15 uusinta toimistokotelomallia kuvilla vuonna 2021

Toimistokotelomalleja on kehitetty jatkuvasti vuosikymmenten aikana vastaamaan paremmin työn luonnetta ja mukautumaan työntekijöiden tarpeisiin. Se sisältää integraation eri tasoilla helpottaakseen työntekijöiden välistä yhteistyötä ja tarjotakseen työntekijöille myös jonkin verran itsenäisyyttä, mikä lisää muistia ja tuottavuutta.

Uusimmat toimistokotelomallit kuvilla vuonna 2019

Teknologia ja kustannukset on myös otettava huomioon pitäen mielessä työntekijöiden viihtyvyys työpaikallaan. Mutta jos toimistot on suunniteltu sellaisiksi kuin ihmiset haluavat niiden olevan, eivätkä tylsiä ja tukkeutuvia paikkoja, tehokkuuden on osoitettu lisääntyvän dramaattisesti. Henkilökohtaisen työtilan luominen työntekijälle varmistaa, että hän toimii korkeimmalla tasolla.

Parhaat toimistokotelomallit Intiassa:

Toimisto vastaa toista kotia useimmille siellä työskenteleville työntekijöille. Miksi et tekisi siitä yhtä mukavaa kuin heidän kotinsa tuottavuuden lisäämiseksi? Tässä on 15 modernia mutta tuottavaa toimistokotelomallia työtilaasi, jotka antavat sinulle kaivattuja ideoita samalla kun muutat toimistosi.

1. Moderni toimistokotelon suunnittelu:

Moderni toimistotilojen suunnittelu

Nämä modernit toimistokotelot houkuttelevat työntekijöitä antamaan parhaansa puolestasi. Tämä muotoilu näyttää melko futuristiselta ja ainutlaatuiselta. Se antaa toimistollesi erittäin modernin ja innovatiivisen imagon ja lisää työntekijöiden tuottavuutta harppauksin. Tämä muotoilu edistää avoimuuden käsitettä, jossa jokainen voi olla vuorovaikutuksessa vapaasti, ja samalla jakajat tarjoavat kaikille kaivattua yksityisyyttä. Siinä on myös minimalistinen lähestymistapa huonekaluihin ja se luo sotkuista työtilaa. Se antaa strategisen kasvojenkohotuksen koko toimistolle, ja siinä on runsaasti valoa ja ilmanvaihtoa.

2. Toimistokalusteiden kotelon suunnittelu:

Toimistokalusteiden mallit

Tämä viileä toimistokotelo sopii yrityksen toimiston työtehtäviin, koska siinä on suuri työpöytä, jossa on sisäänrakennetut laatikot, kaappi ja paljon tilaa muokata tarpeitasi varten. Tämä maalaismaisella puupinnoitteella varustettu työympäristö pitää koko työalueen puhtaana ja järjestettynä. Ne ovat minimalistisia ja tyylikkäitä ja ihanteellisia kiireiseen työpäivään. Se innostaa sinua varmasti olemaan paras tuottava työssäsi.

3. Pienen toimistokotelon suunnittelu:

Pienen toimistokotelon suunnittelu

Tämä toimistorakenne sopii pieniin toimistoihin, koska ne ovat konfiguroitavissa ja mukautettavissa käytettävissä olevaan tilaan. Se on kätevä ja helppo käyttää. Se edistää avoimen toimiston konseptia ja kannustaa ihmisiä keskustelemaan ja puhumaan työstä luovuuden lisäämiseksi. Se on erinomainen interaktiiviseen työtilaan ja myös taskuystävällinen. Ainutlaatuiset tuolit ovat erinomainen vaihtoehto tylsille istuintuoleille ja luovat ainutlaatuisen, kohottavan työtilan inspiroimaan työntekijöitäsi.

4. Suuret toimistotilat:

Suuret toimistotilat

Lisää avoimuutta toimistoosi näillä suurilla kotelomalleilla. On olemassa suuria yksittäisiä työpisteitä, joissa on laatikot, ja niitä voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Jakajan korkeus on täydellinen avoimuuden saavuttamiseksi säilyttäen samalla henkilökohtaisen tilan ja yksityisyyden. Suunnitelman mukaan tämä muotoilu sopii erinomaisesti tuottavaan työilmapiiriin ja näyttää nykyaikaiselta mutta tyylikkäältä.

5. 8 × 8 toimistotiloja:

8x8 toimistotilaa

Tässä kauniissa toimistomallissa on 8*8 kennoa, jotka tarjoavat fantastisen työaseman työntekijöille. Jokaisella työpöydällä on oma kaappi ja laatikot, jotka antavat yksityisyyttä ja organisointia, ja lisäävät suorituskykyä minimoimalla muiden työntekijöiden häiriötekijät. Koko tiimi voidaan integroida tarvittaessa, koska työasemat on sijoitettu strategisesti huoneen keskelle, toisiinsa yhdistettynä. Se on täydellinen rento ja trendikäs työilmapiiri nuorten keskuudessa.

6. 4 × 4 toimistotilaa:

4x4 toimistotilat

Tämä on perinteinen 4*4 -toimistokokoonpano, jota jotkut silti pitävät. Se tarjoaa suuren riippumattomuuden ja yksityisyyden, joka sopii yrityksille tai toimistoille. Se soveltuu erityisesti työhön, johon liittyy suuri keskittymisaste ja melunvaimennus. Tämä on todella paikka, jossa monet hienot ideat toteutuvat tämän kennon upean työtilan vuoksi. Se näyttää erittäin minimalistiselta, mutta siistiltä.

