Designer laddningsstation för mobiltelefoner – 12 fantastiska modeller för dina enheter

laddningsstation mobiltelefon iboat vit metallglans iphone väggidé

de Mobiltelefon laddstation är något som en smartphone -ägare inte får sakna. Om detta också erbjuder anslutningar för flera enheter samtidigt förenklas laddning och synkronisering mycket. Vi skulle vilja presentera dig för några designade laddstationer för mobiltelefoner som du kan tycka är användbar. Det finns modeller från olika prisklasser, så du hittar garanterat rätt.

Mobiltelefon laddstation All-Dock

mobiltelefon laddstation alla docka vit valnöt design

Denna attraktiva laddningsstation för mobiltelefoner finns i elegant vitt eller valnöt och finns för olika enheter, inklusive iPhone, iPad, Android, Apple, Samsung, Sony, HTC, Kindle, Nokia och Huawei. Grundversionen är tillgänglig för ett lågt pris på 39 dollar, medan den kompletta modellen i valnöt är tillgänglig för ett pris av 149 dollar.

Solar mobiltelefon laddstation Electree

mobiltelefon laddstation electree solar bonsai design trä hylla

Electree laddningsstation för mobiltelefoner är särskilt intressant eftersom den var inspirerad av naturen. Designern Vivien Muller använde fotosyntesprincipen och tog fram en laddare som laddar mobiltelefonen med solenergi. Dessutom finns det attraktiva utseendet i form av ett träd, som påminner om en bonsai. Laddning fungerar på följande sätt. Det inbyggda batteriet laddas av solljus, vilket tar cirka 36 timmar. Mobiltelefonen kan sedan anslutas och energin överföras inom några timmar. Mobiltelefonens laddningsstation är kompatibel med olika USB -enheter. Det praktiska smycket är tillgängligt för $ 426.

Spool Dock för mobiltelefonen

laddstation mobiltelefon trådrulle dock ek merinoull metall elegant

Denna attraktiva design är också perfekt som dekoration för den moderna interiören. Mobiltelefonens laddningsstation är tillverkad av ek, merinoull och metall. Den är lämplig för iPhone 6, 6 Plus, 5, 5s, 5c, för iPad Mini och femte generationens iPod touch. Smycket är tillgängligt för $ 65.

Grovemade laddstation

mobiltelefon laddstation grovemade stål trä lönn enkel smartphone

Den tunga vikten på denna laddningsstation för mobiltelefoner beror på stålet som användes för att tillverka den. Det betyder att stationen är särskilt stabil. Lönnvirket slipas och bearbetas för hand. Stationen är kompatibel med iPhone 5, 6 och 6 Plus.

Den ursprungliga Wood’d laddstationen

laddstation mobiltelefon woodd högtalare integrerad galler design elegant

Bokträ bildar denna attraktiva laddningsstation för mobiltelefoner med inbyggda högtalare. Nätdesignen ger stationen ett särskilt intressant utseende. Modellen är tillverkad i Italien och passar för iPhone 5, 5s och 5c.

Konverger laddstation från Quirky

mobiltelefon laddstation konvergera knäppa modern stil vit kamera

Denna laddningsstation för mobiltelefoner har en mycket modern design. Det heter Converge och det är ett verk av Quirky. Stödet har en böjd form som rymmer flera enheter. Kablarna ansluts bekvämt till smarttelefonen, surfplattan eller annan enhet via en kortplats.

Hawthorne av Brandon Leedy

laddstation mobiltelefon hawthorne trägolv surfplatta fack smartphone dockning

Om du letar efter en mer elegant modell som passar till ditt klassiska skrivbord, så är Hawthorne utan tvekan precis något för dig. Detta stycke är gjort av Brandon Leedy. Mobiltelefonens laddningsstation är tillverkad av trä och har två våningar som kan användas för att lagra olika enheter. Det finns till och med plats för en surfplatta.

Powermat trådlös laddstation

laddningsstation mobiltelefon powermat trådlös idé modern svart dockningsdesign

Har du tröttnat på de många kablar som samlas med alla enheter i huset och bara ser fula ut? Inte längre! Powermat laddningsstation för mobiltelefoner laddar din smartphone utan kablar. För detta ändamål placeras det helt enkelt på brädet. Med bara ett knapptryck kan du komma igång.

Träbutikern

laddningsstation praktisk butlerträets ljusa mörka klockfönster

Denna eleganta laddningsstation för mobiltelefoner är fäst på väggen och har ett attraktivt utseende av ljust trä och en remsa av mörkt trä som kan flyttas. På så sätt kan du alltid hålla reda på tiden eller vem som just har skrivit till dig, även när du laddar.

Mini -docka för mobiltelefon

laddstation mobiltelefon minidock uttag idé enheter tapblet ipod

Denna laddningsstation för mobiltelefoner, som är lämplig för iPhone och andra Apple-produkter, är särskilt platsbesparande. Laddaren ansluts direkt till uttaget och fungerar sedan som stativ för enheterna. Det tar ingen värdefull plats på det redan smala skrivbordet.

Inställning för mobiltelefon och klocka

mobiltelefon laddstation komposition valnöt kork material elegant förvaringsutrymme klockglasögon

Composure-laddstationen har små förvaringsytor som är utformade för att vara halkfria. Kork användes för detta ändamål. Resten av stationen är också gjord av naturmaterial, nämligen elegant trä i mörk färg.