Kombinera bälten – så kommer vi att bära modetillbehöret nästa år!

Oavsett om det är med en klänning, en kavaj eller med jeans – ett snyggt bälte är det enklaste sättet att ge din outfit ett helt nytt utseende och en fräsch touch. Sökningarna på Pinterests webbplats efter outfits med kedjebälte, midjebälten eller till och med spetsbälten ökade med cirka 200 till 300% jämfört med föregående år. Så en sak blir väldigt tydlig – det råder ingen tvekan om att bälten i de mest varierade formerna, storlekarna och mönstren är bland de bästa modetrenderna under 2020 och vår garderob kan inte längre föreställas utan dem. Om du vill ta reda på hur du kan kombinera ett bälte och trolla fram utmärkta outfits på nolltid, läs vidare och inspireras av våra snygga idéer!

Bältetröja i leopardmönster modetrender 2020 kvinnor

Trodde du att det främsta syftet med ett bälte är att hålla byxorna på plats? Då hade du mycket fel – den trendiga klädseln avrundar varje outfit perfekt och kan förvandla ditt vanliga vardagsutseende med jeans och tröja till ett riktigt blickfång på nolltid. Oavsett om det är med glitter- eller djurmönster, ett brett midjebälte eller ett av läder eller lack – ett bälte fungerar bara alltid och modellerna är så olika och mångsidiga att det definitivt finns ett för alla smaker.

Skärbälten – kedjebältet är tillbaka!

Kedjebälte outfit idéer läderjacka med jeans modetrender 2020

Kedjebältet var redan en total hit på 90-talet, gör en stor comeback i år och är ett absolut måste för varje modemedveten kvinna. Ett kedjebälte ger varje outfit en fräsch touch och extravagans och ger en lite gungande touch. Även om valet av färger är ganska litet – modellerna i guld eller silver är de vanligaste – tillbehöret finns i många olika storlekar och modeller. Oavsett om det är enkelt och elegant eller med hängen och andra dekorationer, ganska små eller bestående av flera kedjor – det finns det rätta för varje tillfälle och utseende. En läderjacka kan kombineras med det iögonfallande bältet på ett särskilt coolt och elegant sätt.

Kedjebälteoutfit vinterläderblazers kombinerar modetrender 2020

Eller vad sägs om du uppgraderar din klassiska outfit för kontoret med tillbehöret? I kombination med en elegant kavaj, kjol eller klänning skapar kedjebältet en otroligt bra kontrast och stilbrytning. Så att det verkligen kommer till sin rätt rekommenderar vi att du inte bär det under dina toppar som ett normalt bälte, utan över en kavaj, kjol etc..

Outfits med bälten i ett trendigt djurmönster

Bälte med leomönster outfit idéer modetrender 2020 kvinnor

Oavsett om det är orm-, zebra- eller leomönster – djurprintarna har erövrat modevärlden i flera år och det kommer inte att finnas någon väg runt dem nästa år heller. Om du tycker att modetrenden är lite för djärv och prickig kan du också välja ett smalt bälte i leomönster. Som ett resultat kan du ge dina kläder en mycket fräsch och fashionabel uppdatering, både för kontoret och för vardagen. Ett smalt bälte ser särskilt diskret och oansenligt ut och kan kombineras otroligt enkelt med nästan alla klädesplagg i din garderob. För en avslappnad men trendig look kan du till exempel kombinera en vit skjorta med mamma jeans och ett vilt djurbälte.

Enkelt och elegant – bälte med ett cirkelspänne

Denim klänning outfit vinterbälte med cirkel spänne kombinera overknee stövlar

Inte bara bredden och mönstret på bältet, utan också spännet kommer att ge ditt utseende en annan touch. Diskret, klassiskt och mycket elegant – bälten med ett cirkelspänne är för närvarande mycket på modet och är ett underbart modeuttalande. Ett smalt brunt bälte gör omedelbart en grundläggande denimklänning till ett riktigt blickfång. Om tillbehöret är tillräckligt smalt kan du till exempel knyta det mycket avslappnat. Men om du vill sätta dina feminina kurvor i rampljuset, bör du sträcka dig efter ett brett bälte och bära det i midjehöjd.

Använd snören som ett bälte?

Skosnören Bälte Trend 2020 Mom Jeans Outfit Idéer Vinter

Vill du ge din outfit en cool uppgradering utan att behöva lägga extra pengar på dyra tillbehör? Då är den helt nya och mycket ovanliga trenden – det så kallade skosnörbältet – precis rätt för dig. De gamla gamla skosnören har funnits i alla möjliga färger och mönster under lång tid och erbjuder ett supercoolt sätt att krydda din mamma jeans -outfit lite. Men luftiga, romantiska klänningar kan också underbart kombineras med ett skosnörbälte. Bind bara tillbehöret runt midjan så är du klar!

Kombinera breda bälten

Bälte kombinera midjebälte outfit mode trender läder kjol

De iögonfallande breda bältena är också en av de mest populära och trendiga tillbehören för nästa år. De vackra bitarna passar dock bäst för kurviga och smala kvinnor som vill framhäva sina kurvor och definierade midjor. Midjebälten finns i otaliga färger och modeller, så att de passar perfekt med både casual jeans och en outfit till kontoret.

Kombinera bälten – snyggare idéer och inspiration

Bälten kombinerar leopard accessoarer byxor kläder vinter

Med ett elegant bälte kan du perfekt visuellt dela upp en löst sittande klänning.

Bälte kombinera modetrender 2020 maxiklänningar för kvinnor för kontoret

Så att bältet fungerar som en höjdpunkt i din outfit, håll det enkelt och enkelt med resten. 

Bälte kombinera midjebälte outfit idéer vintermodetrender kvinnor

Kombinera bältet för en elegant outfit för kontoret

Bälte med Circle Buckle Business Outfits Women Winter

Vi kommer att fortsätta bära de extravaganta bältesväskorna nästa år.

Bältesväskor kombinerar läderstövlar i leopardmönster på vintern

Tillbehören är det perfekta sättet att sätta din midja i rampljuset.

Klänning i leopardmönster vinterdräktskombination

Ett kedjebälte ger din affärsdräkt det där säkra.

Mode trender 2020 läder kjol outfits kombinera stövlar med orm mönster kedjebälte

Mammajeans med bälte med cirkelspänne – Så enkelt och ändå så snyggt.

Mom Jeans Outfit Idéer Winter Oversized Cardigan Fashion Trends 2020

Kedjebältet är pricken över i: et för denna romantiska outfit.

Plisserad kjol kombinerar vinterkedjebältesdräkter med svart turtleneck -tröja

Ett skosnörbälte är förmodligen det enklaste sättet att krydda din outfit.

Snören bälteidéer vida byxor kläder vintermodetrender kvinnor

Med ett skimrande spänne kan det trendiga tillbehöret även användas som smycken. 

Midjebälte outfit idéer elegant röd jumpsuit axelbandslös modetrender kvinnor

Nästa år kommer de breda midjebältena att bäras över pälsen!

Midjebältekläder vinterläderbyxor modetrender 2020 kvinnor