Toalett och bidé i elegant design från Hatria

Badrum design idé bänk toalett

Vi presenterar dig en fräsch och modern idé för en elegant badrumsdesign – en multifunktionell kombination av Toalett och bidé. Det italienska företaget Hatria har blivit känt för sina snygga och intressanta modeller. Nyligen lanserade designers en ny toalett. Kallas G-Full, den moderna väggmonterade toaletten och bidésystemet har ett trälock.

Toalett och bidé – den perfekta kombinationen för små badrum

litet badrum design idé duschkabin

På så sätt kan sanitetsanläggningen användas som bänk och är ett praktiskt tillskott till alla badrum / sanitära områden. Den eleganta och enkla konstruktionen och den intressanta kombinationen av Toalett och bidé är särskilt lämpliga för små rum och erbjuder ett platsbesparande alternativ till traditionell design. Materialvalet ser naturligt och elegant ut – perfekt för neutrala färgscheman som beige -brun eller grå.

Toalett och bidé i modern design

Sanitär toalett bidé Hatria modell idé

  Förkromade element sätter accenter och ger modellen ett elegant utseende – tillverkarens varumärke. Modellerna i G-Full-serien förvandlar varje badrum till en lyxig spaavdelning. Komfort kommer först. Liksom alla produkter från det italienska företaget Hatria de imponerar också med funktionalitet och kombinerar framgångsrikt traditionella och moderna tillverkningsmetoder.

Modern badrumsdesign – idéer från det italienska företaget Hatria

moderna badrumsdesignidéer toalettbidé-italienskt företag

Toalett med trälock

elegant toalett bidé-lock med trä-badrum design design

Vägghängd toalett

vägghängt toalett bidé trä