Top 9 kauneinta Claddagh -tatuointimallia

Claddagh on kaupunki Irlannin maassa, josta rakkauden, ystävyyden ja rehellisyyden ilmaisemisen perinne ilmaistaan ​​Claddaghin suunnittelulla. Tässä Claddagh -mallissa kaksi kättä pitää sydäntä keskellä ja kruunu sydämen päällä, mikä kirjaimellisesti tarkoittaa paria, joka pitää rakkauttaan toisiaan kunnioittaen ja rehellisesti, jota kruunu kuvaa sydämessä.

claddagh -tatuointi

Tämä artikkeli auttaa ihmisiä, jotka haluavat ilmaista rakkautensa, tai ihmisiä, jotka ovat ilmeikkäitä 9 parhaan Claddagh -tatuointimallin kanssa.

Yksinkertaiset ja tyylikkäät Claddagh -tatuointimallit miehille:

Löydämme täten liitteenä olevat Claddagh -tatuointimallit, jotka antavat sinulle upean ilmeen.

1. Claddagh Ring Tattoo Design:

Claddagh -tatuointimallit

Claddagh -rengas on tyypillinen irlantilainen tapa vaihtaa sormuksia häiden aikana. Tämä sormus voidaan suunnitella tatuoinniksi nimettömässä sormessa tai ranteessa. Rengas tatuoinnin koko voi olla henkilökohtainen valinta.

2. Celtic Claddagh Tattoo Design:

Celtic Claddagh tatuointisuunnittelu

Keltit tunnetaan tatuointimalleistaan, jotka peittävät ruumiinsa solmu- tai kierreviivamuodossa, mikä on tapa kertoa vastustajille, että he ovat riittävän vahvoja kohtaamaan sodan. Tätä samaa mallia käytetään irlantilaisen Claddagh -tatuointisuunnittelun suunnittelussa.

3. Claddagh Heart and Clockwork Tattoo Design:

Claddagh Heart and clockwork tatuointisuunnittelu

Kellokoneiston ja anatomisen sydämen piirtämistavan yhdistelmä yhdistetään kahteen käteen, jotka pitävät sydäntä keskellä. Kruunun sijasta kellokoneisto on piirretty sydämen päälle.

4. Irlannin lipun Claddagh -tatuointisuunnittelu:

Irlannin lippu Claddagh -tatuointisuunnittelu

Koska Claddaghin suunnittelutatuoinnit olivat peräisin Irlannista, on erittäin tärkeää muistaa alkuperä. Sydämen keskellä on Irlannin lipun väri, joka on yhdistelmä valkoista, vihreää ja oranssia. Tämäntyyppinen tatuointisuunnittelu voi olla käsivarren tatuointisuunnittelu, jossa on punainen kivi kruunulla.

5. Kelttiläinen risti ja Claddagh Design Tattoo:

Kelttiläinen risti Claddagh -suunnittelutatuoinnilla

Kelttiläinen risti on melko kuuluisa muotoilu nuoremman sukupolven keskuudessa. Tämä muotoilu yhdistettynä Claddagh -muotoiluun on loputtomasti täydellinen yhdistelmä muinaista taidetta ja modernia muotoilua.

6. Irlantilainen Claddagh -tatuointi punaisilla ruusuilla:

Irlantilainen Claddagh -tatuointi punaisilla ruusuilla

Koska Claddaghin muotoilu merkitsee rakkautta ja romantiikkaa, tähän ainutlaatuiseen muotoiluun on lisättävä ruusukukkia. Nämä ruusut ovat punaisia, koska punaiset ruusut merkitsevät myös rakkautta. Tätä tatuointia voivat käyttää tytöt, jotka ovat syvässä ja valtavassa rakkaudessa Claddaghin rannetatuoinnina.

7. Wing Claddagh Tattoo Design:

Wing Claddagh -tatuointisuunnittelu

Sydämeen kiinnitetyt siivet sydäntä pitävien käsien sijasta voivat olla tapa kertoa, että rauha vallitsee kaikkialla maailmassa. Siipien tatuointisuunnittelu on piirretty kyyhkysen lintu mielessä, koska tämä lintu on tapa ilmaista rauhaa.

8. Pieni Claddagh -symboli Tatuointisuunnittelu:

Pieni Claddagh -symboli tatuointisuunnittelu

Claddagh -symboli on painettu selän ympärille pienoiskoossa. Kädet, jotka pitävät sydäntä, ovat kirjaimellisesti vastasyntyneen lapsen kokoisia ja pieni kruunu kruunun päällä. Tällainen tatuointi sopii hyvin tytöille, jotka pitävät pienistä tatuointimalleista.

9. Nimi kaiverrettu Claddagh Tattoo Design:

Nimi kaiverrettu Claddagh -tatuointisuunnittelu

Uudempi sukupolvi on hyvin ilmeikäs romantiikan ja rakkauden suhteen, koska he ovat ennakkoluulottomia rakastamaan rakkaansa nimeä yleisölle. Tämä motivoi suunnittelijoita värjäämään Claddagh -tatuoinnin, jonka nimi oli sydämen keskellä.

Tämä irlantilainen tatuointisuunnittelu vihreällä musteella on trendi, jota ihmiset seuraavat paitsi Irlannissa myös muualla maailmassa. Sen sijaan, että näkisi, tämä tatuointisuunnittelu tyyliin, mutta perinteisellä konseptilla auttaa ehdottomasti tätä tatuointisuunnittelua säilyttämään läsnäolonsa ikuisesti.