7. 6 × 6 toimistotiloja:

6 X 6 Toimistokotelo

Tämä toimistokokoonpano on suurempi versio perinteisestä 6*6 -kotelosta. Se tarjoaa mukavan tilan ja huonekalut, jotka sopivat vaivattomaan työskentelyyn toimistossa. Suurempi jakajan korkeus takaa yksityisyyden ja tarkennuksen, mutta vuorovaikutus on myös sujuvaa tarvittaessa. Se näyttää erittäin tyylikkäältä ja sopii tiimin johtajille ja ylemmän tason työntekijöille yrityksen kokoonpanossa.

8. Lasi -toimistokotelon suunnittelu:

Nämä lasiset toimistokotelot ovat modernin tyylin ja eleganssin ilmentymä. Ne tarjoavat riittävän sosiaalisen etäisyyden työntekijöiden välillä, jos joku sairastuu, samalla kun varmistetaan myös työn avoimuus ja tehokkuus. Se edistää tiimityötä ja tarjoaa samalla henkilökohtaista tilaa ja yksityisyyttä. Tämä toimistokotelomalli näkyy yleensä huippuluokan yrityksissä ja yritysten toimistoissa.

9. Valmiit toimistokotelot:

Valmiit toimistokotelot

Nämä valmiit toimistokopit, joissa on suuret väliseinät, ovat täydellisiä kaupallisiin tiloihin, joissa ei ole häiriötekijöitä. Se tarjoaa riittävästi henkilökohtaista tilaa jokaiselle työntekijälle ja auttaa myös pitämään sen järjestyksessä laatikoilla. Ne säästävät rakentamiskustannuksia ja aikaa sekä säästävät tilaa, joten ne soveltuvat pieniin toimistotiloihin.

10. Nykyaikaiset toimistotilat:

Nykyaikaiset toimistotilat

Nämä kaarevat toimistokotelot ovat tyylikkäitä ja moderneja. Ne tarjoavat riittävän suojan muilta työntekijöiltä yksityisyyden takaamiseksi ja varmistavat samalla vuorovaikutuksen matalan tason paneelien kanssa tiimityön edistämiseksi. Kuka sanoi, että tehokkuuden on aina oltava tylsää.

11. Maalaismainen toimistotilojen suunnittelu:

Maalaismaiset puiset toimistokaapit

Tämä on loistava toimistokokoonpano, jossa on maalaismainen puupinta värivaihtoehdoissa. Se sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat olla vuorovaikutuksessa työssään ja jotka voivat myös työskennellä itsenäisesti omilla työasemillaan. Nämä ovat täydellisiä ajattomaan muotoiluun, vanhoihin mutta tyylikkäisiin ja edistävät fantastista työilmapiiriä.

12. Kaksikerroksiset toimistokotelot:

Kaksikerroksiset toimistokotelot

Tämä on uusin trendikäs toimistokotelomalli vuonna 2020. Se on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on yksi työpöytä toisen päälle. Se säästää työtilaa ja soveltuu pienille työalueille. Se helpottaa myös yhteistyötä kahden työntekijän välillä tarvittaessa.

13. Herman Millerin toimistokotelot:

Herman Millerin toimistokotelot 1

Nämä toimistotyöasemat on suunniteltu lisäämään yksittäistä pöytätilaa, vähentämään sotkua ja auttamaan sinua organisaatiossa. Se on loistava tapa piristää työpaikkaa samalla kun kulkee helposti taskussa. Se tarjoaa työntekijöille avoimen tilan, joka parantaa suorituskykyä ja edistää vuorovaikutusta myös pienillä jakajilla.

14. Hyvät toimistokotelot:

Hyvät toimistotilat 2

Tämä kaunis toimistokammio suunniteltiin selvästi työntekijöiden tarpeita silmällä pitäen. Se on tilava työpiste kahdelle, jossa on riittävästi pöytätilaa ja laatikoita. Huonekalut näyttävät tyylikkäiltä ja erittäin moderneilta, ja ne varmasti motivoivat tiimiäsi työskentelemään erityisen kovasti puolestasi.

15. Parhaat toimistokotelot:

Parhaat toimistokotelot

Tämä avoin toimistorakenne, jossa on pienet jakajat, parantaa tiimityötä ja yhteistyötä. Ne edistävät vuorovaikutusta ja ideoiden vapaata liikkumista. Se tarjoaa myös jonkin verran henkilökohtaista tilaa ja mahdollistaa suhteellisen helpon viestinnän. Huonekalujen kirkas aurinkoinen väri stimuloi myös visuaalisesti ja tarjoaa fantastisen työilmapiirin.

Työpaikka saa täydellisen muodonmuutoksen strategisesti sijoitetuilla ja suunnitelluilla toimistokoteloilla. Se parantaa työilmapiiriä ja moninkertaistaa työntekijöiden tehokkuuden ilmiömäisesti. Seuraavan kerran, kun haluat uudistaa toimistosi, toivottavasti upea kokoelma uusimmista ja trendikkäistä toimistokotelomalleista auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kerro meille, mistä pidit eniten alla olevassa kommenttikentässä.