Vackra trädgårdslounge idéer – utöka interiören till utsidan

Trädgårdslounge -exotiska-palm-infinity-pool-öppen spis

Tänk dig att kunna äta middag ute i en romantisk miljö utan att lämna ditt hem. Den här drömmen kan lätt bli verklighet när du flyttar din interiör utanför och får den här vackra Trädgårdslounge idéer titta på. Trädgårdsloungen skiljer sig från verandan. Trädgårdsterrassen är i de flesta fall utställd, medan loungen på bakgården kan säkerställa en mycket intim och tyst privat atmosfär. Det skulle vara perfekt om ditt utomhusutrymme var lämpligt för dag och natt. Om du bor i en region med ett varmt klimat, gör din lounge lämplig för flera säsonger.

Trädgårdslounge idéer med en original design

Trädgårdslounge idéer - trämöbler - stoppade kuddar - palmer - exotiska

Om de Trädgårdslounge idéer Om att titta på möbler, leta efter original och fantasifulla mönster. Hitta lämpliga väderbeständiga tyger, av vilka det nu finns nästan lika stort val som de vanliga textilierna. De nya materialen tål fläckar och snabbt slitage, men känns fortfarande som vanliga tyger. De kan vara lite dyrare, men de är en bra investering eftersom de kommer att hålla längre.

Professionella trädgårdslounge idéer och tips

Trädgårdslounge -moderna-öppen spis-järnmöbler-klädsel

Några kända inredningsarkitekter ger användbara tips och råd Trädgårdslounge idéer, om du inte vet var du ska börja. Brian Killian säger att du ska få inspiration från inredning. Det skulle vara särskilt snyggt om du kunde samordna interiören och exteriören. Killian har inrättat en bekväm lounge på sin bakgård intill poolen. Han samordnade stilen i ytterrummet med husets design och skapade en drömmande plats för avkoppling.

Ljusa färger och originaldekorationer för en unik lounge

Trädgårdslounge idéer -moderna-utemöbler-syntetisk rotting-svartDesignern M.E. Yeck har flera kriterier efter att man kan fatta inredningsbeslut. Tänk på vad du vill, vad du behöver, vad du har råd med och vad du har plats för. Använd olika mönster och ljusa färger för att uppnå en intressant effekt. Yeck ville ursprungligen designa en paviljong som senare blev till ett litet sommarhus. Loungen är borttagen från huset och säkerställer en plats där du kan tillbringa lugna eftermiddagar och kvällar med vänner.

Fina gardiner för mer privat utrymme och skydd mot solens strålar

trädgård-lounge-idéer-tält-hopfällbar-justerbar-solstol

Även om dessa utomhusutrymmen har olika stilar och mönster har de ett element gemensamt. Häng upp snygga gardiner för att säkra mer privat utrymme och skydda trädgårdsmöblerna från sol och vind. Designer Peter Falk kombinerade form och funktion i en och designade bekväma pallar i åtta olika varianter. Modellerna har olika motiv och en elegant design och kan enkelt tas ut utanför.

Bekväm sittgrupp av högkvalitativa material

trädgård lounge tips inredning till uteservering

Designer Lili McIntire har också några tips och tricks Trädgårdslounge idéer beredd. Du bör tänka så mycket på det yttre som du borde på det inre. Hon tror att skönheten i interiören lätt kunde komma fram. Låt dig inte skrämmas av de många alternativen och valen av utemöbler. Tvärtom är det lättare att designa en bekväm lounge i trädgården av högkvalitativa material. När vädret ute förvärras kan du lägga de fina tygfåtöljerna och de dyra gardinerna i källaren och ta med de enkla trä- eller plastborden och stolarna utanför. Så du kan njuta av solen även på vintern.

Tyger för yttre möbler med hög kvalitet och en mängd olika motiv

trädgård lounge idéer inredning utanför textil

de Trädgårdslounge idéer är lätta att uppnå idag tack vare det oändliga valet av tyger och material som är lämpliga för utomhusdekoration. Dessa tyger kan också användas för rummen i huset. Kuddar, kuddar eller skyddsomslag – dessa finns i alla möjliga färger och utföranden idag. Du kan alltid låta gardinerna falla utan att oroa dig för att färgen bleknar. Ta av gardinerna i slutet av sommaren så är du säker på att färgerna har förblivit desamma. Leta efter tyger som tål fläckar, inte bleknar och är vattentäta. Med alla dessa alternativ finns Trädgårdslounge idéer mycket enkelt och bekvämt att implementera.

Utomhuslounge täckt med lakan

trädgård lounge idéer inredning utanför gardiner

Trevlig sittgrupp i trädgården med korgmöbler

trädgård lounge tips inredning utomhus natur

Mysig matplats med trämöbler

trädgård lounge tips inredning utanför trämöbler

Elegant lusthus med gardiner

trädgård lounge tips inredning utanför lusthus

Utanför med korgmöbler och öppen spis

trädgård lounge idéer inredning utanför rottingmöbler

trädgård lounge idéer möblering utanför soffa

trädgård lounge tips möbler utanför blå design

trädgård lounge tips inredning till utomhuspool

trädgård lounge tips möbler utanför grön orange

trädgård lounge tips inredning utanför röda motiv