Att designa en terrass på en sluttning på ett praktiskt och modernt sätt – 10 bra idéer

terrass på backen idéer-design-modern-höjda sängar-rutschbana

För att du ska kunna trivas i trädgården när som helst på året är rätt trädgård och terrassdesign av stor vikt. Om trädgården ligger på en sluttning kan detta snabbt bli en stor utmaning. Men som våra exempel nedan visar dig är ingenting omöjligt. Vi har en samling imponerande idéer för dig Terrass i sluttningen sätt ihop för att inspirera dig. Designa de perfekta terrasserna på sluttningen och få ett modernt utomhusområde där du kommer att känna dig bekväm.

Terrass i sluttningen med lekmöjligheter för barnen

terrass på sluttningen metall-glid-steg-trä-design

Eldridge London designade denna terrass i en sluttning. Mycket trä användes för designen. Detta är vad de stegade upphöjda sängarna och den angränsande terrassen består av. På Bau tänkte man också på roligt för barnen. Det finns plats för en sandlåda och en metallrutschbana på terrassen, vilket gör det vackra vädret ännu sötare för barnen.

Terrass i svart trä

terrass på sluttningen svart-trä-bubbelpool-dekorativ grus-dekoration

Denna trappsteg på sluttningen ligger på den högsta punkten. Den är gjord av svart trä som också finns på trappan, sekretessskärmarna och sängarna. Den mysiga sittgruppen erbjuder till och med plats för en bubbelpool för att göra din fritid i trädgården ännu trevligare. Den svarta färgen ger terrassen ett modernt utseende, vilket till och med understryks av användningen av dekorativt grus. Designen kommer från Michael och Karen Kramer.

Ren avkoppling

Terrass på sluttningen belysning-eldskål-sittbänkar inbyggd hängmatta

Den som hävdar att en bekväm terrass i sluttningen inte är möjlig är mer än fel, vilket denna design av True North Architects bevisar. En mysig sittgrupp med eldskål och hängmatta kombineras med en täckt sittgrupp på en högre nivå och lovar fullständig avkoppling under hela säsongen.

Drömliknande landskapsarkitektur

terrass-sluttning-matbord-tak-trappor-moderna-häck växter

Matsalen och sittgruppen ligger här på den lägsta nivån. Trädgården sträcker sig igen uppåt och är utformad jämnt och snyggt. På så sätt erbjuder terrassen i sluttningen en perfekt överblick över trädgårdsdesignen med stödmurar av sten, en plan yta med sittgrupp, häckväxter och medelstora träd. Designen utvecklades av utomhusanläggningar.

Idé med en fontän

terrass-sluttning-rund-säng-liten-trädgård-design-träd

Mittpunkten i denna design av Bartholomew Landscaping för trädgården och terrassen på sluttningen är utan tvekan den upphöjda, runda metallfontänen. Loungen består av överdimensionerade puffar som till och med kan användas som en dagbädd. Om du går nerför trappan från detta område kommer du till matsalen med tak.

Triangulära former

terrass-sluttning-exotiska-växter-pool-triangulär-matplats

Denna terrass på sluttningen är också indelad i flera områden. Matsalen med grill följs av en pool, som i sin tur följs av en lounge. Formen på detta område är också intressant. De trekantformade nivåerna slingrar sig som en spiral och har ett golv av trä. Glasräcken installerades som skydd. Harrisons landskapsarkitektur skapade verkligen ett imponerande utomhusområde.

Mycket sten för utomhusområdet

terrass-sluttning-lounge-bänk-sten-stöd-belysning

Den ljusa sten som användes för stödmurarna gör detta utomhusområde extremt tilltalande. Det finns också subtil belysning som betonar trappan och stödväggarna. En inbyggd bänk är täckt med trä och utrustad med sittdynor och omges av subtilt planterade upphöjda sängar. Terrassen på sluttningen är en idé om Space Designs.

Terrass i två plan

terrass-sluttning-minimalistisk-sten-platta-öppen spis-sekretess-skärm-trä

Denna terrass på sluttningen var indelad i två områden. Medan den lilla trädgården med rabatter ligger på övervåningen, består terrassområdet av stora stenplattor med gröna fogar. En eldstad integrerades i stödväggen och ett högt integritetsskydd av trä garanterar nödvändig integritet. Designer Desgin Line Builds var engagerade för designen.

Olika nivåer

terrass-sluttning-damm-idé-solstolar-uteplats-terrass design-boxwood

Denna attraktiva och moderna terrass på sluttningen av Art in Green är indelad i ett antal nivåer på olika höjder. Varje nivå tjänar ett annat syfte för att kunna använda den relativt lilla trädgården till fullo. Dammen med språngstenar är också ett blickfång, vilket ger den lummiga trädgården med buxbom en modern stil.

Terrass i sluttning och upphöjd pool

terrass-sluttning-långsträckt-form-pool-inspiration-steg-form-modern

Nick Noyes Architecture inspirerar inte mindre med sin terrass på sluttningen. Ett steg bildas för poolområdet, som kan nås tack vare trappan. Resten av trädgården är utformad i form av en sluttning och ser väldigt naturlig ut. Själva terrassen har ett golv av överdimensionerade stenplattor och garanterar en perfekt utsikt över trädgårdsdesignen med stödmurar av betong.

Design av Eldridge London

True North Architects

Utomhusanläggningar

Bartholomeus Landskapsarkitektur

Harrisons landskapsarkitektur

Rymddesigner

Designlinjen bygger

Konst i grönt

Nick Noyes Arkitektur