Uteplatsdesignidéer eller hur du kan designa innergården

Water Fountain Pergola Modern Design Parasol Patio Area

Finns det något bättre än att koppla av efter en hård arbetsdag i Uteplats att slappna av? För barnfamiljer är trädgården och innergården en plats för ömsesidig underhållning, fritidsaktiviteter och avkoppling. När du utformar utomhusområdet kan du välja mellan ett brett utbud av alternativ, oavsett om det är rustikt eller lyxigt – det finns knappt några gränser för din fantasi och kreativitet. Varje trädgårdsägare vet också hur svårt det är att ta hand om trädgården och tillbehören, välja rätt möbler och lämplig dekoration.

Uteplats med öppen spis, fontän och pergola

Rustikt stolgrått bambustängsel i trädgårdsdesign

Denna eleganta uteplats i St. Louis kan inspirera dig till att göra ett så mysigt hem också Uteplats Skapa område. Ägarna ville ha ett utomhusutrymme som skulle fungera som en organisk förlängning av deras hem och låta dem njuta av sin välskötta trädgård. Stenfontän och mysig sittgrupp kompletterar den mysiga atmosfären. Pergola med en modern design av cederträ och stål definierar utrymmet och ger skydd mot vind och avskildhet. Deras naturliga färger motsvarar innergården. Rustika stolar och teakbord ger komforten i interiören till terrassen, medan en öppen spis och en fontän säkerställer en trevlig atmosfär året runt.

Imponerande uteplats och trädgård med frodig växtlighet

Möbel Design utomhusidéer

Huset, garaget, staketet och Uteplats är omgivna av många gröna växter. Prydnadsgräs, rosa girardazaléer, liriope, rysk salvia och klematis ger höstfärg till terrassens neutrala bakgrund. Ett bambustängsel tillför vertikala element som efterliknar pergolan. De horisontella linjerna av växter tjänar också till att dölja luftkonditioneringen bakom dem.

Skapa en utomhusoas

Pergola konstruktion-trädgård grönskande sten golv

Botten av Uteplats Området har täckts med blåsten. Detsamma användes för inomhusgolv och därför fungerar golvet som en förbindelse mellan inomhus- och utomhusytor. Uteplatsmöblerna ska kombinera estetik och funktionalitet. Mörka rottingmöbler med avtagbara sittdynor är väl lämpade för detta. En charmig, mångfärgad atmosfär kan också skapas med hjälp av väggar.

Trädgårdsoas som ett resultat

Trämöbler trädgård-färgglada blommor parasoll

Den snygga Uteplats Möbler och den färgglada trädgården kombineras i ett attraktivt personligt utrymme som garanterar bästa avkoppling.

Färgglada planteringar

Keramikburk med färgglada växter bambustaket 

Vinrankan slingrar sig runt pergolan

klättring vinstockar pergola trädgård design

Bluestone golv

Bluestone Flooring Idea Patio Set

Pergola design – stål och cederträ

Pergola trädgård uteplats

Plantera prydnadsgräs i trädgården

härdig prydnadsgräsgård

Trädgårdsdesignelement

Element trädgård vinrankor grön

Trädgårdsplan

Trädgårdshus med garage design trädgård