Top 9 Cover Up Tattoo -mallit ja -ideat

Olemme samaa mieltä siitä, että nuoriso -osaston uusi villitys tänään on tatuoinnit; tatuointeja on kuitenkin ollut sikäli kuin muistan, kun muinaisina aikoina ihmiset tuskallisten toimenpiteiden avulla saisivat pysyvää taidetta kehoonsa. Tuolloin numerot laskivat ja olivat rajalliset, mutta nyt tatuointivillitys on levinnyt kuin metsäpalo kaikkialla. Ihmisenä olemme syntyneet tekemään virheitä ja jopa pysyvä merkki, kuten neulapiirustus, voidaan peittää parempaan.

Parhaat peitetatuoinnit:

Tässä on 9 parasta peittävää tatuointimallia ja ideoita miehille ja naisille seuraavasti.

1. Diamond Mistake Cover Up Tattoo:

Timanttivirhe

Nuoret ja tyhmät, me rakastumme, odotamme sen menevän aina siihen pisteeseen, että tulevaisuutemme välkkyy kirkkaasti edessämme, ja vain rikkoo meidät vallannut vahva väärinkäsitys, joka saa meidät uskomaan sen kestävän. Sama tapahtui sille, joka rakastui Isaaciin, ja nyt kaunis timantti on kääritty jälleen etsimään yksinäistä sydäntä.

2. The Flowers Perfected Cover Up Tattoo:

peitä tatuointi

Tatuointi alkoi luonteeltaan yksinkertaisena pienenä punaisena ruusuna, jossa oli kaksi pientä vihreää lehteä kummallakin puolella. Lähistöllä oli myös pieni perhonen, joka eteni kukkaa kohti. On ihme, kuinka kauniisti kaksi violetilla täytettyä ruusua ovat peittäneet edellisen koomisen tatuoinnin. Tämä on yksi parhaista peittävistä tatuointimalleista naisille.

3. Lohikäärme vastaan ​​kala peitetatuointi:

Lohikäärme vs kala

Alkuperäinen kuva oli kaunis skaalattu kiinalainen lohikäärme, joka ryömi ylös ylöspäin hengittäen tulen ja savun puuskia itsestään. Tämä ei kuitenkaan ollut hänen mielessään silloin, ja siksi seurasi kaunis peite. Tässä kuvassa on kaunis kala jäissä ja kuninkaallisissa asteikoissa, vaaleanpunaisilla varjostetuilla kukilla.

4. Kauniit avoimet tulppaanit peittävät tatuoinnit:

Kauniit avoimet tulppaanit

Se alkoi yksinkertaisella maalipilkulla tatuoinnina, joka kuvaa jotakin elementtiä, mutta sen ei tarvinnut odottaa kauan, kun vauvan tatuointi on täällä kauniisti näiden avoimien kukkien peitossa. Tarkista tarkkuus, jolla kauniit terälehdet on luotu ja varjostettu.

5. Tribal Gone Wrong:

Tribal meni pieleen Tattoo

Tämä nainen aloitti yksinkertaisella 3 tuuman mustalla siluetilla heimojen muodosta, joka oli pieni ja haalistunut ajan myötä. Se oli karkea kaavio, joka oli mustattu välttääkseen virheitä tarkkuudessa. Tämä muutettiin myöhemmin suuremmaksi merkitykseksi, kauniiksi heimojen taiteeksi parhaimmillaan, kun koko ja kukat käytettiin ylellisesti alueen täyttämiseen.

 

6. Höyhenpeitetatuoinnit:

Höyhen peittää

Jälleen kerran se alkoi mustalla tahriintumisvärillä, jossa kaksi tavua muodostivat kirjaimen, joka näyttää sekä ehjältä että epäselvältä. Nämä bengaliksi kirjoitetut sanat voidaan piirtää kauniisti ja peittää monivärisellä sateenkaarisävyllä. Höyhen näyttää lumoavalta sinisen ja violetin sävyissä kärjen ollessa vihreä ja pehmeä.

7. Dolphin Jump Cover Tattoo:

Dolphin Jump Cover Tattoo

Tatuointi tehtiin aiemmin jalalla, jossa se esitteli onnellista delfiinihyppyä. Sinisen musteen tiedot muuten pienen ja kompaktin tatuoinnin takana merkitsivät vettä. Tämä on myöhemmin vaihdettu tähän kauniiseen kukkakimppuun, jonka takana on tummanvihreä lehvistö.

8. Perhonen peitetatuoinnit:

Perhonen peitetatuoinnit

Jälleen kerran tässä on kaunis tapa peittää nuorisovirheet. Kun rakkaussuhde Cyrusin kanssa oli saatu päätökseen, täällä oleva henkilö päätti tappelevasti peittää takatun virheen piirtämällä sen päälle kauniisti perhonen.

9. Deathly Skeleton Cover Up Tattoo:

Kuoleman luuranko peittää tatuoinnin

Alkuperäinen tatuointi näytti samanlaiselta kuin rikkaruohonlehti, jossa oli outo olento, mieluiten lohikäärme muutaman metrin päässä siitä. Valitettuaan päätökset heti, täällä oleva henkilö käytti aivojaan luodakseen tämän upean henkeäsalpaavan taideteoksen. Se on yksi parhaista peitetatuoinnista miehille.