää löysiä vaatteita ja välttää tiukkoja vaatteita.

Lopulliset ajatukset:

Tatuointi ei ole enää tabu! Silti, jos se on ensimmäinen kerta, aloita yksinkertaisella suunnittelulla, jotta näet sen vaikutukset kehoosi. Tämä artikkeli on yhden luukun ratkaisu, jos haluat saada tatuointiin yhden kirjaimen, kuten R: n. Yksikirjaimiset tatuoinnit ovat täydellinen esitys henkilökohtaisesta yhteydestä henkilöön tai paikkaan ja tekevät pysyvän merkin.

Vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa annetut tiedot ja kuvat eivät ole verkkosivuston henkilökohtaisia ​​töitä. Jos haluat ottaa kuvan, ota yhteyttä verkkosivustoon.