Väggklocka med fläktoptik av Kibardindesign Studio

design-vägg-klocka-vanlig-vit-neutral-design-vägg-interiör

Väggklockor har inte bara en praktisk sida genom att de låter dig veta den exakta tiden. Till detta läggs deras dekorativa egendom. Tack vare de olika och otaliga designerna har du också möjlighet att hitta den perfekta modellen för varje rum i din lägenhet. Och med den rätta Väggklocka design du får en riktigt bra höjdpunkt.

Väggklocka design – olika färger

design-väggklocka-dekorativ-accent-neutral-vit-modern-dekoration

Vi skulle vilja presentera dig för en attraktiv och original väggklocka som kommer från Kibardindesign Studio. Geometriska former och matchande ljusa färger användes, vilket gör ett riktigt intressant tillbehör. Förutom den färgglada designen finns det också en i svart eller vitt för alla älskare av neutral design.

Rund väggklocka design i vitt

väggklocka design vit-idé-byrå-växter-dekorationer

Varje väggklocka består av totalt 11 individuella paneler, som kan fällas ut eller fällas upp som en fläkt efter önskemål. På så sätt kan du själv bestämma formen och storleken på klockan. På så sätt kan du snabbt och enkelt skapa din egen personliga stil, som du också kan ändra när som helst.

Forma idéer

design-vägg-klocka-mönster-inspirationer-plus-pekare-svart

I det följande har vi sammanställt några fler bilder för väggklockans design, som säkert kommer att övertyga dig om klockans originalitet. Designen är verkligen lämplig för alla rum i huset eller lägenheten och skapar en modern och unik accent.

Svart väggklocka

väggklocka-design-svart-vägg-färg-grå-växter-matbord

Förutom den enkla väggklockan i vitt eller svart eller den brokiga modellen finns det två andra varianter. Å ena sidan kan du välja en svart modell som använder svart som huvudfärg. Fina prickar med ljusa färger skapar också livliga accenter och är ordnade som en regnbåge som flödar in i varandra.

Livlig design

design-vägg-klocka-vardagsrum-hall-skänk-pastell-färg-lax

För den minimalistiska eller svartvit inredningsstilen kan du också välja en annan väggklocka med ombre -effekt. Den består av olika grå nyanser och ser särskilt attraktiv ut på en vit vägg.

Rainbow färger

design-vägg-klocka-regnbåge-färger-idé-tid-tillbehör

Använd olika nyanser

design-vägg-klocka-vägg-dekoration-färgglada-färg-mix-rum design

Modern design med prickar

design-vägg-klocka-prick-mönster-regnbågsfärger-svart-huvudfärg

Väggklocka design med ombre effekt

design-vägg-klocka-ombre-svart-grå-modern stil

Minimalistisk och svartvit

design-vägg-klocka-form-idé-kors-färg-accent-vägg-design

Kompakt förpackning

väggklocka design förpackning-färgglada-svart-praktisk-idé

Design av Kibardindesign Studio.