Att surfa i floden blir en upplevelse med denna elektriska surfbräda

Surfing-river-electro-surfboard-modern-utan-vågor

Surfing i floden är nu möjlig – med Onean elektriska surfbräda. Designen av Bizintek är en egen kombination av jet och surfbräda – och garanterar en unik upplevelse. Vattenskoteråkning var igår – idag njuter alla av den nya produkten, även när det inte finns några vågor.

Surfing i floden – den nya hobbyen för extremsportentusiaster

Surfa-flod-alternativ-jet-ski-hitta-sommarlov

Att surfa i floden är inte så lätt – men med Onean elektriska surfbräda kan även nybörjare göra jobbet bra. Så surfentusiaster behöver inte resa långa sträckor i hopp om vågor. Nu kan alla använda surfbrädan i floden – tack vare den elektriska drivenheten – är den lätt att styra. Du kan själv se hur den nya designen fungerar och vilka möjligheter den öppnar för fans av vattensporter genom att titta på videon i slutet av artikeln.

Surfa i floden – den nya elektriska surfbrädan finns i två versioner

Surfing på floden extrem sport jetski alternativ

Den elektriska surfbrädan utvecklades av det spanska företaget i två versioner – projektfasen är redan över, designen går just nu i produktion. Vi ser definitivt fram emot slutresultatet. Spanjorerna har länge varit kända som en nation för sin surfkultur och anses vara riktiga proffs över hela Europa.

Extremsport med den nya surfbrädan

Surfing-river-drive-modern-idéer-vågor

Att surfa i floden ger en unik upplevelse

Surfing-floden-elektriskt styrd-surfbräda-modern

Surfing River Surfboard Electric Drive Extreme Sports

Surfing-river-nytt-projekt-idéer-surfbräda

Projekt av Onean